Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 886 tot 890
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 17 september 2011

Roubini: Italië en Spanje zijn het echte probleem

De Europese overheden en de ECB moeten een plan van zeven punten implementeren, anders krijgen we een wereldwijde RECESSIE. Dat stelt Nouriel Roubini, beter bekend als dr Doom (hij noemt zichzelf liever dr Reality) op het RTL Z Decennium Gala. ''De huidige aanpak van de problemen in de EMU is erop gebaseerd dat de problemen genegeerd worden.

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 12 september 2011

Trichet: groeivertraging maar geen RECESSIE

De wereldeconomie gaat volgens Jean-Claude Trichet geen RECESSIE tegemoet. Wel ziet de president van de Europese Centrale Bank (ECB) een vertraging van de economische groei.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 11 september 2011

Athene verwacht zwaardere RECESSIE

Schuldenzondaar Griekenland zinkt steeds dieper weg in een RECESSIE. De Griekse economie zal naar verwachting nog meer krimpen dan eerder voorspeld, verklaarde de Griekse minister van Financiën Evangelos Venizelos.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 10 september 2011

Griekse RECESSIE erger dan gedacht

De Griekse economie zal dit jaar met meer dan vijf procent krimpen. Dit verklaart de Griekse minister van Financiën zaterdag, zo meldt persbureau Reuters.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 9 september 2011

Obama pompt 450 miljard dollar in economie; maar kunnen de VS het politieke circus stopzetten?

De Amerikaanse president Obama heeft voor het Amerikaanse Congres zijn langverwachte American Jobs Act gepresenteerd, een voorstel om de stokkende economie opnieuw aan te zwengelen en de Amerikaanse gezinnen soelaas te brengen in wat een nieuwe RECESSIE lijkt te gaan worden.

Tegen alle verwachingen in omvat het plan voor meer dan 450 miljard dollar aan nieuwe maatregelen en dat is een pak meer dan het bedrag van 300 miljard dat al dagenlang in de media circuleert. Obama wil belastingsverlagingen doorvoeren (zo’n 1.500 dollar of 1.100 euro per gezin, maar hij wil ook investeren in infrastructuur en de creatie van nieuwe jobs. Tot 17 keer herhaalde de president zijn verzoek om meteen werk te maken van het plan: ‘'Keur dit jobplan meteen goed."Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$