EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 886 tot 890 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2011

Economen zeggen "Depressie"

Verschillende economen zijn het er over eens, we komen niet in een RECESSIE terecht, maar in een regelrecht depressie. De Europese schuldencrisis, de Amerikaanse schuldenberg, de oplopende werkloosheid, de besluiteloosheid van de regeringen, het failliete bankensysteem,… het zijn allemaal ingrediënten die ervoor zorgen dat we niet alleen in een nieuwe RECESSIE komen, maar die ervoor zullen zorgen dat we er ook lange tijd zullen blijven. Met andere woorden: Depressie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 oktober 2011

Bijna de helft van alle Amerikanen leeft in een gezin dat een uitkering krijgt

Ongeveer de helft van de Amerikaanse bevolking - 48,5% - leeft in een gezin waarin tenminste één gezinslid een of andere vorm van overheidsuitkering krijgt. In het midden van de RECESSIE - in het derde kwartaal van 2008 - was dat ‘maar’ 44,4%, blijkt uit gegevens van de Amerikaanse Census.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2011

Geen nieuwe RECESSIE in Spanje

De Spaanse minister van Financiën Elena Salgado ontkrachtte woensdag woorden van economen dat het land dit jaar in een nieuwe RECESSIE zal belanden.

De Spaanse minister van Financiën Elena Salgado ontkrachtte woensdag woorden van economen dat het land dit jaar in een nieuwe RECESSIE zal belanden.

''De overheid blijft bij de eerder gestelde verwachtingen. Wij voorzien een positieve economische groei in het derde en vierde kwartaal'', aldus Salgado.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2011

Kempen pleit voor Amerikaanse aanpak Europese problemen

Om een RECESSIE, of erger, af te wenden, moet Europa snel met een creatieve aanpak naar Amerikaans voorbeeld komen, zegt Lars Dijkstra van zakenbank Kempen & Co dinsdag tijdens een persbijeenkomst.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2011

Bernanke belooft nieuwe hulpmaatregelen; gunt euro even respijt

Ben Bernanke, de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, heeft in een toespraak tegenover het Amerikaanse Congres gezegd dat de Fed klaarstaat om met nieuwe stimuleringsplannen de economische groei in de VS aan te wakkeren. Hij vroeg de Congresleden niet te hard te snijden in de kortetermijnbegroting omdat dit het kwetsbare herstel van de financiële crisis zou kunnen fnuiken en de economie opnieuw in een RECESSIE zou doen belanden.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs