EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 1006 tot 1010 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 23 december 2010

Fitch verlaagt kredietwaardigheid Portugal

Het ratingagentschap Fitch heeft de kredietwaardigheid van Portugal verlaagd. Fitch stuurde Portugal een graad lager naar A+ en geeft het land een negatieve outlook mee, zo heeft het ratingagentschap vandaag meegedeeld.

[...]

Fitch verwijst voor de verlaging naar de moeilijke economische toestand in Portugal. Het zal extreem moeilijk worden om de begrotingsdoelstelling voor 2011 - het tekort terugdringen tot 4,3 procent van het bbp - te halen, luidt het. Fitch spreekt ook van slechtere financieringsvoorwaarden en verwacht dat het land het komende jaar opnieuw in een RECESSIE zal belanden.

Lees verder op HLN
Geplaatst op: maandag 20 december 2010

Gerald Celentes Top 10 Trends voor 2011: Puinhoop wordt steeds groter

Het begin van de 'Grootste Depressie' zal door iedereen erkend worden...Het begin van de 'Grootste Depressie' zal door iedereen erkend worden...

Na de tumultueuze jaren van de Grote RECESSIE zou het zwaar getroffen volk in 2011 een terugkeer naar rustigere en vriendelijkere tijden kunnen wensen. Dat is echter niet wat wij voorspellen. In plaats daarvan zullen op veel terreinen de vruchten van het (wan-)beleid van de overheid en de instituten op onvoorziene wijze rijp worden, begint Gerald Celente, voorman van het Trends Research Institute, zijn verwachting voor het komende jaar. De trends die we al eerder aanwezen en die al enige tijd aan het broeien zijn zullen in 2011 tot wasdom komen, iets wat voor vrijwel iedereen in de wereld gevolgen zal hebben.

Lees verder op Xander Nieuws
Geplaatst op: vrijdag 3 december 2010

Amerikaans banencijfer valt tegen; beurs onderuit

De Amerikaanse banengroei is uitgekomen op 39.000 in november. De werkloosheid blijft staan op 9,8 procent. De nieuwe cijfers zijn beneden verwachting. Dramatische cijfers, aldus RTL Z-beursanalist Jacob Schoenmaker.

[...]

De sputterende Amerikaanse banenmotor is al langere tijd een bron van grote zorg voor sommige economen. Hun angst is dat de zwakke arbeidsmarkt de consumentenuitgaven zal remmen. Dit zou ertoe leiden dat het economisch herstel stokt en de Amerikaanse economie terugvalt in een nieuwe RECESSIE.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 november 2010

Uitkeringsstop dreigt voor miljoenen werklozen VS

De Amerikaanse banenmotor draait te traag. Gevolg: voor miljoenen werklozen loopt de maximale uitkeringstermijn af en dreigt een forse inkomensval.

Amerikaanse werkloosheids- en bijstandsregelingen zijn niet ingesteld op langdurige RECESSIEs. Dat dreigt een fors probleem te worden nu grote groepen werklozen er niet in slagen snel aan de slag te komen.

[...]

Wie geen uitkering heeft in de VS moet teren op het loon van zn partner, dan wel de eigen woning in de verkoop doen, spaargeld opeten of op andere manieren zien te overleven. Al met al geen impuls om de consumptieve uitgaven te verhogen.

Lees verder op Z24! Business-Nieuws
Geplaatst op: donderdag 11 november 2010

Spaanse economie niet gegroeid in Q3

Naast Ierland en Portugal, ziet het toekomstbeeld er voor Spanje ook niet al te rooskleurig uit:Naast Ierland en Portugal, ziet het toekomstbeeld er voor Spanje ook niet al te rooskleurig uit:

Spanje probeert via de enorme bezuinigingsmaatregelen de kosten van lenen op de openbare kapitaalmarkt naar beneden te brengen, maar wanneer de economie zou terug zakken in een RECESSIE zullen investeerders juist meer rente vragen op Spaanse staatsobligaties.

Begin deze week liep de rente op Portugese en Ierse staatsobligaties al op tot record hoogte, ook vanwege de enorme bezuinigingsmaatregelen waaronder die landen gebukt gaan.

Lees verder op Forex-News.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs