EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 1006 tot 1010
Geplaatst op: vrijdag 30 april 2010

Depressie anno nu

RECESSIEs beschouwen we als een normaal onderdeel van de economische cyclus, en depressies zijn gelukkig veel zeldzamer. De drie bekendste depressies zijn die van 1837, eind 19e eeuw en de jaren dertig van de vorige eeuw. Kenmerken van een depressie zijn een zeer hoge werkloosheid, een gekrompen economische activiteit en lage consumptieve bestedingen. Vaak zie je dat depressies gepaard gaan met veel faillissementen, falende banken en deflatie.

Dit zeldzame verschijnsel is dichterbij dan we denken.

Lees verder op Pluspost Economie
Geplaatst op: vrijdag 9 april 2010

De euro verdwijnt en de VS raken snel in nieuwe RECESSIE

Jim Roggers - De Verenigde Staten stevenen gegarandeerd op een nieuwe RECESSIE af. In 2012 is het zover. De crisis zal erger zijn dan de huidige. De euro bestaat bovendien niet al te lang meer.

Amerikaanse staatsobligaties en Chinees vastgoed zijn volgens Rogers de nieuwe zeepbellen. De gegarandeerde crisis in de Verenigde Staten (VS) in 2012 zal zwaarder zijn dan nu, omdat ‘we inmiddels al ons kruit hebben verschoten, stelt de topbelegger.

Lees verder op veb
Geplaatst op: woensdag 17 maart 2010

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs