EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 211 tot 215 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 29 januari 2015

Gek maar kansrijk: investeren in Rusland

Op papier is er op dit moment geen goede reden om te investeren in Rusland. Het land is druk doende met een valutacrisis, een oliecrisis en een politieke crisis. Daarnaast verkeert Rusland in een RECESSIE en heeft het een zeer onvoorspelbare regering. Dat zijn niet de ingrediënten voor een veilige investering, maar toch is Rusland kansrijk.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: donderdag 29 januari 2015

Meer Amerikaanse kinderen op voedselbonnen aangewezen dan voor de RECESSIE

en op elke vijf Amerikaanse kinderen is voor sommige maaltijden aangewezen op voedselbonnen. Dat blijkt uit nieuwe gegevens die het U.S. Census Bureau woensdag vrijgaf. Hoewel de Amerikaanse economie een stevige groeibeweging heeft ingezet is dat cijfer nu hoger dan voor de RECESSIE begon in 2007. In 2014 kregen 14 miljoen Amerikaanse kinderen voedselbonnen.

Een andere opmerkelijke trend in de data: het aantal kinderen in families met gehuwde ouders dat voedselbonnen krijgt is sinds 2007 verdubbeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 23 januari 2015

Euro is de nieuwe Yen

Ik heb het afgelopen jaar met verbazing gekeken naar Japan.

Ik heb het afgelopen jaar met verbazing gekeken naar Japan.

Hoe zij openlijk aangaven de waarde van hun munt onderuit te willen halen om zo voor ééns en voor altijd komaf te maken met de deflatie in het land.

Japan ging massaal geld printen onder het mom van QE. En dan echt massaal!

Maar misschien nog verrassender is dat het allemaal niets geholpen heeft. De economie veerde even wat op maar zakte daarna zelfs weg in een RECESSIE.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 17 januari 2015

De huizenmarkt tijdens de kredietcrisis

Het daadwerkelijk begin van de crisis vond haar oorsprong in Amerika in het begin van de 21e eeuw. De aanslagen van 11 september en het uiteenspatten van de internetzeepbel leidde tot een flinke daling van de beurskoersen en een daling van het consumentenvertrouwen. Een combinatie van overheidsbesluiten en creativiteit van banken leidde tot een enorme toename van de vraag naar hypothecaire financieringen. Vanwege een dreigende RECESSIE besloot de Amerikaanse overheid om de rente fors te verlagen om zo de investeringen van bedrijven en consumenten te stimuleren. De banken, die in die jaren steeds meer privatiseerden en daarom veel meer vrijheid hadden in het aanbod van producten, speelden hierop in door een aantal nieuwe hypotheekvormen te introduceren. Zo ontstond een aantal creatieve manieren om het aantal hypotheekverstrekkingen fors te kunnen uitbreiden:

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015

In Griekenland is niets veranderd: statistieken worden nog altijd vervalst

'De notie dat de Griekse economie zich gestabiliseerd heeft is een arbitraire misvatting van de feiten.' Dat schrijft de kandidaat-premier van het land, Alexis Tsipras in een opiniestuk in het Duitse Handelsblatt. 'Hoewel de economie in het derde kwartaal van 2014 met 0,7% groeide, zorgde de deflatie van 1,8% er voor dat de RECESSIE gewoon voortduurt.'

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs