Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 271 tot 275
Bron: Goldrepublic.nl
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

We stevenen af op een wereldwijde RECESSIE

Volgens Alex Jones van InfoWars worden de signalen steeds duidelijker. In een begrijpelijke video betoogt hij dat de heersende elite ons aan het bewegen zijn richting een wereldwijde economische depressie. Hier en daar wellicht wat extremistisch, benadrukt hij dat we ons moeten opmaken voor een totale disfunctionele economie. Veroorzaakt door aangescherpte wetgeving, aanhoudende sociale en politieke crises, oorlogen, geënsceneerde terroristische aanslagen en de opzettelijke vernietiging door bankiers van de motor van de welvaart: de Verenigde Staten.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 juli 2014

In deze landen zijn de huizenprijzen nog steeds hoog

Niemand zal waarschijnlijk de huizenmarkt bubble in Amerika zijn vergeten. In Amerika kijken ze er nog steeds met veel angst en woede op terug. Deze huizenmarkt bubble heeft er voor gezorgd dat de Amerikaanse economie in een diepe RECESSIE terecht kwam. En alleen de Fed kon er voor zorgen dat de Amerikaanse economie weer terug in het gareel kwam.

Ook Europa werd geteisterd door een zware economische RECESSIE. Dit kwam in het bijzonder door de val van Griekenland. Met man en macht moest elke Europese lidstaat er voor zorgen dat Griekenland in leven kon blijven. En tot de dag van vandaag is de toekomst van Griekenland nog steeds onzeker. Het land krijgt nog steeds veel geldinjecties toegediend.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 juni 2014

Krimp Amerikaanse economie grootste ooit zonder RECESSIE

Eerst ging men uit van een groei van 0,1 % van de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal, later stelde men dit bij tot – 1 % en uiteindelijk blijkt het – 2,9 % te zijn geweest. Nog nooit kromp de Amerikaanse economie zo sterk in een kwartaal zonder dat de economie in een RECESSIE verkeerde. Een krimp van – 2,9 % en inflatie van ongeveer – 1,1 % betekent dat de reële economie – 4 % kromp op 1 kwartaal!!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Europese RECESSIE terug van nooit weggeweest

De RECESSIE in Europa lijkt terug te keren, men spreekt al niet meer van een economisch herstel maar van de RECESSIE die een pauze nam. Deflatie, amper of geen economische groei en hoge werkloosheid lijkt van Europa een vogel voor de kat te maken. Maar wat men in de media altijd over zwijgt is dat enkel reële groei Europa kan redden terwijl iedereen het altijd over nominale groei heeft.

Zo kan een economie reëel groeien terwijl het nominaal krimpt én deflatie heeft. – 1 % economische ‘groei’ en – 2 % deflatie geeft een reële economische groei van 1 %. Het zijn echter de overheden en de centrale banken die het in deze omstandigheden moeilijk krijgen, maar deflatie en een nominale krimp van de economie moeten niet per se slecht nieuws zijn, in tegenstelling tot wat men u wilt doen geloven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

De Fed zal een zware RECESSIE veroorzaken

De Amerikaanse centrale bank gaat er bij monde van haar vroegere president Ben Bernanke prat op dat ze er in geslaagd is om de economie uit het moeras te halen. Die dreigde namelijk volledig te verzuipen als gevolg van de subprimecrisis die uiteindelijk de basis legde voor wat nu bekend staat als de Great Recession.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$