Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 augustus 2013

Waarom de groeilanden crashen in 3 grafieken

De groeilanden liggen in de lappenmand, ook al worden ze door verschillende analisten nu al als goedkoop aanzien. Maar er zijn verschillende redenen waarom het geld de groeilanden ontvlucht. Een vertragende economie zorgt voor een daling van de winst bij de bedrijven en stijgende rentevoeten zorgen voor hogere kosten om geld te lenen. De combinatie van beide zal ervoor zorgen dat dit voor de groeilanden voelt als een RECESSIE, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Golf van faillissementen en werkloosheid nog niet voorbij

De Belgische economie zit niet langer in een RECESSIE en het herstel komt op gang. Na een minieme groei dit jaar, zou de economie volgend jaar met iets meer dan 1 procent aantrekken. De faillissementsgolf zal echter nog een tijdje aanhouden en ook de werkloosheidsgraad klimt verder omhoog, tot boven 9 procent. Dat staat in de economische vooruitzichten voor België die KBC publiceerde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

15 schokkende feiten die laten zien hoe slecht de economie het doet sinds Obama President is

Volgens Barack Obama is het dankzij hem dat de Amerikaanse economie het "goed" doet. Dat de Verenigde Staten zijn traagste post-RECESSIE herstel uit zijn geschiedenis kent en dat de economie momenteel aan het traagste post-RECESSIE tempo groeit, zal hij waarschijnlijk even vergeten zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Beleggers wereldwijd zien het weer helemaal zitten

Fondsbeheerders over heel de wereld zijn euforisch. De Verenigde Staten lijkt op weg naar een volledig herstel en Europa kruipt eindelijk uit zijn RECESSIE. Het feest kan beginnen.   72 procent van de fondsbeheerders denkt dat de globale groei in de tweede jaarhelft zal aantrekken, het hoogste niveau sinds 2009.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Eurolanden doorbreken langste RECESSIE ooit

De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal 0,3 procent gegroeid in vergelijking met de eerste drie maanden van het jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$