Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 361 tot 365
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

15 schokkende feiten die laten zien hoe slecht de economie het doet sinds Obama President is

Volgens Barack Obama is het dankzij hem dat de Amerikaanse economie het "goed" doet. Dat de Verenigde Staten zijn traagste post-RECESSIE herstel uit zijn geschiedenis kent en dat de economie momenteel aan het traagste post-RECESSIE tempo groeit, zal hij waarschijnlijk even vergeten zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Beleggers wereldwijd zien het weer helemaal zitten

Fondsbeheerders over heel de wereld zijn euforisch. De Verenigde Staten lijkt op weg naar een volledig herstel en Europa kruipt eindelijk uit zijn RECESSIE. Het feest kan beginnen.   72 procent van de fondsbeheerders denkt dat de globale groei in de tweede jaarhelft zal aantrekken, het hoogste niveau sinds 2009.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Eurolanden doorbreken langste RECESSIE ooit

De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal 0,3 procent gegroeid in vergelijking met de eerste drie maanden van het jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

RECESSIE duurt voort

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal gekrompen met 0,2 ten opzichte van de eerste drie maanden van dit jaar. Dit is het vierde kwartaal op rij waarin het groeicijfer negatief uitpakt.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

't Is gebeurd! De ergste RECESSIE in de eurozone sinds de Grote Depressie is voorbij

Er zijn eindelijk tekenen van economisch herstel in Europa. Dat zeggen verschillende economische analisten. Volgens Mads Koefoed, Hoofd Macrostrategie bij de Deense Saxobank, zullen cijfers die deze week worden gepubliceerd  aantonen dat de eurozone eindelijk uit de RECESSIE is geraakt die in het tweede deel van 2011 begon. Koefoed wijst op het toenemende vertrouwen in de Europese zakenwereld én de stijging in het inhuren van interimkrachten, traditioneel een graadmeter voor de stand van de economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$