Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 381 tot 385
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Portugese partijen geven zich week om crisis te overwinnen

De drie grote politieke partijen in Portugal hebben zichzelf één week de tijd gegeven om een compromis te vinden en het land, dat economisch in slechte papieren zit, uit de politieke crisis te halen. Het is daar twee weken geleden in verzeild geraakt door het ontslag van twee sleutelministers. Die waren het oneens geraakt over de besparingen die het Iberische land hebben opgezadeld met een recordwerkloosheid en een fikse RECESSIE.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 14 juli 2013

'Spaanse economie groeit in tweede halfjaar'

Dat zei de Spaanse minister van Economie, Luis de Guindos, zondag.

''De RECESSIE is voorbij. De vraag is nu hoe sterk het herstel zal zijn'', aldus De Guindos tegen de krant El País. Hij benadrukte wel dat de hervormingen en het terugbrengen van schulden op het juiste tempo uitgevoerd moeten worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

'Op weg naar een min of meer permanente depressie waarvan wordt aanvaard dat ze de norm is'

Het IMF stelde dinsdag voor de zoveelste keer zijn groeiprognose voor de wereldeconomie bij nadat bleek dat de economische groei in de belangrijke opkomende landen is teruggevallen. In de Financial Times vraagt Olivier Blanchard, de chief economist van het IMF, zich af of er niets meer aan de hand zou zijn dan een zware RECESSIE:

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

IMF somberder over wereldeconomie

De tegenvallende groei in bijvoorbeeld China komt bovenop de RECESSIE in de eurozone, die heviger is dan eerder werd voorspeld. Daarnaast wordt de groei in de Verenigde Staten gedrukt door de bezuinigingen en hogere belastingen die daar dit jaar zijn ingevoerd.

Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

FEEST: 'Nederland bijna uit RECESSIE

Nederlanders, verheug u! We zijn namelijk bijna af van die verrekte RECESSIE. In het tweede kwartaal van dit jaar vertoonde onze economie nog maar een kleine krimp van 0,3 procent, maar het herstel is aanstaande.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$