Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 416 tot 420
Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: donderdag 16 mei 2013

Aan deze grafiek kun je zien hoe slecht de euro voor ons is

In 2008 en 2009 was de hele wereld in RECESSIE, na de val van Lehman Brothers. Maar in de rest van de wereld is de crisis langzaam aan overwonnen. In Japan gaat het goed, in Afrika uitstekend, in Azië heel behoorlijk en in de VS opmerkelijk voorspoedig. Alleen Europa, met onze eurocrisis, blijft sterk achter en glijdt alweer in een RECESSIE.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Griekse economie krimpt opnieuw met 5,3 procent op jaarbasis

De RECESSIE die Griekenland ondertussen zes jaar treft, zet zich voort, maar vertraagt wel. Het bruto binnenlands product (bbp) van het Zuid-Europese land is tijdens het eerste kwartaal van dit jaar gekrompen met 5,3 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat meldt de Griekse statistiekdienst Elstat.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Langste RECESSIE ooit in eurozone

De economieën van de eurolanden zijn in het eerste kwartaal met gemiddeld 0,2 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Moody's: herstel economie verliest vaart

Het herstel van de wereldeconomie verliest vaart doordat de RECESSIE in de eurozone dieper en langduriger is dan verwacht. Dat stelde kredietbeoordelaar Moody's woensdag.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Nederland blaast de euro op

Met deze “opzichtige” titel zet hij ons land neer als in schulden gedrenkt en steeds dieper in een RECESSIE wegzakkend.

Hij leidt dit artikel in met vragen als: welk euroland het diepst in de schuld zit? Is dat het verfoeide Griekenland met de genereuze staatspensioenen? De Cyprioten met hun banken uitpuilend van Russisch vluchtkapitaal? De door de RECESSIE hard getroffen Spanjaarden of de boom-and-bust Ieren? Lynn komt tot de conclusie dat het om de nuchtere en betrouwbare Hollanders gaat!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$