Nieuws / Artikelen met het woord

vastgoed

706 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

In Hongkong is 2,7 miljard euro betaald voor een parkeergarage

VASTGOEDontwikkelaar Henderson Land heeft in Hongkong een bedrag van 3 miljard dollar betaald voor een oude parkeergarage met vijf verdiepingen.

Deze prijs – die neerkomt op ongeveer 6.400 dollar per vierkante voet – geeft een beeld van de druk die op de VASTGOEDmarkt van Hongkong weegt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 mei 2017

Deze 30’er begon met $1.000 en heeft nu 90 huizen. Dit zijn zijn beste tips

Chad Carson werkte 13 jaar in de VASTGOEDsector en moet nu nooit meer werken. Carson studeerde af met $1.000 op zijn bankrekening. Via enkele slimme VASTGOEDinvesteringen bouwde hij zijn vermogen uit naar 90 panden. En wat Carson heeft gedaan, kan iedereen doen. Je moet alleen een andere kijk hebben op VASTGOED.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 8 mei 2017

Recordaantal Belgen koopt huis in Spanje: "Zeg maar Costa Belgica"

Nooit eerder kochten zo veel Belgen een buitenverblijf in Spanje. De Spaanse registratiekantoren noteerden vorig jaar 3.243 VASTGOEDtransacties met kopers uit ons land. Dat zijn er liefst 14 keer zoveel als tien jaar geleden. Het meest koopt de Belg aan de Costa Blanca. In de regio tussen Valencia en Alicante tikten vorig jaar 1.260 landgenoten een appartement of huis op de kop. Daarna volgen het diepe zuiden van Spanje - met Andalusië en de Costa del Sol (916 transacties) - en de Canarische eilanden (553).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 30 april 2017

Huizenzeepbel in Canada spat, eerste bank gaat failliet!

Een Canadese bank kwam deze week in serieuze problemen. Het faillissement lijkt in zicht. Een teken aan de wand voor de Canadese VASTGOEDmarkt, want de bank is vooral bekend om haar subprimeleningen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Grootste daling huizenprijzen Londen in acht jaar

De huizenprijzen in Londen lieten in april de grootste daling in acht jaar tijd zien, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van de Britse VASTGOEDwebsite Rightmove. De gemiddelde vraagprijs in de hoofdstad lag de afgelopen maand op £636.777, een daling van 1,5% ten opzichte van dezelfde maand van vorig jaar. Het is geen groot percentage, maar het is wel een trendbreuk in de huizenmarkt van Londen die tot voor kort alleen maar duurder leek te worden. De prijsdaling van de afgelopen maand was de grootste op jaarbasis sinds mei 2009.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$