Nieuws / Artikelen met het woord

vastgoed

714 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

Krugerrand beste belegging uit Zuid-Afrika sinds 2000

De gouden Krugerrand munt was de afgelopen zeventien jaar de beste belegging in Zuid-Afrika, zo concludeert Bloomberg Businessweek. Had je in 2000 als belegger deze gouden munten uit eigen land gekocht, dan had je daar nu een hoger rendement op gehaald dan met een belegging in de aandelenmarkt of VASTGOEDmarkt van Zuid-Afrika.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 22 augustus 2017

Goud, tot vervelens toe

De zomer van 2017 zal een zomer zijn die beleggers in crypto-currencies niet snel zullen vergeten: daar waar een bitcoin in juli nog rond de 2000 USD noteerde, is die koers vandaag meer dan verdubbeld, tot 4400 USD. Wij hebben onze abonnees alvast de raad gegeven om winst te nemen bij zo’n uitzonderlijke verhogingen, want dit is duidelijk bubble-terrein – een reële economische groei ging er niet mee gepaard.

Langs de andere kant kan men zich evenwel de vraag stellen voor welke asset class dat eigenlijk wél nog geldt. Zitten aandelen dan niet in een bubble? Of obligaties? Of VASTGOED? Mij lijkt het zo te zijn dat alles veel te duur is, en het er vandaag de dag eerder op aankomt te kunnen inschatten wat bij een correctie of crash minder waarde zal verliezen dan de rest. En doe je die oefening, dan is er één asset class waar niemand schijnt mee bezig te zijn: liquiditeit zelf.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Australië kampt met VASTGOEDzeepbel van duizelingwekkende proporties!

Bij het kopen van een woning is een van de grote vragen altijd: “Gaan we voor een lening met vaste of variabele rente?”. Een variabele rente kan je veel geld besparen… of kosten, als de rente de verkeerde richting uitgaat. Een kleine stijging kan catastrofale gevolgen hebben voor de Australische VASTGOEDmarkt.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

6 miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet meer terug. Is een crisis in de maak?

Zes miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet langer terug, nadat ze profiteerden van te makkelijk toegekende leningen. De crisis lijkt verdacht veel op de ‘subprime’-crisis die in de jaren 2000 de Amerikaanse VASTGOEDmarkt op de knieën dwong. Toch zijn er grote verschillen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Nooit kochten buitenlanders meer VASTGOED in de VS dan nu

Buitenlandse partijen hebben op één jaar tijd in de Verenigde Staten voor 153 miljard dollar VASTGOED aangekocht. Dat betekent een stijging met 49 procent tegenover het jaar voordien.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$