Nieuws / Artikelen met het woord

vastgoed

711 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

6 miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet meer terug. Is een crisis in de maak?

Zes miljoen Amerikanen betalen hun autolening niet langer terug, nadat ze profiteerden van te makkelijk toegekende leningen. De crisis lijkt verdacht veel op de ‘subprime’-crisis die in de jaren 2000 de Amerikaanse VASTGOEDmarkt op de knieën dwong. Toch zijn er grote verschillen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Nooit kochten buitenlanders meer VASTGOED in de VS dan nu

Buitenlandse partijen hebben op één jaar tijd in de Verenigde Staten voor 153 miljard dollar VASTGOED aangekocht. Dat betekent een stijging met 49 procent tegenover het jaar voordien.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 juli 2017

Huurprijzen in Londen stegen op 10 jaar met 45%

Wie een huis wil huren in Londen moet daarvoor 45% meer betalen dan 10 jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van VASTGOEDspecialist Hometrack. De stijging van de huurprijzen overtreft daarmee met bijna de helft de stijging van de inkomens, die over dezelfde periode slechts 25% bedraagt.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 25 juni 2017

China wordt het grote probleem

Het rapport dat de ECB over de wereldeconomie publiceerde - de risico’s die de wereldeconomie bedreigen worden minder - interpreteert BNR-macro-econoom Kees de Kort heel anders.

‘Ik geloof er niks van dat het in China wat rustiger geworden is. China groeit hard, het is de locomotief van de wereldeconomie maar zijn de cijfers daar haalbaar en wat zijn de risico’s van het Chinese stelsel? Volgens de Chinese toezichthouders van het bankwezen moeten die banken daar heel snel hervormen. Er gebeuren allemaal dingen die risico’s houden en die worden groter: probleemleningen, speculaties, VASTGOED, onderpandgedonder, fintech, leverage.' Dat geeft wel aan dat het allemaal niet zo lekker loopt, zegt De Kort.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 2 juni 2017

Londen: Prijs VASTGOED stijgt aan traagste tempo in 60 maanden

De voorbije maand hebben de prijzen op de Londense VASTGOEDmarkt nog slechts een stijging met 3,5 procent gekend tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat is de traagste groei in vijf jaar tijd.

Dat blijkt uit een rapport van VASTGOEDconsulent Hometrack.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$