EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Zo creëer je financiële zekerheid in een onzekere wereld

Hoe zou het zijn om rijk te zijn? Hoe zou het zijn om zekerheid te hebben, ongeacht wat er gebeurt in de economie, de aandelenmarkt, of de VASTGOEDmarkt. Hoe zou het zijn om financiële zekerheid te hebben, voor de rest van je leven. Hoe zou het zijn om iedere tegenslag te zien als een opportuniteit en niet het einde? Dat is wat Tony Robbins uitlegt in zijn boek ‘Unshakeable’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de pensioenval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - pensioenregeling in ons land: langer werken en dus een hoger pensioen kan in sommige situaties tot mìnder netto pensioen leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in VASTGOED. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

In deze 13 steden is het VASTGOED meest overgewaardeerd

Londen en Vancouver zijn de steden waar onder impuls van de lagerentepolitiek van de centrale banken een VASTGOEDbubbel is gecreëerd die voor de grootste problemen dreigt te gaan zorgen.

Dat is de conclusie van een studie van de Zwitserse bank UBS. Net als in beide voormelde steden is de prijs van VASTGOED ook in Stockholm, Sydney, München en Hong Kong de voorbije 5 jaar met gemiddeld meer dan 50% gestegen. Elders beperkt die stijging zich tot gemiddeld 15%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Amerikanen speculeren weer volop met VASTGOED

De speculatie op de Amerikaanse huizenmarkt is weer helemaal terug van weggeweest, want het percentage woningen dat binnen 12 maanden minstens twee keer verkocht wordt steeg naar het hoogste niveau sinds 2006. Het ‘flippen’ van huizen is een fenomeen dat we ook zagen op het hoogtepunt van de Amerikaanse VASTGOEDzeepbel. Met behulp van goedkoop krediet en extreem soepele kredietnormen kochten mensen geen woningen meer om in te wonen, maar om met winst te verkopen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Donald Trump is officieel de rijkste president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten

Op 20 januari 2017 werd Donald J. Trump ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Hoewel het onduidelijk is hoe rijk Donald Trump écht is, is hij met voorsprong de rijkste president die de Verenigde Staten ooit heeft gekend.

Als miljardair stoot Trump George Washington, Amerika’s eerste president, van de troon. Vorig jaar in juli publiceerde de VASTGOEDmagnaat nog een document waaruit blijkt dat Trump’s netto vermogen rond $8,7 miljard ligt. Volgens zakenblad Forbes is Donald J. Trump ‘maar’ $3,7 miljard waard. Maar het blijft gissen hoe rijk Donald Trump echt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs