EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

FED-voorzitter Yellen verklaart de oorlog aan het beleid van Trump

Janet Yellen, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, de FED, heeft woensdagavond in een speech voor de Commonwealth Club in San Francisco, duidelijk gemaakt dat ze op geen enkele manier van plan is het economische beleid van de president-elect te ondersteunen. Het tijdstip waarop ze dat deed is zeker geen toeval: 48 uur vooraleer Donald Trump het Witte Huis zal betreden.

Met haar verklaringen positioneert Yellen zich als de leider van de oppositie tegen het economische beleid van de nieuwe sterke man van Amerika. Uit zowat alles wat ze zei blijkt ze dat ze met haar ideeën diametraal tegenover Trump staat. Dat is slecht nieuws voor de VASTGOEDmagnaat, omdat Yellen nog een vol jaar in functie blijft.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Nieuwe Nederlandse huizenbubbel?

Zeepbellen, ze zijn soms te herkennen op voorhand, en meestal wordt een zeepbel door de massa pas opgemerkt wanneer het te laat is. Namelijk wanneer het opgeblazen boeltje uit elkander spat. En dan zijn er, zoals steeds, traantjes.

Over de Belgische en Nederlandse huizenmarkt valt veel te schrijven. Nederland kreeg zware klappen tijdens en na de crisis van 2008. Vooral in grote steden, Amsterdam voorop, zakte de waarde van VASTGOED aanzienlijk. In sommige segmenten daalde prijzen met meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Nieuwe kapitaalcontroles in China

De Chinese overheid neemt extra maatregelen om de waardedaling van de munt af te remmen. Het State Administration of Foreign Exchange (SAFE), dat de valutareserves beheert, gaat voortaan meer informatie vragen van Chinezen die hun yuan willen omwisselen voor andere valuta. De regering wil meer inzicht in de geldstromen richting buitenlandse valuta, naar eigen zeggen om witwassen en het illegaal doorsluizen van vermogen in buitenlands VASTGOED tegen te gaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Welke woning koop je in Europa met 200.000 euro?

Hoe oostelijker een land gelegen is in Europa, hoe lager de prijs van VASTGOED daalt. Ook Spanje en Portugal zijn relatief goedkoop. Dat blijkt uit de vijfde editie van de jaarlijkse Property Index van Deloitte, die de residentiële VASTGOEDmarkten in Europa vergelijkt. In Hongarije, Polen en Portugal krijgt men voor 200.000 euro gemiddeld een woning van ongeveer 200 m². In het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk is dat respectievelijk maar 39 m² en 50 m². België bevindt zich samen met Nederland en Duitsland midden in het peloton met een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Op het niveau van de steden is het verschil nog groter. In Londen zou men voor 200.000 euro maar 11 m² kunnen kopen. In Brussel is dat 69 m², in Gent 78 m² en in Antwerpen 75 m².

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 december 2016

Trump gaat de poel van verderf dan toch niet droogleggen

‘Drain the swamp’. Het was – naast ‘Lock her up’ en ‘Build the Wall’- een van de favoriete spreekkoren die telkens opnieuw kon worden gehoord op de verkiezingsmeetings van Donald Trump. De New Yorkse VASTGOEDtycoon zou niet enkel Hillary Clinton laten opsluiten en een muur bouwen aan de zuidelijke grens met Mexico; hij zou ook ‘de [bureaucratische] poel van verderf die Washington was geworden’ gaan droogleggen.

Tot zover de campagnetaal, want Newt Gingrich, een van Trumps naaste adviseurs en een life long Washington insider, heeft in een interview met de openbare omroep NPR gezegd dat ‘Drain the Swamp’ definitief uit Trumps campagnebeloftes mag worden geschrapt. Trump zou hem hebben gezegd dat ‘het een leuke zin was, maar dat ie er niet mee doorgaat.’

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs