EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Duurste appartementen in New York nu tot 20% goedkoper

Kopers van luxeVASTGOED in Manhattan kunnen op grote kortingen rekenen. Het fenomeen geeft aan dat de markt van luxepanden in New York met een overaanbod wordt geconfronteerd.

Dat blijkt uit cijfers van immobiliën-specialist Miller Samuel. Daarbij wordt opgemerkt dat kopers van een wooneenheid in de residentiële toren aan Park Avenue 432 in New York op een korting van gemiddeld 10 procent kunnen rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Chinese VASTGOEDzeepbel komt niet uit de lucht vallen

De angst over de Chinese VASTGOEDzeepbel wist de afgelopen zomer weer even flink op te laaien. Meerdere economen traden naar buiten met hun doemscenario’s van de gevolgen van deze zeepbel. Als reactie hierop nam de Chinese overheid drastische maatregelen om de oververhitting binnen de onroerendgoedsector tegen te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 december 2016

Goud als veilige haven in hyperinflatie

In een hyperinflatie is fysiek goud kopen misschien wel de beste manier om je vermogen te beschermen. Het is namelijk de makkelijkst verhandelbare fysieke bezitting die je buiten het bereik van overheden en banken kunt bewaren. Het is meer liquide dan kunst, niet aan een locatie gebonden zoals VASTGOED en grond en het wordt niet via een beurs verhandeld zoals aandelen en obligaties.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Draghi waarschuwt voor risico’s huizenmarkten

Het European Systemic Risk Board (ESRB), of de Europese raad voor systeemrisico’s, en ECB-president Mario Draghi hebben gisteren een flinke waarschuwing uitgegeven over de kwetsbaarheid van de VASTGOEDmarkten in acht Europese landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

"Huizenmarkt stevent af op financieel bloedbad"

Het Europees Comité voor Systeemrisico's (ESRB) maakt zich zorgen over de Belgische huizenmarkt. De Europese instelling die moet waken over de financiële stabiliteit publiceerde vandaag een rapport waarin ons land wordt gewaarschuwd over de snelle stijging van de schuldenlast van de gezinnen tegen de achtergrond van de aanzienlijke toename van de residentiële VASTGOEDprijzen.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs