EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

OM eist 21 maanden cel voor omkoping Google in Eemshaven

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag 21 maanden cel geëist tegen de 62-jarige VASTGOEDondernemer Rudy S., die een bestuurder van Google zou hebben omgekocht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Waarom is VASTGOED in het Verenigd Koninkrijk zo belachelijk duur?

In geen enkel ander lid van de zeven rijkste landen van de wereld (G7) is zoveel rijkdom aan VASTGOED gebonden dan in Groot-Brittannië. Dat blijkt uit een rapport van het Britse Office for National Statistics (ONS). Berekend werd dat Groot-Brittannië in totaal een rijkdom van 12,7 biljoen dollar vertegenwoordigt. Daarvan bleek een bedrag van 6,5 miljard dollar in immobiliën te zijn belegd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

'Tokenisering' van vaste activa zal investeringswereld revolutioneren

Ook de wereld van de investeringen dreigt door de introductie van de tokenisering grondig te veranderen. Dat schrijft Sébastien Ruche, redacteur bij de Zwitserse krant Le Temps. Tokenisering laat de belegger immers toe in ruil voor een relatief beperkt bedrag toch in eigendommen met een hogere waarde - zoals oldtimers of VASTGOEDprojecten - te investeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 27 augustus 2018

VK: elke week worden 216 gezinnen zonder reden uit hun woning gezet

In Engeland worden elke week 216 gezinnen zonder enige opgave van reden uit hun woning gezet. De betrokken huishoudens zijn meestal het slachtoffer van strategieën van de huiseigenaars om van de stijgende VASTGOEDprijzen te profiteren. Dat heeft de Britse krant The Guardian gemeld, gebaseerd op de organisatie Generation Rent.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Globale VASTGOEDgekte is voorbij

Nadat de VASTGOEDprijzen in de wereldwijde hoofdsteden jarenlang een quasi onafgebroken stijging hebben laten optekenen, is aan die trend blijkbaar een einde gekomen. Ook in de meest populaire VASTGOEDlocaties van de planeet - van Londen tot Sydney en van Peking tot New York - worden prijsdalingen opgetekend. Dat zegt een rapport van het Internationale Monetaire Fonds (IMF).

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs