EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: zondag 27 oktober 2019

Draghi waarschuwt voor bubbels in de eurozone

Volgens Mario Draghi zijn er in Europa ‘milde signalen’ van overwaardering in de financiële markten en in VASTGOED. Dat zei de president van de centrale bank vorige week bij het International Monetary and Financial Committee in Washington. Hij waarschuwde dat de financiële stabiliteit onder druk staat, omdat het vooruitzicht voor de wereldeconomie is verslechterd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2019

Hongkong: lege pinautomaten en krimpende VASTGOEDprijzen

Het begon allemaal met het ongenoegen van burgers tegen een omstreden uitleveringswet van verdachten aan China. In maart 2019 kwamen wel een miljoen mensen op straat. Maar de betogingen, het geweld aan beide zijden van activisten en ordehandhavers neemt in oktober 2019 de proporties van een mini revolutie aan. De autoriteit van de regio Hongkong, Carrie Lam, sluit niet uit dat militaire hulp gevraagd wordt aan China. De protesten tonen echter geen teken van afzwakking, wel integendeel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 september 2019

De rol van Goud in ‘het naderen van het einde van het globale fiatgeld experiment’

Zowel de aandelenmarkt als de VASTGOEDmarkt zullen minstens 95 procent van hun waarde verliezen. Dat is wat Egon von Greyerz stelt, de ‘Founder and Managing Partner of Matterhorn Asset Management AG (MAM) and GoldSwitzerland.’ En alleen goud zal redding bieden, voorspelt hij. Von Greyerz raadde het gele edelmetaal reeds in 2002 aan zijn klanten aan. De goudkoers deed toen $300 per troy ounce. In september 2019 is dat $1500. De echte stijging richting $10.000 is pas begonnen, dixit von Greyerz…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Hoe ons monetaire systeem in elkaar stort

Ons monetaire systeem is de afgelopen decennia scheef gegroeid door het loslaten van een monetair anker. Daardoor werden er steeds meer schulden gecreëerd, met bubbels in aandelen, VASTGOED en obligaties tot gevolg. Door een vlucht naar veiligheid is de rente op veel staatsobligaties inmiddels negatief. Een gevaarlijke situatie, omdat staatsobligaties binnen dit systeem nog altijd als veilige haven worden bestempeld.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Rijken spenderen minder, voorteken van recessie?

De wereldeconomie heeft moeite om te groeien en bedrijfsresultaten zijn minder goed dan voorheen, men vreest voor een nakende recessie. Het is economen ook opgevallen dat de rijken minder geld uitgeven dan vorig jaar, ze kopen minder huizen, auto’s, juwelen en noem maar op. Dit fenomeen doet evenzeer vrezen dat een recessie zich aan het opdringen is.

Van VASTGOED en winkels tot oldtimers en kunst, dit segment van de Amerikaanse economie is vaak enkel weggelegd voor de rijke Amerikanen die graag geld spenderen. Terwijl de middenklasse wel nog altijd geld uitgeeft, lijken de rijke Amerikanen wat geminderd te zijn in hun uitgaven. Economen denken dat dit gedrag de middenklasse zal beïnvloeden en vrezen voor een nieuw struikelblok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs