EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Nederlandse VASTGOEDmarkt oververhit: een derde woningen nu al boven vraagprijs verkocht

De woningmarkt in Nederland raakt verder oververhit: de gemiddelde prijs van een woning ligt opnieuw tien procent hoger dan vorig jaar, op 288.000 euro. De prijzen blijven stijgen omdat er in grote delen van het land sprake is van een tekort aan te koop staande huizen, zegt de makelaarsunie NVM. Een derde van de Nederlandse woningen wordt intussen al boven de vraagprijs verkocht, een nieuw record.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Exodus: meer dan 336.000 mensen verlieten Londen in 2017

Het voorbije jaar beslisten 336.000 inwoners van Londen om de stad te verlaten. Dat betekende een stijging met 15 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van VASTGOEDmakelaar Knight Frank. De exodus uit Londen heeft daarmee volgens de onderzoekers het hoogste niveau uit de geschiedenis bereikt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Deze 25-jarige miljonair start elke dag met kaviaar

25 jaar oud is Emir Bahadir en hij zwemt nu al in het geld. Als erfgenaam van een rijke Turkse familie heeft hij zich intussen op de VASTGOEDmarkt in de Verenigde Staten gegooid. En de zaken gaan goed. Bahadir woont meestal in New York en behoort er intussen tot de jetset.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 juni 2018

Vancouver: politici willen VASTGOEDmarkt kapot belasten; eigenaars vragen niet liever

In de Canadese stad Vancouver dreigt VASTGOED zo extreem duur te worden dat de politiek fiscale maatregelen heeft genomen om de lokale immobiliënmarkt weer af te koelen. Bovendien moet worden vastgesteld dat ook de lokale huiseigenaars, die nochtans verlies zullen maken wanneer de woningprijzen weer dalen, de maatregelen van de overheid steunt. Dat zegt Conor Dougherty, redacteur VASTGOED bij de Amerikaanse krant The New York Times.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Zo word je VASTGOEDmiljonair met een salaris van €40.000/jaar

Volgens VASTGOEDmiljonair Sidney Torres heb je niet veel geld nodig om rijk te worden. En hij kan het vertellen uit eigen ervaring. Hij begon zijn carrière in VASTGOED in 1997. Op dat moment verdiende hij als arbeider slechts $25.000 per jaar, inclusief overuren zo’n $30.000 à $ 40.000. En toch slaagde hij er met dit beperkt budget in om een VASTGOEDimperium uit te bouwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs