EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
Bron: businessinsider.com
30
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
27
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

De globale VASTGOEDbubbel: 22 jaarlonen voor een flat van 60m2

Hoogopgeleide werknemers actief in de dienstensector in Hong Kong moeten 22 jaar werken om zich een flat van 60m2 te kunnen veroorloven. Dat blijkt uit de UBS Real Estate Bubble Index. Dat is zeven jaar langer dan in eender welke andere stad in de wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2019

Eerste VASTGOED ter wereld live geveild met cryptomunten

Alweer een primeur voor de wereld van crypto’s en blockchain. Binance, de grootste cryptobeurs naar handelsvolume, is een partnerschap aangegaan met James Pratt Auctions and NuYen Exchange. De live verkoop per opbod gaat door op 8 april 2019. Een prachtige Australische strandvilla kan dan gekocht worden met bitcoin (BTC) en Binance Coin (BNB).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Prijs van ‘trofee’-VASTGOED daalt

In vijf van de populairste VASTGOEDmarkten van de wereld hebben de woningprijzen sinds eind vorig decennium een constante stijging gekend. Nu laten in de betrokken metropolen – Hong Kong, Londen, New York, Sydney en Vancouver – die prijzen een duidelijke terugval optekenen. Volgens experts gaan achter het fenomeen verschillende oorzaken schuil. Zij wijzen onder meer op de dalende grensoverschrijdende kapitaalstromen, een veranderend overheidsbeleid, de toenemende kosten van de kredieten en een verhoogd aanbod. In Londen zou ook de brexit een aanzienlijke impact hebben gehad.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Amerikaanse durfkapitaalfondsen kopen honderden huurpanden in Amsterdam en Rotterdam

Lokale makelaars in Amsterdam en Rotterdam hebben de voorbije maanden honderden huurpanden verzameld in opdracht van de Amerikaanse investeerder Blackstone. Het zou om een totaalbedrag van minimaal 200 miljoen euro gaan. Dat schrijft Het Financieele Dagblad op basis van bronnen in de VASTGOEDmarkt.

[... De Amerikanen zijn niet de eerste buitenlanders die zich voor Nederlandse huurwoningen interesseren. Ook de Britse belegger Round Hill en de Duitse belegger Patrizia ...

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

15 onwaarschijnlijke feiten over Dubai

Het kleine emiraat Dubai is een wereldstad en een ankerpunt van het Midden-Oosten geworden met tal van wereldberoemde en indrukwekkende bouwprojecten. Tegelijkertijd is de economie er uiterst fragiel en waarschuwen experts al geruime tijd dat de VASTGOEDmarkt er – net als in 2008 – op uiteenspatten staat met alle gevolgen van dien.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs