Nieuws / Artikelen met het woord

werkloosheid

1381 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Besteedbaar inkomen huishoudens sinds 2001 niet gestegen

Terwijl de officiële WERKLOOSHEID in Nederland de laatste jaren weer wat gedaald is blijft het besteedbare inkomen van huishoudens achter. Gecorrigeerd voor de inflatie is het besteedbare inkomen al vijftien jaar niet gestegen, terwijl het bruto binnenlandse product in dezelfde periode met in totaal 15% omhoog ging.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 17 augustus 2017

Beter werkloos dan aan het werk?

Een slechte baan is voor de gezondheid een groter probleem dan WERKLOOSHEID. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de University of Manchester bij duizend Britse werkzoekenden tussen vijfendertig en vijfenzeventig jaar.

De onderzoekers zeggen tot de conclusie te zijn gekomen dat laagbetaalde of stresserende banen op de persoonlijke gezondheid minstens een negatieve impact kunnen hebben dan WERKLOOSHEID.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Land met laagste WERKLOOSHEID in de EU is niet Duitsland

Het land met laagste WERKLOOSHEID in de EU is niet Duitsland, maar de Tsjechische Republiek. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau Eurostat. In juni zat 2,9% van de Tsjechen zonder werk. Duitsland telde diezelfde maand 3,8% werklozen, de Europese Unie 7,7%.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

WERKLOOSHEIDsgraad in VS op laagste niveau in zestien jaar

De WERKLOOSHEIDsgraad in de Verenigde Staten is in juli licht gedaald tot 4,3 procent, het laagste niveau in 16 jaar. Dat meldt de Amerikaanse dienst voor arbeidsstatistiek vandaag. Ongeveer 7 miljoen mensen zijn werkloos in de VS.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Over de verborgen WERKLOOSHEID in Nederland

Het Centraal Bureau voor de Statistiek berichtte vorige week dat de WERKLOOSHEID in Nederland voor het eerst sinds de zomer van 2011 weer onder de 5% gedaald is. Dat lijkt misschien goed nieuws, maar achter deze cijfers gaat een enorme verborgen WERKLOOSHEID schuil. Volgens de officiƫle statistieken waren er in juni 446.000 personen werkloos, maar wat de cijfers niet vertellen is dat veel Nederlanders beneden hun opleidingsniveau werken of veel minder uren kunnen maken dan ze eigenlijk zouden willen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$