EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 6 april 2017

Duits WERKLOOSHEIDspercentage neemt verder af

Duitsland wordt vaak gezien als de motor van Europa. Sommige economen zijn zelfs van mening dat Duitsland eigenlijk te groot is voor Europa. Dat is ook de reden dat Duitsland vaak een prominente plek inneemt binnen de beleidskeuzes die in Brussel worden gemaakt.

De meest recente macrocijfers maken duidelijk dat de Duitse economie op volle toeren draait. Vooralsnog lijkt Duitsland weinig last te hebben van de grote aantallen aan vluchtelingen die in Duitsland terecht zijn gekomen. Zo wist in het bijzonder de Duitse arbeidssector de afgelopen maand goede zaken te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Wat gebeurt er met uw 100 euro belastinggeld?

Naar aanleiding van de begrotingscontrole die dit weekend start, onderzocht De Tijd wat er nu eigenlijk gebeurt met ons belastinggeld. De krant kwam tot de conclusie dat zowat de helft naar sociale bescherming gaat. Van elke 100 euro belastingen die door de overheiden worden geïnd, vloeit meer dan de helft naar pensioenen, gezondheidszorg, kinderbijslag, WERKLOOSHEIDs- en ziekte-uitkeringen en andere vormen van sociale bescherming.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Nieuwe werklozen in VS op laagste peil in 44 jaar

Het aantal Amerikanen dat voor het eerst een aanvraag indiende voor een WERKLOOSHEIDsuitkering, is vorige week met 19.000 gedaald tot 223.000. Het gaat om het laagste niveau in bijna 44 jaar, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Werk donderdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 februari 2017

WERKLOOSHEID verder gedaald in Nederland

Het aantal werklozen in Nederland is in januari verder gedaald, tot 480.000. 

Dit is 5,3 procent van de beroepsbevolking, maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Trump kan met één beslissing de WERKLOOSHEID met 1% laten toenemen

De Amerikaanse economie is de afgelopen jaren veelvuldig geroemd. Met name de arbeidssector weet in positieve zin op te vallen. Zo hebben de Amerikanen op dit moment te maken met een WERKLOOSHEIDspercentage van slechts 4,7%. Dit is het laagste percentage in 9 jaar tijd. Maar, Trump kan daar binnenkort verandering in gaan brengen.

Tijdens de verkiezingscampagne liet Donald Trump al meerdere keren weten dat hij een hekel had aan het huidige arbeidssysteem. Volgens hem is de werkelijke WERKLOOSHEID drastisch hoger dan de cijfers laten zien. Op dit moment denkt hij er zelfs over na om het zogenoemde U5-systeem in te voeren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs