EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De stresstest is geen relaxtest meer

Voor het eerst sinds een behoorlijke tijd kwam de Fed weer met een stresstest in de VS. En dat was allerminst een relaxtest, zegt macro-econoom Kees de Kort. Want hóe staan de Amerikaanse banken ervoor als de WERKLOOSHEID verdubbelt, beurskoersen halveren en de huizenmarkt inzakt? Nou, best aardig eigenlijk, want de grote Amerikaanse banken zijn bestand tegen een verlies van 600 miljard dollar. 'Dat is een indicatie dat de maatregelen die na de crisis genomen zijn, effect sorteren.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 5 mei 2018

Amerikaanse WERKLOOSHEID zakt voor het eerst sinds 2000 onder de 4%

De Verenigde Staten hebben in april 164.000 nieuwe jobs gecreëerd. Dat zijn er minder dan de 192.000 die analisten hadden voorspeld en ook de lonen stijgen minder snel dan geanticipeerd (2,6% op jaarbasis). Hoewel de banengroei dus afneemt, zakt de WERKLOOSHEID in het land voor het eerst sinds 2000 - toen Bill Clinton nog in het Witte Huis zat - wel tot 3,9%.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Gouverneur Bank of England waarschuwt voor opkomst communisme door robotisering

Een verlies van miljoenen banen door de inzet van robots zou de basis kunnen leggen voor een nieuwe opkomst van het communisme. Dat heeft Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, onlangs op de Canada Growth Summit gezegd. Volgens Carney kan de introductie van robots op de arbeidsmarkt een massale WERKLOOSHEID veroorzaken, terwijl de resterende werknemers ermee rekening zullen moeten houden dat salarisverhogingen veel minder evident zullen zijn.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

ECB blijft maar stimuleren? Krankzinnig!

De Europese Centrale Bank (ECB) wil per se dat de inflatie op twee procent komt. Pas dán is de ECB bereid te denken over minder steun. Dus blijft de ECB de economie maar stimuleren. Maar is dat nou nodig, vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af. De WERKLOOSHEID is namelijk dalend en de cijfers uit Europa goed. 'Dan vraag je je af: wáárom blijft de ECB stimuleren? Het is krankzinnig! Want die Europese economie kan intussen écht wel op eigen benen staan.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

CPB verwacht laagste WERKLOOSHEID sinds 2001

De WERKLOOSHEID zal dalen naar het laagste niveau sinds 2001. Verder zal de economiesterk blijven groeien. 

Deze verwachtingen spreekt het Centraal Planbureau (CPB) dinsdag uit. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs