EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: maandag 30 maart 2020

Het Amerikaanse WERKLOOSHEIDscijfer kan dramatisch worden

Afgelopen week verschenen er dramatische cijfers over de Amerikaanse arbeidssector. Bijna 3,5 miljoen Amerikanen dienden een aanvraag in voor een WERKLOOSHEIDsuitkering. Dit resulteerde in een nieuw record. En volgens economen kan daardoor het Amerikaanse WERKLOOSHEIDscijfer ook dramatisch gaan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

WERKLOOSHEID in de Verenigde Staten schiet omhoog

Een recordaantal van bijna 3,3 miljoen mensen hebben in de Verenigde Staten vorige week een WERKLOOSHEIDsuitkering aangevraagd, zo blijkt uit donderdag gepubliceerde cijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Kredietbeoordelaar Fitch verwacht sterke krimp VS maar snijdt niet in AAA-status

Ratingbureau Fitch handhaaft zijn oordeel over de kredietwaardigheid van de Verenigde Staten. Te midden van de coronacrisis behoudt de grootmacht zijn AAA-rating, de hoogst mogelijke categorie. Wel rekent de kredietbeoordelaar erop dat ’s werelds grootste economie sterk zal krimpen, wat gepaard gaat met een stevige toename van de WERKLOOSHEID.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Amerikaanse WERKLOOSHEIDsuitkeringen bereiken een historisch record

Gisteren verschenen de cijfers over het aantal eerste aanvragen voor Amerikaanse WERKLOOSHEIDsuitkeringen. Goldman Sachs rekende in het meest negatieve geval op een stijging naar 2,5 miljoen uitkeringen. Het werkelijke cijfer kwam ongeveer een miljoen hoger uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2020

Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Vrijdag landen de laatste vliegtuigen en vanaf zaterdag worden alle reguliere vluchten opgeschort, en dat zeker tot en met zondag 19 april. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel bekendgemaakt. Voor nagenoeg alle werknemers zal volledige technische WERKLOOSHEID worden aangevraagd.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs