EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
25
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

WERKLOOSHEID daalt naar laagste niveau sinds 2003

Het WERKLOOSHEIDspercentage is in februari gedaald naar het laagste niveau sinds 2003. Omgerekend heeft 3,4 procent van de beroepsbevolking geen baan, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Laagste WERKLOOSHEIDsgraad in EU sinds 2000

De WERKLOOSHEIDsgraad in de Europese Unie is in januari uitgekomen op 6,5 procent, een daling op zowel maand- als jaarbasis (6,6 procent in december en 7,2 procent in januari 2018). Dat blijkt uit cijfers van Eurostat. Volgens het Europese statistiekbureau gaat het om de laagste WERKLOOSHEIDsgraad sinds het begin van de maandelijkse statistieken in januari 2000.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Britse WERKLOOSHEID op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei

De WERKLOOSHEID in het Verenigd Koninkrijk is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.

De WERKLOOSHEID kwam uit op 4 procent van de beroepsbevolking en de werkgelegenheid groeide stevig. De lonen stegen bovendien met 3,4 procent, dankzij de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, die daarmee nog niet lijkt te lijden onder de naderende Brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Geen enkele economie doet beter dan de... Israëlische

[...]

“Sinds begin deze eeuw kan het Israëlische bruto binnenlandse product een voortdurende groei melden,” zegt Winkler. “Er is sprake van een gemiddelde groei met 3,29 procent per jaar. Met een score van 1,57 procent is ook de inflatie verwaarloosbaar. De WERKLOOSHEID is tot een niveau van 3,6 procent teruggevallen.”

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Centrale bank China steekt 83 miljard dollar in afkoelende economie

De centrale bank van China heeft woensdag 83 miljard dollar (zo'n 73 miljard euro) in de economie gepompt. Het stimuleringsprogramma moet ervoor zorgen dat de economische groei niet verder daalt en moet voorkomen dat de WERKLOOSHEID toeneemt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs