EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 46 tot 50
Geplaatst op: donderdag 29 september 2016

Larry Summers: “WERKLOOSHEID gaat flink toenemen”

Voormalig minister van financiën, Larry Summers, is naar buiten getreden met een doemvoorspelling over de Amerikaanse arbeidssector. Volgens Summers zullen we de komende jaren te maken gaan krijgen met een groeiende WERKLOOSHEID, en dat is te danken aan de technologie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

'Beleid ECB helpt Duitse economie vooruit'

Het omstreden rentebeleid van de Europese Centrale Bank heeft ook de Duitse economie vooruit geholpen.

Zo kreeg de export van het land een boost, daalde de WERKLOOSHEID en zakte de rentekosten van de Duitse overheid met 28 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Troonrede 2016: de volledige toespraak van koning Willem-Alexander

Wat had koning Willem-Alexander precies te zeggen bij de troonrede van Prinsjesdag? Volgens de koning staat Nederland er een stuk beter voor dan een aantal jaar geleden. Nederland doet weer mee in de kopgroep van Europa.

De koning sprak uit dat de financiële crisis achter ons ligt. Hij herinnerde eraan dat verworvenheden enkele jaren geleden onder druk stonden. Hij noemde de krimpende economie, het stijgende begrotingstekort en de toenemende WERKLOOSHEID. Daarbij daalden de huizenprijzen, dreigde de AOW onbetaalbaar te worden en stegen de zorgkosten rap.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Dit kan een groot probleem worden voor Amerika

De laatste cijfers over de Amerikaanse arbeidssector maken duidelijk dat steeds meer werkgevers opzoek zijn naar de juiste werknemers. Het probleem daarbij is echter dat de beoogde werknemers moeilijk te vinden zijn. En dat kan de economische groei in de weg gaan zitten.

De Amerikaanse arbeidsmarkt heeft te maken met een zeer laag WERKLOOSHEIDspercentage en een groeiend aantal vacatures. Uiteraard klinkt dit prachtig, maar dit is niet zo rooskleurig op het moment dat de juiste arbeidskrachten niet gevonden kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 september 2016

WERKLOOSHEID daalt naar laagste niveau sinds augustus 2012

Het aantal werklozen in Nederland is in augustus gedaald tot 521 duizend personen. Dat is het laagste aantal in vier jaar tijd.

Het aantal werklozen in Nederland is in augustus gedaald tot 521 duizend personen. Dat is het laagste aantal in vier jaar tijd.

In augustus was 5,8 procent van de beroepsbevolking werkloos, terwijl exact een jaar eerder nog 6,8 procent van de beroepsbevolking ongewenst geen betaalde baan had.

De WERKLOOSHEID daalt vrijwel onafgebroken sinds februari 2014, toen een piek van 699 duizend personen werd bereikt.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs