EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Het slaat helemaal nergens meer op

De Fed, de renteverlaging. Onzekerheden nemen toe, dan verlaagt de Fed de rente als handreiking aan de financiële markten. Gek genoeg zijn de vooruitzichten van de Fed de afgelopen 4 maanden niet veranderd - lage groei, lage WERKLOOSHEID, lage inflatie. Maar ze gaan er vanuit dat de economie met 2 procent blijft groeien, en dan toch de rente verlagen? Het slaat helemaal nergens op.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Planbureau ziet WERKLOOSHEID dalen naar historische laagten

De WERKLOOSHEIDsgraad in ons land daalt tegen 2024 tot een niveau dat niet meer bereikt is is sinds de tweede helft van de jaren zeventig. Dat blijkt uit de economische vooruitzichten voor de periode 2019-2024 die het Planbureau heeft gepubliceerd. De verschillende parameters in het rapport liggen in de lijn van eerdere publicaties.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Een recessie lijkt nog ver van ons verwijderd te zijn

De Leiding Economic Index (LEI) is maar bij weinig beleggers bekend. Toch is deze indicator tijdens de afgelopen decennia behoorlijk betrouwbaar geweest als het gaat om het voorspellen van een toekomstige recessie. En volgens deze economische indicator hoeven we nu nog niet te vrezen voor een snelle recessie.

De Leading Economic Index (LEI) van de Conference Board heeft een voorspellend karakter in zich zitten. Het is ontworpen om toekomstige bewegingen in de economie te voorspellen op basis van een samenstelling van 10 economische indicatoren (zoals nieuwe fabrieksorders, aandelenkoersen en wekelijkse WERKLOOSHEIDsclaims). En voorlopig ziet deze economische index er nog uitstekend uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Matige cijfers in Europa

De WERKLOOSHEID is al jaren langzamerhand aan het dalen in de Europese Unie, maar met de detailhandelsverkopen wil het nog niet zo lukken, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2019

Valt de groei van het Amerikaanse BBP stil?

Tot verbazing van velen weet de Amerikaanse economie zich op dit moment nog dapper staande te houden. De handelsoorlog heeft voorlopig nog weinig effect gehad op de groei van het Amerikaanse bruto binnenlands product. Toch is de kans groot dat de groei van het Amerikaanse BBP binnenkort stilvalt. En dat kan grote gevolgen gaan hebben voor de machtspositie van Donald Trump.

Tijdens de afgelopen maanden zijn er negatieve cijfers verschenen over de Chicago Fed National Activity Index. De Chicago Fed National Activity Index is een maandelijkse index ontworpen om de algehele economische activiteit en de daarmee samenhangende inflatoire druk te meten. De gegevens voor deze index worden afgeleid uit productie en inkomen, werkgelegenheid, WERKLOOSHEID, persoonlijke consumptie en huisvesting. En sinds medio 2018 is er al sprake van een dalende trend bij de Chicago Fed National Activity Index.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs