EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Yellen grijpt in

De baas van de Amerikaanse Federal Reserve, Janet Yellen, gooit de rente dit jaar een paar keer omhoog. Niet heel ongebruikelijk, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. Maar wat betekent dat voor Trump?

De Amerikaanse WERKLOOSHEID is laag, de inflatie begint op te lopen en de rente is extreem laag. En dan is het tijd voor de Fed om in te grijpen, zegt De Kort. 'Het gaat blijkbaar zo goed, we moeten opletten en de zaak onder controle houden. Dat doen we door een aantal korte renteverhogingen binnen afzienbare tijd.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2017

Vorig jaar sterkste daling WERKLOOSHEID in tien jaar

De WERKLOOSHEID in Nederland is in december verder gedaald, naar 5,4 procent van de beroepsbevolking. 

De WERKLOOSHEID in Nederland is in december verder gedaald, naar 5,4 procent van de beroepsbevolking. 

In heel 2016 werd de sterkste daling van de WERKLOOSHEID van de afgelopen tien jaar gerealiseerd, maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 januari 2017

Wereldwijde WERKLOOSHEID blijft stijgen

De wereldwijde WERKLOOSHEID zal ook dit jaar blijven stijgen, zo voorspelt de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Het VN-orgaan waarschuwt voor een gebrek aan kwaliteitsvolle jobs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 4 januari 2017

Grootste daling ooit voor Spaanse WERKLOOSHEID

Het aantal geregistreerde werklozen in Spanje is in december 2016 gedaald met 86.849 personen ten opzichte van de voorgaande maand. In dat land is niet eerder zo’n sterke daling van WERKLOOSHEID voorgekomen.  

Spanje heeft ongeveer 46,8 miljoen inwoners, waarvan in december zo’n 3,7 miljoen mensen ingeschreven stonden als werkloos.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Brazilië blijft moedig volhouden

Met het herstel van Brazilië wil het maar niet lukken, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. De WERKLOOSHEID is opgelopen naar 12 procent, de inkoopmanagers lijken helemaal nergens op, de import is met 20 procent gedaald, de groei in 2016 was een krimp van 3,5 procent...Maar de Brazilianen blijven blijmoedig volhouden dat het binnenkort beter gaat.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs