EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
32
kliks
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Officiële WERKLOOSHEIDscijfers deugen niet

Misschien zal mijn column worden weg gezet onder het mom van nepnieuws. Als je officiële cijfers van overheidsinstituten gaat tegenspreken dan spreek je bezijden de waarheid. In deze 21ste eeuw waarin sociale media, zoals Facebook en Twitter, hun intrede deden is het al moeilijk om in deze digitale straatpraat de ware berichten te onderscheiden van de fantasieberichten. Niet voor niets wil het Politburo in Brussel filteren op het internet van de sociale media. Maar hoe moeilijk is het nu al niet om de berichten die van overheidswege worden gepubliceerd te geloven? In deze tijd met mondige burgers en kritische lezers kun je niet zo makkelijk meer berichten de wereld in slingeren die niet overeenkomen met de keiharde realiteit in onze kwetsbare samenleving. Een samenleving die niet zo makkelijk maakbaar blijkt te zijn zoals ooit socialistische politici propagandeerden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

WERKLOOSHEID in april weer verder gedaald naar 300.000

In april is het aantal werklozen in Nederland met zo'n 10.000 gedaald naar 300.000 mensen. Die groep is werkzoekend en direct beschikbaar voor een baan, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag op basis van nieuwe cijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Deze Europese regio’s zijn nog niet herstelt van de crisis

Ruim tien jaar na de financiële crisis is Europa zo goed als herstelt. Alleen nog niet volledig. Zo zijn er verschillende regio’s in Europa die nog steeds niet herstelt zijn van de crisis. Dat blijkt uit een rapport van Bert Colijn en Joanna Konings, beiden senior econoom bij ING.

De regio’s die nog niet herstelt zijn, markeren in een structurele staat van stagnatie. De WERKLOOSHEID is in deze regio’s nog niet boven het oude niveau. Volgens het rapport komt dat doordat er onder andere niet genoeg is geïnvesteerd in digitale infrastructuur.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 mei 2019

Amerikaanse WERKLOOSHEID daalt naar laagste niveau sinds 1969

De WERKLOOSHEID in de Verenigde Staten is in april gedaald van 3,8 procent naar 3,6 procent, het laagste niveau sinds december 1969.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Goed nieuws: nieuw dieptepunt Amerikaanse WERKLOOSHEIDsuitkeringen

Afgelopen week zijn er enkele opbeurende macrocijfers verschenen. Dit was ook wel hard nodig, want beleggers werden tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk geconfronteerd met tegenvallende economische cijfers. Het aantal Amerikaanse WERKLOOSHEIDsuitkeringen wist te dalen naar een nieuw dieptepunt en dat kan goed nieuws zijn voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs