EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

WERKLOOSHEID eurozone naar laagste niveau in zeven jaar

De WERKLOOSHEID in de eurozone is in oktober gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2009. Gecorrigeerd voor seizoenseffecten kwam het cijfer uit op 9,8 procent.

De WERKLOOSHEID in de eurozone is in oktober gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2009. Gecorrigeerd voor seizoenseffecten kwam het cijfer uit op 9,8 procent.

Dit meldt het Europese statistiekbureau Eurostat donderdag. Een maand eerder was 9,9 procent van de beroepsbevolking werkloos. Een jaar geleden stond het percentage op 10,6 procent. 

Eurostat telde in totaal 15,9 miljoen werklozen in de muntunie. Dat waren er 178.000 minder dan in september.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Voor Saudische jongeren dreigt vooral massale WERKLOOSHEID

Tegen het eind van het volgende decennium dreigt meer dan 42 procent van de Saudische jongeren met WERKLOOSHEID te zullen worden geconfronteerd. Dat is de conclusie van een rapport van Bank of America Merrill Lynch.

Vorig jaar werd in Saudi-Arabië een jeugdWERKLOOSHEID van 33,5 procent opgetekend, maar dat niveau dreigt de volgende periode volgens het rapport nog sterk op te lopen, aangezien de regio er niet lijkt in te zullen lukken om voor zijn groeiende populatie ook voldoende nieuwe arbeidsplaatsen te creëren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Britse WERKLOOSHEID daalt naar laagste niveau in elf jaar

De WERKLOOSHEID in Groot-Brittannië is in het derde kwartaal verder gedaald, naar het laagste niveau in elf jaar. Dat meldde het Britse statistiekbureau woensdag.

De WERKLOOSHEID zakte in de drie maanden na het Britse EU-referendum van 4,9 naar 4,8 procent van de beroepsbevolking. De groei van de werkgelegenheid zwakte daarbij echter wel duidelijk af ten opzichte van de voorgaande maanden, stelde het statistiekbureau.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

Duitse WERKLOOSHEID daalt tot laagste niveau sinds 1990

De WERKLOOSHEID in Duitsland is vorige maand verder gedaald, waardoor een nieuw laagterecord werd bereikt. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse federale arbeidsbureau woensdag naar buiten bracht.

De WERKLOOSHEID in de grootste economie van Europa zakte naar 6 procent van de beroepsbevolking. Daarvoor stond het peil maandenlang op 6,1 procent, wat ook al het laagste niveau was sinds de Duitse eenwording in 1990.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Franse senaat wil proef met basisinkomen van 500 euro per maand

De Franse senaat roept de departementen op 20.000 à 30.000 mensen 3 jaar lang bij wijze van experiment een basisinkomen van 500 euro te verschaffen.

In een rapport dat woensdag werd gepubliceerd en de titel «Le revenu de base en France: de l’utopie à l’expérimentation» meekreeg, schrijven de senatoren dat ze op die manier willen kijken of ze de automatisering van jobs, de armoede en de WERKLOOSHEIDsval kunnen tegengaan.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs