EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Brazilië blijft moedig volhouden

Met het herstel van Brazilië wil het maar niet lukken, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. De WERKLOOSHEID is opgelopen naar 12 procent, de inkoopmanagers lijken helemaal nergens op, de import is met 20 procent gedaald, de groei in 2016 was een krimp van 3,5 procent...Maar de Brazilianen blijven blijmoedig volhouden dat het binnenkort beter gaat.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 2 januari 2017

Dit zagen we voor het laatst in het jaar 1970…

[...]

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Business Insider, is te zien dat de aanvragen voor een WERKLOOSHEIDsuitkering zijn gedaald naar 265.000. Op dit moment hebben we al 95 weken lang te maken met aanvragen die onder de 300.000 liggen. The Labor Department liet weten dat dit de langste reeks is sinds het jaar 1970!

Trump heeft meerdere malen zijn kritiek getoond op het gevoerde beleid van Obama, maar het is nog maar de vraag of hij dit ‘kunstje’ kan nadoen. De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

Voor het eerst sinds 2012 minder dan een half miljoen werklozen

De WERKLOOSHEID in Nederland is in november licht gedaald, waardoor er nu voor het eerst sinds begin 2012 minder dan een half miljoen werklozen zijn. 

Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 december 2016

WERKLOOSHEID eurozone naar laagste niveau in zeven jaar

De WERKLOOSHEID in de eurozone is in oktober gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2009. Gecorrigeerd voor seizoenseffecten kwam het cijfer uit op 9,8 procent.

De WERKLOOSHEID in de eurozone is in oktober gedaald naar het laagste niveau sinds juli 2009. Gecorrigeerd voor seizoenseffecten kwam het cijfer uit op 9,8 procent.

Dit meldt het Europese statistiekbureau Eurostat donderdag. Een maand eerder was 9,9 procent van de beroepsbevolking werkloos. Een jaar geleden stond het percentage op 10,6 procent. 

Eurostat telde in totaal 15,9 miljoen werklozen in de muntunie. Dat waren er 178.000 minder dan in september.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 november 2016

Voor Saudische jongeren dreigt vooral massale WERKLOOSHEID

Tegen het eind van het volgende decennium dreigt meer dan 42 procent van de Saudische jongeren met WERKLOOSHEID te zullen worden geconfronteerd. Dat is de conclusie van een rapport van Bank of America Merrill Lynch.

Vorig jaar werd in Saudi-Arabië een jeugdWERKLOOSHEID van 33,5 procent opgetekend, maar dat niveau dreigt de volgende periode volgens het rapport nog sterk op te lopen, aangezien de regio er niet lijkt in te zullen lukken om voor zijn groeiende populatie ook voldoende nieuwe arbeidsplaatsen te creëren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs