EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Deze angstaanjagende grafiek laat zien dat de WERKLOOSHEID zal toenemen

Het Amerikaanse WERKLOOSHEIDscijfer zit al jaren in een dalende trend. Als gevolg van de groeiende Amerikaanse economie is er simpelweg meer behoefte aan personeel en daarom worden steeds meer vacatures opgevuld. De glorietijden kunnen echter helaas al achter de rug liggen.

In december steeg het Amerikaanse WERKLOOSHEIDscijfer verrassend van 3,7 naar 3,9 procent. Daarmee werd het 49-jarige dieptepunt dus niet verder aangescherpt. Volgens economen had deze stijging te maken met het toenemende aantal Amerikanen dat opzoek is naar een baan. Met andere woorden is de beroepsbevolking toegenomen. De vraag is alleen of dat wel echt de oorzaak is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Premier China: We moeten ons voorbereiden op economische moeilijkheden

De Chinese premier Li Keqiang heeft woensdag gewaarschuwd voor economische moeilijkheden. De premier deed dit op de Chinese staatsradio. Hij deed de uitspraak nadat de Chinese centrale bank bekendmaakte 83 miljard dollar (zo'n 73 miljard euro) in de economie te pompen.

Het stimuleringsprogramma moet ervoor zorgen dat de economische groei niet verder afneemt en moet voorkomen dat de WERKLOOSHEID toeneemt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Nederland heeft de op twee na laagste WERKLOOSHEID van de eurozone

De Nederlandse WERKLOOSHEID was is met 3,5 procent de op twee na laagste van de hele eurozone. Alleen Tsjechië (1,9 procent) en Duitsland (3,3 procent) hebben een lagere WERKLOOSHEID

Dat blijkt uit de laatste cijfers van Eurostat. In de vorige cijfers, die van oktober, stond Nederland nog op de vijfde plaats. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

WERKLOOSHEID op laagste niveau sinds begin economische crisis

In de elfde maand van het jaar waren er 326.000 werklozen, oftewel 3,5 procent van de beroepsbevolking. Een maand eerder lag het WERKLOOSHEIDspercentage nog op 3,7 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2018

Recessierisico stijgt door stijging WERKLOOSHEIDsuitkeringen

Afgelopen week werd duidelijk dat de Amerikaanse WERKLOOSHEIDsuitkeringen voor de derde week op rij wisten te stijgen. Het aantal uitkeringen steeg naar 234.000; de hoogste stand in zes maanden tijd. En beleggers kunnen hier maar beter aandacht aan besteden, want dit is een betrouwbare indicator voor toekomstige recessies.

Bank of America Merrill Lynch econoom Michelle Meyer liet eerder deze maand weten dat WERKLOOSHEIDsclaims verreweg de meest betrouwbare indicator is voor het voorspellen van recessies. Zij liet in een brief aan haar klanten weten dat tijdens de laatste zeven recessies het 6-maandelijkse groeipercentage van WERKLOOSHEIDsclaims, gemiddeld gezien, verdubbelde op weg naar een recessie. Deze constatering is op de bovenstaande illustratie, afkomstig van Yahoo Finance, in beeld gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs