EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Biflatie.nl
39
kliks
34
kliks
23
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord werkloosheid.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord WERKLOOSHEID

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Kans op een nieuwe Amerikaanse recessie neemt toe

Afgelopen vrijdag verschenen er prachtige banencijfers vanuit de VS. Tijdens de afgelopen maand werden er meer banen dan verwacht aan de Amerikaanse arbeidsmarkt toegevoegd. Daarnaast bleef het WERKLOOSHEIDscijfer stabiel op 3,8%. Ondanks dat blijft de kans op een nieuwe Amerikaanse recessie toenemen. En dat signaal kunnen beleggers maar beter erg serieus nemen.

De groei van de wereldeconomie raakt langzaam maar zeker in verval, dat zal de meeste beleggers niet ontgaan zijn. De handelsoorlog tussen de VS en China is in steeds meer landen voelbaar. Met name de economieën die voor een groot deel afhankelijk zijn van de export worden op dit moment hard geraakt. Zo wist bijvoorbeeld de Duitse economie tijdens het afgelopen kwartaal nog net aan een officiële recessie te ontkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

De rek is eruit, maar wanneer volgt doemscenario?

Het is een economische wetmatigheid dat in tijden van een groeiende schuldenbubbel de economische groei automatisch afremt door de oplopende rente- en aflossingsverplichtingen. Hoe hoger de schuldenberg, hoe lager de groei. Centrale banken weten dat en hebben de rente naar bijna nul gemanipuleerd. Gevolg is dat consumenten, bedrijven en overheden juist meer zijn gaan lenen want geld werd goedkoop. Een neerwaartse rentespiraal tegenover een rijzende schuldenberg, maar niemand die zich zorgen maakt. Men vertrouwt volledig op het beleid van overheden en centrale banken. De economie draait toch goed, WERKLOOSHEID laag en bijna iedereen gelukkig. Nou ja, op een paar doemdenkende analisten na misschien. Net als de party zijn hoogtepunt bereikt door de alcohol en de snuif gaat altijd weer het licht aan voordat de feestvierder weer nuchter is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

WERKLOOSHEID daalt naar laagste niveau sinds 2003

Het WERKLOOSHEIDspercentage is in februari gedaald naar het laagste niveau sinds 2003. Omgerekend heeft 3,4 procent van de beroepsbevolking geen baan, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Laagste WERKLOOSHEIDsgraad in EU sinds 2000

De WERKLOOSHEIDsgraad in de Europese Unie is in januari uitgekomen op 6,5 procent, een daling op zowel maand- als jaarbasis (6,6 procent in december en 7,2 procent in januari 2018). Dat blijkt uit cijfers van Eurostat. Volgens het Europese statistiekbureau gaat het om de laagste WERKLOOSHEIDsgraad sinds het begin van de maandelijkse statistieken in januari 2000.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Britse WERKLOOSHEID op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei

De WERKLOOSHEID in het Verenigd Koninkrijk is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.

De WERKLOOSHEID kwam uit op 4 procent van de beroepsbevolking en de werkgelegenheid groeide stevig. De lonen stegen bovendien met 3,4 procent, dankzij de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, die daarmee nog niet lijkt te lijden onder de naderende Brexit.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs