EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met importheffing van 20 procent op alle EUROpese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft EUROpese autobouwers via Twitter een enorme importheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in EUROpa gelden op Amerikaanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

EUROlanden maken einde aan Griekse schuldencrisis na marathonvergadering

De ministers van Financiën van de EUROlanden hebben na urenlange beraadslagingen een akkoord bereikt over het afsluiten van het financiële steunprogramma voor Griekenland. Het akkoord moet Griekenland in staat stellen om vanaf 20 augustus financieel opnieuw op eigen benen te staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Oliereus Shell kreeg € 7 miljard cadeau van Nederland

Kabinet Rutte doet dagelijks vreemde dingen. Uit het niets kwam Kabinet Rutte 3 met een afspraak waarin het grootbedrijf geen dividendbelasting meer hoefde te betalen. Een cadeau van de Nederlandse bevolking aan het grootbedrijf van 1,6 miljard EURO. Zonder enige vooraankondiging, zonder enige inspraak. We kunnen ons samenlevingsgeld kennelijk niet beter besteden dan subsidies voor het grootbedrijf en (voornamelijk) buitenlandse beleggers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De EUROpese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de Amerikaanse centrale bank gas terug, terwijl 'EUROpa' ervoor kiest om nog even te blijven stimuleren. 'Verschillende versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In EUROpa is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Griekenland financieel bijna weer op eigen benen: "historische" dag voor de EUROzone

De ministers van Financiën van de EUROlanden moeten het morgen op een bijeenkomst in Luxemburg eens raken over een pakket maatregelen dat Griekenland in staat moet stellen om financieel opnieuw op eigen benen te staan vanaf deze zomer. EUROcommissaris Pierre Moscovici spreekt alvast van “een historische” etappe voor de EUROzone. “Dan slaan we de bladzijde van deze crisis definitief om.”

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs