EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Zijn ecologie en economie onverzoenbaar?

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de EUROpese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de EUROpese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

De Franse minister van Ecologie Nicolas Hulot verbaasde vorige week vriend en vijand door tijdens een rechtstreekse radio-uitzending ontslag te nemen. Een zichtbaar zwaar teleurgestelde Hulot zei dat het budget dat hij ter beschikking heeft onvoldoende is om de ecologische transitie te realiseren die hij nastreefde, waardoor de resultaten uitblijven. Hulot zei ook niet meer in de overheid te geloven om de klimaatproblematiek op te lossen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Belgische begroting krijgt onvoldoende van EUROpa: "Van de pot gerukt"

EUROpees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker heeft premier Charles Michel op de EUROpese top gezegd dat er geen probleem is met de Belgische begroting. Zo reageert de eerste minister op het nieuws dat België eerstdaags een kritische brief van de EUROpese Commissie over de begroting zou ontvangen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Wereldbank: ook in rijke landen armoede nog altijd wijdverspreid

Ruim een kwart van de mensheid heeft dagelijks niet meer dan 3,20 dollar (2,76 EURO) om uit te geven, stelt de Wereldbank in een nieuw rapport. 

Ook in rijke landen blijft armoede een probleem, al was het alleen maar omdat de prijzen van alles daar hoger liggen. Bijna de helft van de wereldbevolking moet het stellen met minder dan 5,50 dollar per dag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Breaking news! Miljardenfraude met dividendbelasting

Maar liefst 55 miljard is uit de EUROpese staatskassen geroofd. Het is de grootste diefstal ooit, aldus The CumEx Files. Dit betreft een internationaal onderzoek van Correctiv, een Duits collectief van onderzoeksjournalisten. Oplichters – ‘Groepen van bankiers, handelaren en pensioenfondsen’ – claimden jarenlang onterecht teruggave van roerende voorheffing. Een gigantische fraudezaak dus die nu aan het licht komt. De hoofdrolspelers zijn volgens: ‘Sanjay Mansukhlal Shah, een Brit die in Dubai woont, en de North Channel Bank in het Duitse Mainz.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Cumex Files: ABN Amro en Rabobank betrokken bij miljardenzwendel

In heel EUROpa zijn landen jaren achtereen het doelwit geweest van ‘bendes’ van bankiers, handelaren en hedgefondsen die via ingenieuze constructies fraude met dividendbelasting pleegden. De schade loopt in de tientallen miljarden. ‘Dit is georganiseerde misdaad in krijtstreeppak.’ Ook in Nederland is de Belastingdienst al jarenlang slachtoffer van dividendstrippende bankiers. Dit blijkt uit het onderzoek van het internationale journalistieke samenwerkingsproject The Cumex Files, waarvan Follow the Money deel uitmaakt.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs