EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
25
kliks
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

Franse minister: 'EU treft tegenmaatregelen als de VS sancties Cuba doorzet'

De EUROpese Unie zal maatregelen treffen als de Verenigde Staten doorgaan met het plan om sancties op te leggen op alle buitenlandse investeringen in Cuba. Dit zei de Franse minister van Financiƫn, Bruno Le Maire.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Van vliegtuigen tot ketchup: EU overweegt 12 miljard aan extra taksen op Amerikaanse import

De EUROpese Commissie heeft vandaag een voorlopige lijst van Amerikaanse producten vrijgegeven waarop ze extra taksen ten belope van 12 miljard dollar (10 miljard EURO) wil heffen. Met die heffingen wil de Commissie de economische schade compenseren die EUROpa heeft geleden door illegale Amerikaanse overheidssteun voor vliegtuigbouwer Boeing.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Frankrijk eerste van de EUROpese klas in blockchain

Onze Franse buren komen met een historisch en toeristisch jammerlijke gebeurtenis in het nieuws op 16 april 2019. De brand in de Notre-Dame kathedraal. Het monument uit de 12de eeuw is zeer zwaar beschadigd maar de basisconstructie kon uiteindelijk nog gered worden. De Franse president belooft dat de meest bezochte trekpleister van Parijs zal heropgebouwd worden. Gelukkig komt er ook andersoortig en positief nieuws vanuit het land. De branche van de levensverzekeringen, die erg populair is in Frankrijk, mag ook cryptofondsen opnemen in haar investeringen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

EUROpa en China tekenen omvangrijke handelsverklaring

Voor EUROpa kwam er onlangs een minder leuk bericht uit het Westen: Amerika dreigt met extra importtarieven. Uit het Oosten komt er een beter bericht. Deze week ondertekenden EUROpa en China namelijk een belangrijke handelsverklaring.

De verklaring werd ondertekend door topambtenaren. Zo ondertekenden de Chinese premier Li Keqiang, Jean-Claude Juncker en Donald Tusk het document.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Enkel voor wie vermogen heeft van 2,5 miljoen: gratis kredietkaart met limiet van 100.000 EURO

Belgen met een spreekwoordelijk gat in de hand kunnen voortaan quasi onbeperkt hun gang gaan met een exclusieve kredietkaart. De gratis World Elite Mastercard heeft een limiet van liefst 100.000 EURO per maand, maar is wel enkel bestemd voor de financiƫle elite.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs