EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord EURO

Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2019

Kyle Bass: Amerikaanse rente zal ook naar nul gaan; het is bizar

Centrale banken wereldwijd voeren weer een soepel monetair beleid. Ze verlagen bijvoorbeeld rentestanden. Deze zijn in veel delen van de wereld, zoals EUROpa en Japen, al in negatief gebied terechtgekomen. Maar ook in de Verenigde Staten zal de rente dalen, tenminste naar nul.

Dat gelooft Kyle Bass, hedgefondsmanager bij Hayman Capital Management. Op het moment is de Verenigde Staten nog de place to be, als je rente wil op je staatsobligatie. Maar binnenkort niet meer. Want Bass gelooft dat politici het overheidstekort zullen blijven negeren en de EUROpese en Chinese economie afkoelt. Dat zal ertoe leiden volgens Bass dat de Amerikaanse Fed de rente wel moet verlagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Rosneft rekent olie voortaan af in EURO’s

Het Russische staatsbedrijf Rosneft gaat haar olieproducten voortaan in EURO’s in plaats van dollars afrekenen. Dat meldt Reuters vandaag op basis van vijf verschillende bronnen in de energiesector. Uit een officieel document, dat vorige week naar klanten werd verstuurd, blijkt dat Rosneft dit jaar al de overstap naar EURO’s wil maken.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

'Begrotingstekort VS neemt komende tien jaar toe tot 12,2 biljoen dollar'

De Verenigde Staten hebben de verwachting van het begrotingstekort over tien jaar verhoogd van 809 miljard (708 miljard EURO) tot 12,2 biljoen dollar (bijna 11 biljoen EURO). Dat schrijft The Wall Street Journal op basis van een bericht van het Congressional Budget Office (CBO).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Deense Bank laat rijke spaarders rente betalen

Spaarders die meer dan 7,5 miljoen Deense kroon (1 miljoen EURO) bij Jyske Bank stallen, krijgen een negatieve spaarrente voor de kiezen van 0,6 procent. In andere woorden: de spaarders moeten 0,6 procent betalen om hun geld op de bank te zetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

De EURO: waar niemand over praat, het gevaar van Target 2

Niet iedereen zal de kreet “Target 2” kennen. Voor velen een ver-van-mijn-bed-show. Wat niet weet, wat niet deert. Voor wie het weten wil, het is een gebruikte term binnen het bancair systeem in de EUROzone. Zeg maar een gecompliceerde betalingsbalans tussen de 19 landen die binnen de EU de EURO gebruiken. De meeste inwoners van die landen maken zich er geen zorgen over.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs