EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord euro.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

'Financiële systeem is nu kwetsbaarder dan in 2008'

Het financiële systeem is nu kwetsbaarder dan voorafgaanda aan de crisis van 2008. Dat zegt Jean-Claude Trichet, die destijds topman was bij de EUROpese Centrale Bank.

Trichet uit in een interview met de Volkskrant zijn zorgen over de wereldwijde schuldenlast. ''Die toont hoe fragiel het systeem nog altijd is. En ik vind dat de internationale gemeenschap zich daar onvoldoende bewust van is.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

EU dringt bij VS aan op afzwakken sancties tegen Rusland

Verschillende EUROpese landen proberen de Verenigde Staten ervan te overtuigen de sancties die twee weken geleden werden getroffen tegen Rusland, af te zwakken. Met name de maatregelen tegen aluminiumproducent Rusal dreigen ook de EUROpese economie hard te treffen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Superrijken voorspellen nieuwe recessie binnen de 2 jaar

Onder meer miljardair-filantroop Bill Gates heeft recent al voor een waarschijnlijke recessie gewaarschuwd en zijn vrees wordt door een meerderheid van de superrijke bevolkingsgroep van de wereld gedeeld. Dat is de conclusie van een enquête van JP Morgan bij meer dan zevenhonderd superrijke klanten uit de Verenigde Staten, EUROpa en het Midden-Oosten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Gaat de EURO opnieuw flink waarde verliezen?

De EURO is wellicht wel de grootste verrassing van de afgelopen anderhalf jaar. Tegen alle verwachtingen in wist de EURO ten opzichte van de dollar terrein te winnen in plaats van te verliezen. Mede door deze geweldige prestatie is het geloof in de EURO weer volledig terug. Is dat terecht?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Deutsche Bank stort per ongeluk 28 miljard EURO

Deutsche Bank heeft vorige maand per ongeluk 28 miljard EURO overgemaakt naar de rekening van het beursbedrijf Deutsche Börse. Dat meldt persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs