EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Zweden zijn pionier in blockchaintechnologie voor VASTGOEDtransacties

De blockchain-technologie, die ook de creatie van cryptomunten zoals de bitcoin mogelijk maakt, kan ook in andere sectoren tot fundamentele veranderingen leiden. Onder meer bij immobiliën kan de blockchain volgens experts gigantische verschuivingen teweegbrengen. Onder meer in Zweden worden door de Lantmäteriet, de nationale dienst voor het kadaster, tests met blockchain-transacties uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Dit is het belangrijkste dat je moet weten over goud

Het belang van goud wordt steeds groter. Sinds 2001 stijgt de investeringsvraag naar het gele edelmetaal met 18% per jaar. Een hoge waardering bij aandelen, VASTGOED en obligaties maakt dat goud belangrijker dan ooit is in een goed gediversifieerde portefeuille. Stijgende rentevoeten maken de puzzel compleet om nu goud te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Vancouver weet niet meer hoe de 'VASTGOED-catastrofe' aan te pakken

De Canadese stad Vancouver slaagt er maar niet in zijn VASTGOEDprobleem op te lossen. De buitenlandse speculatie op woningen in de stad is ook na de introductie van een extra-belasting van 15% door buitenlandse kopers niet afgeremd.

De Canadian Imperial Bank of Commerce heeft daarom de aankoopprocedure voor buitenlandse kopers verder verstrengd. Het zou gaan om een van de strengste applicatieprocessen in de markt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Laag risico & Hoog rendement: Beleg in zilver

Laag kopen en hoog verkopen, het is de meest eenvoudige manier om veel geld te verdienen op de beurzen. Helaas is het ook de moeilijkste manier. Veel beleggers kopen liever hoog in de hoop nog hoger te verkopen. Wie hoog rendement wil met laag risico, kan daarom vandaag veel beter zilver kopen.

Laag kopen en hoog verkopen, het is de meest eenvoudige manier om veel geld te verdienen op de beurzen. Helaas is het ook de moeilijkste manier. Veel beleggers kopen liever hoog in de hoop nog hoger te verkopen. Wie hoog rendement wil met laag risico, kan daarom vandaag veel beter zilver kopen.

Onderstaande grafiek van SRSrocco Report maakt duidelijk dat zilver zwaar ondergewaardeerd is ten opzichte van VASTGOED en de aandelenmarkt. Beurzen gaan altijd in cyclussen. Er zal dus een tijd komen waarbij de waarderingen van VASTGOED en/of aandelen terug beginnen te dalen terwijl die van andere activa zoals zilver terug begint te stijgen.

Helaas missen de meeste beleggers die ommekeer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 februari 2018

1 op elke 20 Londenaars is VASTGOEDmiljonair

Groot-Brittannië telt nu meer dan 750.000 VASTGOEDmiljonairs. Dat zijn mensen die een VASTGOEDeigendom in hun bezit hebben waarvan de waarde 1 miljoen Britse pond (1,12 miljoen euro) overtreft. In Londen is zelfs 1 op elke 20 inwoners VASTGOEDmiljonair, want de Britse hoofdstad telt meer dan 430.000 eigendommen die op papier 1 miljoen pond kosten. 

Ondanks een vertragende VASTGOEDmarkt is het aantal VASTGOEDmiljonairs over het kanaal sinds augustus 2016 met 23% gestegen tot 768.000.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs