EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Hoe ons monetaire systeem in elkaar stort

Ons monetaire systeem is de afgelopen decennia scheef gegroeid door het loslaten van een monetair anker. Daardoor werden er steeds meer schulden gecreëerd, met bubbels in aandelen, VASTGOED en obligaties tot gevolg. Door een vlucht naar veiligheid is de rente op veel staatsobligaties inmiddels negatief. Een gevaarlijke situatie, omdat staatsobligaties binnen dit systeem nog altijd als veilige haven worden bestempeld.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 29 augustus 2019

Rijken spenderen minder, voorteken van recessie?

De wereldeconomie heeft moeite om te groeien en bedrijfsresultaten zijn minder goed dan voorheen, men vreest voor een nakende recessie. Het is economen ook opgevallen dat de rijken minder geld uitgeven dan vorig jaar, ze kopen minder huizen, auto’s, juwelen en noem maar op. Dit fenomeen doet evenzeer vrezen dat een recessie zich aan het opdringen is.

Van VASTGOED en winkels tot oldtimers en kunst, dit segment van de Amerikaanse economie is vaak enkel weggelegd voor de rijke Amerikanen die graag geld spenderen. Terwijl de middenklasse wel nog altijd geld uitgeeft, lijken de rijke Amerikanen wat geminderd te zijn in hun uitgaven. Economen denken dat dit gedrag de middenklasse zal beïnvloeden en vrezen voor een nieuw struikelblok.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Totaal omvang Amerikaanse hypotheekleningen opnieuw groter dan voor de financiële crisis

In de Verenigde Staten weegt op het VASTGOED van de particuliere bevolking inmiddels een schuld van 9.400 miljard dollar. Daarmee is een nieuw hoogtepunt bereikt sinds de instorting van de Amerikaanse hypotheekmarkt elf jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse Federal Reserve. Het rapport wijst erop dat alleen al tijdens het jongste kwartaal het cumulatieve volume van de Amerikaanse hypothecaire leningen met 162 miljard dollar is opgelopen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

Wie in Denemarken een hypotheek neemt krijgt nu geld toegestopt

In Denemarken kunnen VASTGOEDeigenaars hun hypotheek vastzetten voor een periode van 20 jaar tegen 0% rente. Wie op 30 jaar leent betaalt 0,5%. Maar wie voor 10 jaar leent krijgt zelfs geld toegestoken. Jyske Bank en Nordea Bank hebben dit aanbod in de markt gezet.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 29 juli 2019

Financiële repressie, de nieuwe slavernij

Regelmatig komen berichten voorbij over witwaspraktijken en belastingontduiking in allerlei sectoren van de Nederlandse economie. Behalve dat het zwarte geld rondtolt bij sluwe VASTGOEDmagnaten, de cannabissector, de horeca en zelfs onze grootbanken doen ook wij particulieren en ZZP’ers braaf mee. Het is een maatschappelijk fenomeen wat we eigenlijk niet eens meer onderkennen als een probleem. Ontstaan vanuit een buitensporig hoge belastingdruk.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs