EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord vastgoed.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord VASTGOED

Geplaatst op: woensdag 13 november 2019

Kalverstraat in top twintig van winkelstraten met hoogste huur wereldwijd

De Amsterdamse Kalverstraat is één plek gezakt op de ranglijst met de winkelstraten met de hoogste huur wereldwijd. De straat staat nu op de zeventiende plaats. Causeway Bay in Hongkong is in 2019 opnieuw de winkelstraat met de hoogste huur ter wereld. Dat blijkt uit het jaarlijkse Main Streets Across the World-rapport van VASTGOEDadviseur Cushman & Wakefield.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 november 2019

Robert Kiyosaki over goud, zilver, aandelen, obligaties, VASTGOED en crypto

Bekijk hier het interview met de succesvolle Robert Kiyosaki. Nu beleggen maar waarin? 

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Millennials worden rijkste generatie uit Amerikaanse geschiedenis

In de Verenigde Staten staan de millennials op het punt om een gigantische rijkdom te verzamelen. Tegen het einde van volgend decennium zal deze generatie van zijn babyboomer-ouders meer dan 68.000 miljard dollar erven. Dat blijkt uit een rapport van de VASTGOEDgroep Coldwell Banker. Volgens de studie zullen de Amerikaanse millennials op die manier hun vermogen kunnen vervijfvoudigen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 3 november 2019

UBS ziet VASTGOEDbubbel in Amsterdam

De huizenmarkt in Amsterdam begint steeds meer kenmerken van een bubbel aan te nemen. Dat concludeert de Zwitserse zakenbank UBS in haar nieuwste rapport over de VASTGOEDmarkt. In de nieuwste editie van de Global Real Estate Bubble Index staat Amsterdam voor het eerst in de top vijf van steden met de meest overgewaardeerde huizenmarkt. Daarmee laat onze hoofdstad andere wereldsteden als Parijs, Londen, New York en Tokyo achter zich.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 31 oktober 2019

VASTGOEDzeepbel Dubai kan desastreuze gevolgen hebben

Dubai moet alle nieuwe woningbouw voor een periode van een of twee jaar opschorten. Dergelijke maatregel is noodzakelijk om een ​​economische ramp te voorkomen. Een aanhoudend overaanbod op de VASTGOEDmarkt kan immers desastreuze gevolgen hebben. Dat zegt Hussain Sajwani, voorzitter van Damac Properties, een van de grootste bouwbedrijven van Dubai.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs