Nieuws / Artikelen met het woord

57092 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Wie voldoende geld heeft koopt zich gewoon een EU-paspoort

EU-lidstaat Cyprus heeft sinds 2014 ruim 4 miljard euro verdiend aan de verkoop van paspoorten aan superrijken uit landen als Rusland en Oekraïne. Wie zo’n Europees paspoort koopt kan zich overal in de EU vestigen en zich vrij te verplaatsen binnen het Schengengebied. Naast Cyprus hebben ook Spanje, Portugal, Malta en Hongarije gelijkaardige programma’s lopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Tech giants slaan de handen in elkaar en kiezen resoluut voor blockchain-technologie

Pijnlijk. In dezelfde week dat de CEO van JP Morgan Chase cryptocurrencies afschrijft als een gevaarlijk piramidespel dat enkel geschikt is voor moordenaars en drugsdealers, laat het wereldwijde consortium W3C weten dat het bezig aan de ontwikkeling van een revolutionaire crypto-browser.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Britse pond zet herstel in maar onzekerheid blijft

Het Britse pond heeft het moeilijk door de politieke en financiële onzekerheid omtrent de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Sinds begin vorig jaar is de waarde van de Britse eenheidsmunt flink gedaald, van 1,40 euro naar 1,09 euro. De bodem lijkt echter bereikt te zijn, de afgelopen weken is het pond omhoog geschoten richting herstel, maar de vooruitzichten blijven echter onzeker.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft bitcoin de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Russen halen hun neus op voor cryptocurrencies

Terwijl sommige Westerse centrale banken gecharmeerd zijn door blockchain-technologie en daarmee zelfs experimenteren houdt de Russische Centrale Bank de boot af.