EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2019

Voortekens van groeivertraging in de VS?

Op het eerste zicht lijkt er niks aan de hand met de Amerikaanse economie. De beursindexen gaan opnieuw in stijgende lijn, na een behoorlijke dip einde 2018. De rente blijft relatief laag. De schuldenberg (22 duizend miljard dollar and counting) kan eveneens verder blijven aangroeien… Maar wat zien we daar onder de oppervlakte? Het grootste bankroet ooit naar aantal winkels gemeten in de States. Laat de consument het plots afweten? En hoe zit het met de investeringen? Amazon schrapt onverwacht de plannen voor een nieuw hoofdkantoor in New York. Minor setbacks, kleine tegenvallertjes in een alom bruisende economie. Of is er meer aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2019

Hernieuwbare energie zal geopolitieke wereldkaart herschikken

De introductie van hernieuwbare energie zal op het wereldwijde geopolitieke landschap een grote impact hebben. Dankzij de toenemende introductie van hernieuwbare energie zullen vertrouwde evenwichten snel veranderen. Dat zegt een rapport van het International Renewable Energy Agency (Irena).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Zaterdag is D-Day voor Venezuela

[...]

Er staat veel op het spel. Ofwel zal het Venezolaanse leger de doorgang van het konvooi verhinderen en zullen er doden vallen, ofwel doet het leger dat niet, waarop een domino-effect dreigt. De val van het regime Maduro lijkt dan een feit. [De eerste dode is ondertussen al een feit.]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Zimbabwe van start met handel in nieuwe munteenheid

De centrale bank van Zimbabwe is vrijdag van start gegaan met het verhandelen van een sterk gedevalueerde nieuwe munteenheid.

De centrale bank verkocht vrijdagochtend Amerikaanse dollars aan banken voor 2,5 RTGS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

12 lege supertankers zeggen veel over de hedendaagse oliemarkt

Supertankers voeren olie van de Verenigde Staten uit naar de rest van de wereld. Nadat ze hun lading hebben afgeleverd, keert een groot gedeelte van die vloot echter zonder lading naar Amerikaanse havens terug. Dat fenomeen vormt een goede weerspiegeling van de huidige situatie op de internationale oliemarkt.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs