EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Zijn ecologie en economie onverzoenbaar?

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

Het is niet het Amerika van Donald Trump, maar de Europese Unie - die zich graag als de klimaatpaus opstelt - die op groeiende economieën als India en China na - de grootste vervuiler van de ontwikkelde economieën is.

De Franse minister van Ecologie Nicolas Hulot verbaasde vorige week vriend en vijand door tijdens een rechtstreekse radio-uitzending ontslag te nemen. Een zichtbaar zwaar teleurgestelde Hulot zei dat het budget dat hij ter beschikking heeft onvoldoende is om de ecologische transitie te realiseren die hij nastreefde, waardoor de resultaten uitblijven. Hulot zei ook niet meer in de overheid te geloven om de klimaatproblematiek op te lossen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

“Bitcoin zal goud vervangen en naar 700.000 dollar gaan”

Het is een opmerkelijke uitspraak over zowel bitcoin als over goud. John Pfeffer van Pfeffer Capital, VK, deed ze tijdens de Sohn beleggingsconferentie in New York. Het is traditioneel dé meeting waar topprofessionelen samenkomen om hun beste aanbevelingen uit te wisselen. Ze doen dit voor een select publiek en de opbrengst gaat naar een fonds ter bestrijding van kanker bij kinderen. Nooit eerder heeft een van hen een cryptomunt vernoemd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Belgische begroting krijgt onvoldoende van Europa: "Van de pot gerukt"

Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker heeft premier Charles Michel op de Europese top gezegd dat er geen probleem is met de Belgische begroting. Zo reageert de eerste minister op het nieuws dat België eerstdaags een kritische brief van de Europese Commissie over de begroting zou ontvangen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

5 grafieken waarom de rally in goud nog maar net begonnen is

De stevige daling op de aandelenmarkt zorgde eindelijk nog eens voor wat animo op de goudmarkt. De laatste 6 maanden daalde het gele edelmetaal iedere maand. Oktober markeert een trendommekeer. Wanneer niemand het verwacht, begint goud weer te blinken. En de rally is waarschijnlijk nog niet voorbij.

In de week die eindigde op 9 oktober stond het aantal short-posities van hedgefunds op goud op het hoogste niveau sinds 2006. De daaropvolgende dag boekte goud de grootste dagwinst in 2 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

Kleine cryptomunt Qtum gaat samenwerken met het grote Amazon

Amazon is een van de grootste spelers ter wereld op het gebied van clouddiensten. De Chinese divisie van Amazon Web Services (AWS) gaat nu samenwerken met het publieke blockchainproject Qtum. Dit is een grote stap voor deze kleine cryptomunt.

Qtum staat met een marktkapitalisatie van net iets meer dan 350 miljoen dollar nog net in de top-30 van ’s werelds grootste cryptomunten. Amazon, dat dit jaar nog als 2e Amerikaanse bedrijf ooit de grens van 1.000 miljard dollar marktwaarde overschreed, is een van ’s werelds grootste bedrijven met een huidige marktwaarde van 900 miljard dollar. De CEO van Amazon, Jeff Bezos, is veruit de rijkste man ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs