EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Politici krabbelen terug: helpt protest dan toch?

In tal van landen lijkt ‘de politiek’ plots en onverwacht terug te krabbelen. Beseffen verantwoordelijken, bestuurders, toppolitici misschien eindelijk dat ze net iets te ver zijn gegaan? In hun grenzeloze kleine en grote dictaturen en zogenaamde ‘ambities’? In zich profileren, uitleven, profiteren en onrechtvaardgiheid ten koste van de man en vrouw in de straat? Begint massaal protest her en der vruchten af te werpen? De positieve tekenen daarvan zijn nog pril. Maar een kentering in wanbeleid in het algemeen, groot en klein, lijkt op komst. Zeer minimaal nog, maar toch? We noemen enkele voortekenen op.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Technische analyse Zilver | Week 50 - 2018

Na de koersontwikkeling van vorige week waren de verwachtingen voor de afgelopen week niet hoog gespannen. Na de teleurstellende rode candle van vorige week vrijdag kon vooral het begin van de week weer zeer lastig worden.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Bekende belegger Michael Novogratz verloor dit jaar al 120 miljoen euro aan de bitcoin, en toch ziet hij de toekomst rooskleurig in

Voor topbelegger Michael Novogratz kan 2018 niet snel genoeg voorbij zijn, want de man verloor dit jaar al 136 miljoen dollar (120 miljoen euro) aan de bitcoin. De cryptomunt tuimelt al het hele jaar de dieperik in, maar Novogratz kijkt naar de rampzalige crash met een roze bril. Hij gelooft zelfs dat de bitcoin een nieuwe recordprijs kan bereiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Politieke chaos in het VK: Hoe nu verder met de Brexit?

De stemming over het conceptakkoord over Brexit-deal is voorlopig van de baan. Wat er nu precies gaat gebeuren, is onduidelijk. De kans op een chaotische, harde Brexit wordt steeds groter.

In het Lagerhuis heeft Theresa May bij lange na niet een meerderheid, dat geeft ze inmiddels ook zelf toe. Daarom heeft ze in het Lagerhuis laten weten dat ze zal proberen een aantal garanties te krijgen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

De meeste onder ons linken geld verdienen aan onze uitgaven, de superrijken niet

De superrijken lijken een onophoudelijke honger naar meer geld te hebben. Steeds weer zoeken ze naar nieuwe manieren om hun vermogen op te drijven. Ze verschillen dan ook in sterke mate met de gemiddelde bevolking. Dat zegt Joe Pinsker, redacteur bij het magazine The Atlantic. Opmerkelijk is volgens hem echter dat die toenemende rijkdom niet tot een groter geluk lijkt te leiden.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs