Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Tom Lee: “In juli nieuw record bij de Bitcoin”

Analist Tom Lee van Fundstrat Global Advisors LLC heeft zich de afgelopen maanden weten te ontpoppen tot een zogenoemde ‘Bitcoin Bull’. Lee is niet bepaald geschrokken van de recente daling bij de grootste digitale munt ter wereld en rekent spoedig op nieuwe recordstanden.

Op 18 december wist de Bitcoin een top neer te zetten rond de grens van 20.000 dollar. Vanaf dat punt gemeten kelderde de koers met meer dan 70%. Uiteindelijk werd er een bodem neergezet op 6 februari en op dit moment bewegen we weer rond de grens van 10.000 dollar.

Bron: Express.live
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Bitcoin noteert 80% hoger dan op 6 februari

De waarde van de bitcoin is sinds 6 februari met liefst 80% gestegen. De crypromunt doet zijn reputatie van volatiliteit zo alle eer aan. Zoals dat meestal het geval is, kan de stijging niet direct aan een specifieke reden worden toegeschreven. 

Wel heeft de markt in Zuid-Korea zich gestabiliseerd nadat daar werd gevreesd voor een verbod op de handel in cryptomunten. Maar ondertussen zijn minder strikte maatregelen geïmplementeerd, wat een positieve impact op de handel heeft en naast de handelsvolumes ook de prijs de hoogte heeft ingejaagd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Turkse artillerie stopt Syrische NDF militie in enclave Afrin

In de loop van de middag zijn Syrische NDF milities via de Al-Zearah grenspost de enclave Afrin binnengetrokken, naar verluidt om de lokale Koerdische strijders te helpen. De grenspost is door Turkse artillerie langdurig onder vuur genomen en volgens het Turkse persbureau Anadolu is de interventie daardoor op tien kilometer afstand van de stad Afrin gestopt.

Bron: Express.live
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Aanbod in jobs in de cryptocurrency-industrie is in 2017 verviervoudigd

Het aanbod in jobs in de cryptocurrency-industrie is in 2017 verviervoudigd. Dat blijkt uit onderzoek van vacaturesite Indeed. Ook het aantal zoekopdrachten naar jobs in deze relatief nieuwe industrie is vorig jaar flink gestegen; een logisch gevolg op de recente ontwikkelingen op dit gebied.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 februari 2018

Kapitaal vloeit van Goudmijnen naar Kobalt en Lithium

Grondstoffen waren zelden zo goedkoop ten opzichte van aandelen als vandaag. Maar binnen de grondstoffensector zijn er ook nog grote verschillen. Goudmijnen zijn al jaren uit de gratie bij beleggers en nu ook bij investeerders. Grondstoffen als Kobalt en Lithium zijn veel interessanter geworden.

In 2017 lag het bedrag aan overnames en fusies in de mijnbouwsector 15% hoger, maar het aantal transacties 6% lager. Dat wil zeggen dat er minder, maar grotere investeringen werden gedaan. Opvallend daarbij was dat de activiteiten bij de goudmijnen met 34% daalden en de bedragen met 13% afnamen.