Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Grote explosie in gaspijpleiding Oostenrijk

Bij een grote explosie in een verdeelstation voor aardgas nabij het Oostenrijkse Baumgarten is vandaag één persoon om het leven gekomen. Ook raakten achttien mensen gewond. De hulpdiensten rukten met in totaal veertien brandweerwagens, tien ambulances en een reddingshelikopter uit naar de plaats van het ongeluk, dat van grote afstand al te zien was aan een metershoge vlammenzee.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Youtube huurt 10.000 mensen in om video’s te controleren

Google wil meer dan 10.000 werknemers in dienst nemen om alle video’s die op YouTube geplaatst worden te controleren. Het internetbedrijf heeft al een slimme zoekmachine om beeldmateriaal te herkennen dat mogelijk in strijd is met de gebruikersvoorwaarden, maar nu wil Google ook meer mensen aannemen om video’s handmatig te kunnen controleren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Belgen kunnen niet direct bitcoinfutures kopen

Belgische investeerders moeten een omweg gebruiken als ze ook de nieuwe bitcoinfutures, die de komende weken worden geïntroduceerd, willen kopen.

De Belgische toezichthouder bepaalde al in 2014 dat beleggingsproducten, die afgeleid zijn van exotische en ingewikkelde producten, niet verkocht mogen worden in het land, meldt zakenkrant De Tijd.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

40% van alle bitcoins zijn in handen van minder dan 1.000 mensen

40% van alle bitcoins zijn in handen van minder dan 1.000 mensen. Dat zegt Kyle Samani, managing partner van Multicoin Capital, tegenover het persagentschap Bloomberg. Daarenboven zou 17,3% van alle bitcoins in handen zijn van minder dan 100 mensen.

Analisten vrezen dat deze ‘whales’ of walvissen de macht hebben om op eender welk moment de markten te beïnvloeden door grote hoeveelheden bitcoin te verkopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Bij dit bedrijf werken ze 5 uur maar krijgen ze er 8 uitbetaald

Vind jij de werkdag ook zo onnodig lang? De directeur van een Duits IT-bedrijf is het met je eens. Hij voerde onlangs een 25-uren werkweek in.

Vijf uur werken per dag in plaats van acht, en toch voltijds betaald krijgen? Voor velen een sprookje, maar werkelijkheid voor de 12 werknemers van het bedrijf Rheingans Digital Enabler in het Duitse Bielefeld. Afgelopen oktober besloot directeur Lasse Rheingans (37) er een 25-urige werkweek in te voeren.