EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Dit zijn de uitdagingen voor de wereldeconomie

Het ziet er voorlopig goed uit voor de wereldeconomie. Maar Tao Zhang, adjunct-directeur bij het Internationaal Monetair Fonds, waarschuwt dat er donkeren wolken in aantocht zijn die een negatieve invloed kunnen hebben op de economische groei. Tijdens een interview met CNBC zei hij dat er drie uitdagingen zijn waar de wereldeconomie momenteel mee te maken heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Deutsche Bank stort per ongeluk 28 miljard euro

Deutsche Bank heeft vorige maand per ongeluk 28 miljard euro overgemaakt naar de rekening van het beursbedrijf Deutsche Börse. Dat meldt persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

“Ze weten dat er iets gaat gebeuren” – waarom overheden en banken goud kopen

Het staat in de sterren geschreven, er staats iets te gebeuren en het zal er niet goed uitzien. Overheden, centrale banken en grote commerciële banken over heel de wereld bereiden zich voor. Ze kopen massaal goud en zilver om zich te beschermen. En jij?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

+10% op 10 dagen: de comeback van dure olie?

Het is niet onmogelijk dat de olieprijs op relatief korte termijn opnieuw naar bedragen tussen 80 dollar en 100 dollar per vat zal stijgen. Dat hebben onder meer woordvoerders van de Organisation of Petroleum Exporting Countries (Opec) tegenover het persbureau Reuters laten uitschijnen. Daarbij wordt opgemerkt dat vooral Saudi-Arabië belangrijke voordelen zou zien in een hoger prijsniveau.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

Finland zet experiment met basisinkomen stop

Finland heeft de voorbije periode wereldwijd interesse gewekt met een experiment dat aan een groep werklozen een gegarandeerd basisinkomen bood. Terwijl het systeem in een aantal kringen als een cruciaal onderdeel van het toekomstige sociale model wordt bestempeld, heeft Finland beslist om het experiment eind dit jaar stop te zetten.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs