Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 16 tot 20
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

Ook waardedaling bitcoin kan vanaf nu geld opleveren

Een plotselinge waardedaling van de bitcoin kan beleggers binnenkort ook geld op leveren. Vanaf deze avond gaat namelijk de handel in zogeheten futures van start, waarmee kort gezegd kan worden gegokt op een prijsstijging of -daling van cryptomunten zoals de bitcoin.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

België staat stil en de kloof met onze buurlanden wordt groter

Deze week kwam het beschamende nieuws dat Brussel z’n wedstrijden van het EK voetbal 2020 verliest. De reden: we slagen er niet in om een modern, fatsoenlijk voetbalstadion te bouwen. De problemen gaan echter veel verder dan dat. De weigering om verantwoordelijkheid te nemen en resoluut te kiezen voor vooruitgang maakt de kloof tussen België en zijn buurlanden steeds groter.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

Nog steeds aardschokken in Noord-Korea na kernproef uit september

De aarde beeft nog steeds na van de ondergrondse kernproef die Noord-Korea in september heeft uitgevoerd. De aardkorst is verschoven en is zich geleidelijk aan weer aan het ontspannen. Bij een nieuwe kernproef wordt gevreesd dat een nabijgelegen vulkaan zou kunnen uitbarsten.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

Rusland spoort India aan deel te nemen aan de Zijderoute

Rusland probeert India te overtuigen van deelname aan het Chinese ‘One Belt One Road’ project, dat ook wel bekend staat als de nieuwe Zijderoute. China wil samen met Rusland en tientallen andere landen op het Euraziatische continent bouwen aan nieuwe handelsroutes en infrastructuur, maar door de moeizame relatie met China is India nog steeds zeer terughoudend om deel te nemen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Grote explosie in gaspijpleiding Oostenrijk

Bij een grote explosie in een verdeelstation voor aardgas nabij het Oostenrijkse Baumgarten is vandaag één persoon om het leven gekomen. Ook raakten achttien mensen gewond. De hulpdiensten rukten met in totaal veertien brandweerwagens, tien ambulances en een reddingshelikopter uit naar de plaats van het ongeluk, dat van grote afstand al te zien was aan een metershoge vlammenzee.