EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
45
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Waarom er 15.000 goudstaven onder De Nederlandsche Bank liggen

Het glimt, zal nooit roesten en is vooral zeldzaam: goud. De prijs van dit edelmetaal is in zes jaar tijd niet zo hoog geweest.

[...]

Lees verder op NOS
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Amerikaans consumentenvertrouwen krijgt flinke beuk

Het Amerikaanse consumentenvertrouwen heeft een flinke beuk gekregen. Verklaringen worden gezocht in het handelsconflict, maar dat is er met de haren bijgesleept. Ook in de huizenmarkt gaat het minder: met het aantal verstrekte vergunningen is weliswaar weinig aan de hand, maar het aantal aangenomen huizen is wel gedaald.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Ook Japanse export lijdt onder handelsoorlog

Verschillende economieën lijden onder de strubbelingen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China. Alsook de Japanse economie heeft het moeilijk en ziet zijn export nu voor de achtste maand op rij dalen. Erger nog, het vertrouwen van de ondernemers was voor het eerst negatief in juli. Deze data voeden de angst en vrees voor een nakende wereldwijde recessie.

De Japanse economie ondervindt hinder door de handelsoorlog, hun export is nu al voor de achtste maand op rij gedaald. In juli gingen de exportcijfers met 1,6 procent naar beneden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De Japanse beleidsmakers maken zich zorgen dat de zwakke economische cijfers op termijn nog meer schade zullen aanrichten aan de binnenlandse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Wie heeft er iets geleerd van de financiële crisis?

Toen de financiële crisis in alle hevigheid was losgebarsten, waren de wereldleiders het unaniem met elkaar eens: een dergelijke crisis mocht nooit meer voorkomen. Als gevolg daarvan werden er onder andere strengere regels vastgelegd wat betreft het aangaan van schulden. Hebben deze regels werkelijk geholpen?

De enorme schuldenberg was een van de belangrijke oorzaken van de financiële crisis. In het bijzonder de schuldenzeepbel die ontstaan was binnen de huizenmarkt. De zogenoemde ‘subprime hypotheken’ hadden geleid tot één grote zeepbel. Vandaag de dag is het voor mensen minder gemakkelijk om een hypotheek te bemachtigen. Wat dat betreft is er dus iets verbeterd, maar dat is slechts één kant van het complete verhaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Waar wonen de rijkste mensen?

Rijkdom kun je meten aan een land in zijn geheel. Maar dat kan met ‘gemiddelden’ nog al eens een vertekend beeld geven. Vaak zoek je die ‘gemiddelde’ inwoner tevergeefs. Interessanter is misschien ook de welvaart per inwoner te berekenen. Of nog: wie beneden gemiddelde zit en wie daar boven. En je merkt al snel voor de top tien rijkste landen: dat geeft inderdaad een verschil. Onderstaande animatie toont bovendien een aantal weinig bekende feiten. Watch and learn!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs