EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Aka die gek van de Bank of Japan

Dat het vizier in de Troonrede niet verder is gericht dan de korte termijn is tot daar aan toe. Dat ook het CPB niet bereid is om ook te kijken naar de langetermijneffecten, dát vindt Kees de Kort wonderlijk. 'Er moet überhaupt veel meer aandacht ontstaan voor het optreden van centrale banken; de bubbels op allerlei plaatsen is één op één resultaat van het optreden van de financiële autoriteiten.' In Japan zijn ze evenmin gevoelig voor allerlei politieke stormen. Foute boel, zegt Kees. 'De Terminator, aka de baas van de Bank of Japan, heeft alweer gezegd dat de rente nul is en dat ze dat nog heel lang zo houden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

CEO Alibaba: ‘Handelsoorlog tussen VS en China kan nog 20 jaar duren’

Chinese aandelen kreunen onder het gewicht van de handelsoorlog die Donald Trump voert met Xi Jinping. Trump wil de scheef gegroeide handelsrelaties recht trekken met allerhande importheffingen waarop China weer Amerikaanse producten gaat belasten. Een langdurig conflict kan nefast zijn voor de wereldeconomie. CEO van China’s grootste bedrijf Alibaba, ziet nog niet direct een einde aan de handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Wanneer komt er een einde aan de Amerikaanse groei?

Sinds medio 2009 heeft de Amerikaanse economie al te maken met een groei van het bruto binnenlands product. We zijn inmiddels ruim 9 jaar verder en de Amerikaanse economie draait nog steeds op rolletjes. Wanneer komt er een einde aan deze imposante groei?

Donald Trump Tweet bijna dagelijks over de ‘fantastische Amerikaanse economie’. Uiteraard zijn de prachtige groeicijfers volgens Trump te danken aan hem. Het woord ‘bescheidenheid’ komt duidelijk niet voor in het woordenboek van Trump. Volgens onderzoekers hebben de maatregelen van Trump pas veel later economisch effect. De huidige groei is bijvoorbeeld niet te danken aan zijn belastingenhervorming.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Jeroen Piqueur ook in beroep veroordeeld voor fraude: vier maanden cel en 1,5 miljoen euro boete

Jeroen Piqueur ook in beroep veroordeeld voor fraude: vier maanden cel en 1,5 miljoen euro boete

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Vijftien multinationals gaan handelen via blockchainplatform

Vijftien grote internationale bedrijven, waaronder Shell, ING, ABN AMRO en Rabobank, werken samen aan een op blockchain gebaseerd handelsplatform. Voor de ontwikkeling hebben ze samen een nieuwe onderneming opgericht genaamd Komgo, die voor het einde van het jaar online moet gaan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs