EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Barclays reserveert $200 miljoen voor Brexit

De Britse bank Barclays kwam vandaag met cijfers. De bank boekte in 2018 een nettowinst van 1,4 miljard pond. In 2017 maakte de bank nog een verlies. Ook reserveerde de bank 150 miljoen pond (200 miljoen dollar) voor de Brexit.

Barclays zal namelijk ten koste van alles in het Verenigd Koninkrijk blijven. Zo stelde de Jes Staley, de CEO van Barclays:

In reactie op de cijfers van Barclay steeg de aandelenkoers met vier procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Inflatie en economische crises oorzaken van vlucht naar bitcoin

Het bewijs is binnen! Toenemende inflatie en economische crises leidden in 2018 tot een stijgend gebruik van bitcoin. En nog enkele andere cryptomunten. We maken hier nu een big deal van, maar in feite is wat we vaststellen niet meer dan normaal. Bitcoin is onder meer daarom ook ontworpen. Dit is immers wat Satoshi Nakamoto schrijft in zijn white paper uit 2008. ‘Once a predetermined number of coins have entered circulation, the incentive can transition entirely to transaction fees and be completely inflation free.’ Dat was de theorie. En we stellen vast dat bitcoin ook precies zo werkt in de praktijk. Vergezel ons voor het bewijs zo u wilt op een reis rond de wereld…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Kredietoordeel Verenigd Koninkrijk in gevaar door vertrek uit EU

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt het kredietoordeel van het Verenigd Koninkrijk te verlagen vanwege het Britse vertrek uit de Europese Unie. Fitch heeft het vooruitzicht voor de rating voorafgaand aan de geplande Brexit op 29 maart op negatief gezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

'Italiaanse begroting kan tot 'besmettingsgevaar' leiden in de eurozone'

In de Italiaanse begroting zijn geen maatregelen opgenomen die de economische groei in het land aan kan wakkeren, stelt de Europese Commissie in een beleidsdocument in handen van de Italiaanse krant La Repubblica. Hierdoor kan het land met zijn economische situatie andere eurozonelanden 'besmetten', stelt de krant op basis van het document.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Werken tot we erbij neervallen. Er zit weinig anders op

De Nederlandse bank ING publiceert de resultaten van een globaal onderzoek naar pensioen en spaargeld. Daarvoor werden wereldwijd 15.000 mensen ondervraagd, maar hoofdzakelijk in Europa en de VS. De conclusie leest somber: we verwachten veelal te moeten werken tot we erbij neervallen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs