EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Inflatie: waarom er geen meer is en er geen meer komt

Het beperken van de inflatie was lange tijd de hoofdbekommernis van de centrale banken. Maar de inflatie bevindt zich in elke grote economie nu al jaren onder het streefdoel en de verwachtingen op langere termijn zijn nooit lager geweest. Niemand geeft nog om inflatie en een van de redenen waarom er geen inflatie meer is, moet worden gezocht bij het einde van de klassenstrijd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Goud 1.400 dollar waard tegen eind 2019?

De goudprijs is zich aan het klaarmaken om tegen het einde van dit jaar te gaan stijgen. Dat komt vooral omwille van de soepelere houding van de Federal Reserve en de gestegen risico’s op het wereldtoneel. Marktkenners verwachten een goudprijs van 1.400 dollar per ounce eind dit jaar. Momenteel noteert goud aan 1.286 dollar, een stijging dus van ongeveer 9 procent.

De bezorgdheid over de wereldeconomie en andere geopolitieke kwesties, waaronder de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten, hebben de onzekerheid op de markten vergroot. Dit komt vaak ten goede van goud dat als een veilige haven wordt beschouwd, of op zijn minst als een activa die de neiging heeft om zijn waarde te behouden of zelfs te verhogen, zelfs tijdens markt turbulentie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 april 2019

Van vliegtuigen tot ketchup: EU overweegt 12 miljard aan extra taksen op Amerikaanse import

De Europese Commissie heeft vandaag een voorlopige lijst van Amerikaanse producten vrijgegeven waarop ze extra taksen ten belope van 12 miljard dollar (10 miljard euro) wil heffen. Met die heffingen wil de Commissie de economische schade compenseren die Europa heeft geleden door illegale Amerikaanse overheidssteun voor vliegtuigbouwer Boeing.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Het Tijdperk van Onzekerheid

Age of Insecurity. A New Social Contract. Dat is de titel van een artikel dat verschijnt op de IMF website. Het Internationaal Monetair Fonds brengt zelfs een themanummer uit over sociale bescherming. Opvallend is hoe vaak zeker het laatste half jaar de internationale organisatie de sociale kaart trekt. Of laat belichten. Met artikels als ‘The Case for Universal Social Protection.’ ‘Seeking Balance.’ En nog in december 2018 met ‘Shifting Tides : Dramatic social changes mean the welfare state is more necessary than ever.’ Ook de OESO bracht net nog een stuk over de nood aan bescherming van de middenklasse. Het moet zijn dat e.e.a. ook dringend aandacht verdient zeker?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

SOS spaargeld: hebt u genoeg voor noodgevallen?

De rente op spaarrekeningen zit bij de meeste banken op een absoluut bodempeil. Wie nog wat rendement wil, verhuist zijn spaarcenten dus beter richting beleggingen. Maar, zeggen adviseurs, u moet wel een spaargeldbuffer voor noodgevallen behouden. Hoeveel? Dat zochten we uit.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs