Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 6 tot 10
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

Moody’s: “België slaagt er niet in staatsschuld te reduceren. En dat is abnormaal”

De Belgische kredietwaardigheid blijft onveranderd. Om een verbetering te kunnen realiseren moet vooral de Belgische schuldgraad drastisch worden afgebouwd. Dat blijkt uit een rapport van het ratingbureau Moody’s over de kredietwaardigheid van België op de financiële markten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 50 - 2017

Afgelopen week heeft de negatieve trend die vorige was gestart zich doorgezet, het werd een echte berenweek.

Na een weekend bedenktijd konden de stieren op maandag proberen om een ommekeer te bewerkstelligen. Er werd inderdaad getracht om wat verloren gebied terug te vorderen maar uiteindelijk trokken de beren toch weer aan het langste eind. Het enige dat de stieren konden doen was de schade beperkt houden hetgeen lukte getuige de doji die er aan het eind van de dag stond.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

De angst voor Bitcoin Futures lijkt tot nu toe ongegrond.

Gisteravond weer een historisch moment: Bitcoin ging eindelijk naar de beurs. Geheel in bitcoin-stijl ging de website van CBOE down door de massale belangstelling en dat op een zondagavond. CBOE (Cboe Options Exchange) gaat vanaf nu Bitcoin Futures aanbieden. Een future is simpel gezegd een manier om te gokken of de prijs van een bepaald goed omhoog of omlaag gaat. Hoe hoger de prijsverschillen des te hoger de mogelijke winst. De futures zijn te volgen als XBT en je kan dat onder andere hier zelf doen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

INS: De supermarktketen verbeteren met blockchain?

Op dit moment is INS bezig aan een ICO (Initial Coin Offering). Ze willen de supermarktketen veel transparanter en directer maken en flink gaan huishouden in de supply chain. Ze hebben daarvoor al steun van verschillende voedselproducenten en bedrijven van andere consumentengoederen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 december 2017

Bitcoin debuteert op beurs aan 15.000 dollar

De controversiële virtuele munt Bitcoin, heeft gisteren zijn vuurdoop beleefd op een mondiale beurs, waar het verhandeld werd aan 15.000 dollar. Rond 0.20 uur stond de koers al op 15.940 dollar per bitcoin voor de future of het termijncontract waarvan de transactie is gepland op 17 januari. Dat blijkt uit de gegevens van beursoperator Chicago Board Options Exchange (CBOE) uit de Verenigde Staten.