EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Institutionele beleggers nog steeds positief over crypto

Terwijl cryptomunten blijven zakken en ieder steunniveau sneuvelt, lijkt het wel alsof iedereen de handdoek in de ring gooit. Zelfs institutionele beleggers zouden hun teen terug uit het water halen. Maar dat is niet wat de onderliggende data vertellen. Het grote geld is nog steeds positief over crypto.

Het uitstellen van de lancering van Bakkt, was voor velen een doorn in het oog. Het institutionele geld zou zich dan toch niet op de cryptomarkt smijten. Nochtans is er ook nog altijd goed nieuws te vinden. Zo zou Fidelity zijn aanbod nog verder uitbreiden. Fidelity gaat ook samen met de Nasdaq investeren in een nieuw cryptoplatform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Brexit kan nog gestopt worden volgens Europese Hof van Justitie

Volgens het Europese Hof van Justitie kan het Verenigd Koninkrijk de Brexit nog stoppen zonder dat het toestemming nodig heeft van andere Europese landen. Beleggers en investeerders zouden dit graag zien gebeuren gezien er op deze manier veel onzekerheid zou worden weggenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Zo verdien je nog wat extra geld aan je eindejaarspremie

Voor veel mensen is de eindejaarspremie een handige extra om de feesten goed mee in te zetten, maar je kan je zogenaamde dertiende maand ook als het ideale moment zien om te starten met een nieuw spaarplan. We zetten enkele mogelijkheden uiteen waarop je dat extra geld goed kan laten renderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 december 2018

Algemene Rekenkamer: Brexit zonder akkoord kost Nederland 2,3 miljard

Als het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie zonder akkoord verlaat, dan kost dat Nederland tot en met 2023 naar verwachting zo'n 2,3 miljard euro, blijkt maandag uit een rapport van de Algemene Rekenkamer. 

Daar komen extra bijdragen aan de EU in de de begroting van 2021 tot 2027 nog eens bij. Wanneer de Britten zonder deal uit de EU stappen, moet Nederland de komende twee jaar 1,6 miljard euro extra betalen aan Brussel. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Bankroet en propaganda

Het Bruto Nationaal Product van de VS steeg 3,5 % in het derde kwartaal dit jaar. Op zich geen bijzonder cijfer gezien de stimuleringsmaatregelen van Trump, ware het niet dat twee derde deel van dit getal tot stand kwam door groei van de voorraden.

Als dan bovendien blijkt dat de export daalde met 0,55%, maar ook de import ( – 1,36%), maakt dit alles het wel tot een uiterst mager gebeuren.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs