EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

Oost-Duitsland: Minder loon voor langere werkweek

De Berlijnse Muur is weliswaar al drie decennia verdwenen, maar toch blijven er in Duitsland tussen het oosten en het westen van het land nog altijd aanzienlijke verschillen bestaan. Dat blijkt ook uit een recent rapport van het Duitse Statistisches Bundesamt over de regionale salarisniveaus. De studie toont dat het gemiddelde loon van een arbeidskracht in West-Duitsland nog altijd 40 procent hoger ligt dan de vergoedingen van een collega uit het voormalige Oost-Duitsland.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

Kan Wall Street zonder de steun van de Fed?

Jerome Powell ligt onder vuur. De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank heeft tijdens de afgelopen maanden behoorlijk wat kritiek van Trump moeten incasseren. Mogelijk is daardoor de koers van de Fed veranderd. Powell liet namelijk recent weten dat er dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen renteverhoging komt. Maar, op verdere steun hoeven beleggers niet direct te rekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

Franse minister: 'EU treft tegenmaatregelen als de VS sancties Cuba doorzet'

De Europese Unie zal maatregelen treffen als de Verenigde Staten doorgaan met het plan om sancties op te leggen op alle buitenlandse investeringen in Cuba. Dit zei de Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

‘Bitcoin vervangt goud binnen 20 jaar’

“Over the next two decades, #Bitcoin will replace #gold as the leading commodity to store value.” Aldus Block.one, een blockchain bedrijf. Als deze gedurfde voorspelling bewaarheid wordt, zou dit een bitcoin koers van $333.000 tegenwaarde betekenen. De hoogste koers waartegen BTC ooit noteerde was afgerond $20.000 in december 2017. Goud als waardeopslag vervangen? Dat kan in theorie alleen wanneer de munt veel meer gebruikt gaat worden. Door veel meer bedrijven en individuen dan anno 2019. Afspraak in 2039 bij leven en welzijn?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

De defensie was een kaartenhuis

Ze gingen erdoorheen als een mes door de boter. Nee, met Chinese cijfers of Braziliaanse toestanden heeft dat allemaal niks te maken. Maar misschien is de parallel tussen voetbal en de economie wel: je bent zo sterk als de tegenstander toestaat.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs