EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6 tot 10
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

‘Mt Gox Whale’ zegt dat verkoop Bitcoin en Bitcoin Cash geen effect heeft op de prijs

Begin maart onthulde de advocaat van het failliete Mt. Gox dat hij al voor $400 miljoen Bitcoin en Bitcoin Cash had verkocht. Hij liet ook weten dat er nog veel meer verkocht moet worden om de nabestaanden van het faillissement te vergoeden. Deze verkoopgolf hangt sindsdien boven de markt als een donderwolk. Nu is er iets meer duidelijkheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Zweden wil volledige bevolking mobiliseren tegen eventuele Russische aanval

Zweden wil bij een eventuele Russische militaire aanval zijn volledige bevolking mobiliseren. Dat blijkt uit plannen die een speciale Zweedse commissie voor landsverdediging, die begin vorig jaar werd opgericht, voor de defensie van het land voorbereidt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Wat is de kans dat de euro alsnog uiteen zal vallen?

Paul Buitink interviewt econoom Jean Wanningen. Jean Wanningen meent dat er een Europese identiteit ontbreekt waardoor het Europroject in haar huidige vorm gedoemd is te mislukken. Wanningen maakt zich grote zorgen over de houdbaarheid van de euro. Het is volgens hem een ‘one size fits none’ oplossing die leidt tot grotere verschillen tussen de landen. Hij legt uit waarom de Matheo Solutions van Andre ten Dam een oplossing voor de problemen kan zijn, omdat die via flexibele nationale rekeneenheden landen in staat stelt te revalueren en devalueren, zonder dat de euro als betaalmiddel wordt opgegeven. Als we niet snel zo’n soort oplossing gaan daar voeren zal de wal het schip keren en de euro alsnog uiteenvallen. De vraag blijft of Nederland op tijd wakker wordt en deze oplossing gaat inbrengen en verdedigen. Via Cafe Weltschmerz

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

4 zaken die we kunnen leren van miljonairs

'Van alle sociale klassen praat men het liefst over de rijken, terwijl men er het minst van afweet'. Het is een uitspraak van de econoom John Kenneth Galbraith, die tot op vandaag geldig blijft. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Bitcoin glijdt verder weg en stevent af op beruchte ‘Kruis des Doods’

Na een crash in februari begon bitcoin opnieuw aan een koers omhoog, maar de laatste weken ziet het er opnieuw niet zo goed uit. En enkele analisten zien de munt op het zogenaamde ‘death cross’ afstevenen, ofwel het ‘Kruis des Doods’.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs