Nieuws / Artikelen met het woord

57831 artikelen gevonden. Artikel 21 tot 25
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Finse test met een basisinkomen is 1 jaar oud. Wat weten we nu?

Een jaar geleden lanceerde Finland als eerste Europese land een proefproject met een gegarandeerd basisinkomen. Het experiment loopt over een periode van twee jaar en kon wereldwijd op een bijzonder grote belangstelling rekenen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Franse regering wil strengere regels voor de bitcoin

De Franse minister van Financiƫn Bruno Le Maire wil dat er strenger toezicht komt op de bitcoin en andere cryptomunten. Dat moet crimineel gebruik van het betaalmiddel tegengaan.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 3 - 2018

De ontwikkelingen in de zilverprijs van afgelopen week vertonen een mooi technisch plaatje. Na de doorbraak van het 200 d. MA, die tijdens de kerstvakantie plaatsvond, zien we nu een terugval naar datzelfde MA. Zoals in de vorige update al aangegeven en eigenlijk verwacht ondernamen de beren inderdaad een poging om de doorbraak van het MA, en het daarmee gepaard gaande koopsignaal, terug te draaien.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Goud verviervoudigde na Tech-crash

Voor we van wal steken met onze nieuwste bevindingen, toch nog even wijzen op het volgende.

Gisteren stuurden we een mailing over de problemen bij Kraken, en dat dit nadeel wel eens een groot voordeel zou kunnen vormen voor cryptobeleggers.

Opnieuw kregen we aardig wat tegenwind met deze opmerkelijke voorspellingen.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 15 januari 2018

Duitse Bundesbank neemt yuan op in reserves

De Bundesbank heeft besloten de Chinese yuan in haar reserves op te nemen. Dat zei bestuurslid Andreas Dombret van de Duitse centrale bank deze week tijdens het Asian Financial Forum in Hong Kong. In een gesprek met Bloomberg legt hij uit dat de Chinese valuta steeds vaker door centrale banken wordt gebruikt als onderdeel van de valutareserves en dat het ook handig is om de munt in de reserves te hebben nu deze onderdeel uitmaakt van de SDR.