EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Rat eet bijna €15.000 op … en sterft in geldautomaat

Een rat heeft in een bankfiliaal in het Indiase Tinsukia een behoorlijk dure laatste maaltijd verorbert. In totaal at en verscheurde de rat zo’n €15.000 aan bankbiljetten in de geldautomaat. Het geld lag duidelijk te zwaar op de maag, want de rat overleefde de maaltijd niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Zilveren Krugerrand, Blockchain Smartphone & Mike Maloney

Een Zilveren Krugerrand munt, een smartphone met blockchain technologie en een primeur van een presentatie over investeren in edelmetalen en crypto’s van niemand minder dan Mike Maloney.

Tot nu en sinds 1967 werd de Zuid-Afrikaanse Krugerrand uitsluitend in goud geslagen. Het was en is nog steeds een heel populaire gouden munt. Maar nu is beleggen in zilver weer met een prominente munt uitgebreid. Een zilveren kruggerrand. De munt weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en is verkrijgbaar vanaf een dollartje of 17 á 18 (huidige koers). De voorzijde draagt het portret van Paul Kruger, één van de vroegere presidenten van Zuid-Afrika. De keerzijde toont het nationale symbool van het land: de springbok. Hieronder een afbeelding:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Jeff Bezos is $50 miljard rijker dan eender wie (+7 andere gekke weetjes)

Volgens de Bloomberg Billionaire List is Amazon CEO Jeff Bezos maar liefst $50 miljard rijker dan 2e rijkste persoon ter wereld Bill Gates. Hij is ook de enige die een fortuin heeft van meer dan $100 miljard. Dit jaar alleen al werd hij meer dan $46 miljard rijker. Het leven van Jeff Bezos is een zeer bijzondere tocht.

Dat blijkt onder andere uit onderstaande gekke weetjes over Jeff Bezos die jij waarschijnlijk nog niet wist. Je steekt er misschien nog iets van op ook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Bulgarije mag zich voor de euro aanmelden na unaniem besluit Eurogroep

Bulgarije mag zich gaan voorbereiden op de invoering van de euro als nationale munt. Dat heeft de Eurogroep in Brussel unaniem besloten. Het voormalige Oostblokland zal niet alleen tot de eurozone toetreden maar wordt ook lid van de Bankenunie. 

Vóór het zover is moet Bulgarije echter aan een groot aantal economische voorwaarden voldoen, de bankensector versterken en corruptie en de organiseerde misdaad aanpakken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

China benadrukt zichzelf te zullen verdedigen in handelsoorlog

De Verenigde Staten zijn deze handelsoorlog begonnen, en China is niet bang zichzelf te verdedigen. Dat zegt de Chinese onderminister van Handel, Wang Shouwen, donderdag.

Voordat er gesprekken kunnen plaastvinden zal "pestkop VS" eerst moeten ophouden met de intimidatie, zegt de Chinese onderminister donderdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs