EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21 tot 25
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Trump gaat voor 60 miljard aan importheffingen opleggen aan China

Eind deze week gaat de Amerikaanse president Donal Trump een pakket van importheffingen aankondigen voor Chinese producten. Het zou gaan om maar liefs 60 miljard aan extra taksen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

“Crypto is niet het antwoord voor een cashloze economie”

Economische toepassingen veranderen continu dankzij technologische ontwikkelingen. Hoe langer, hoe minder cash er in omloop is dankzij internetbankieren en betalingen met de kaart. Maar zal de bitcoin, of een andere cryptomunt, ervoor zorgen dat cash volledig zal verdwijnen? De Europese Centrale Bank (ECB) en de Bank of International Settlements (BIS) denken van niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Luxemburgers kopen Spaans eiland voor 18 miljoen euro

Een klein Spaans eiland, Espalmador, is voor 18 miljoen euro verkocht aan een Luxemburgse familie. Groot is het eiland niet, maar het is erg populair bij toeristen door z'n romantische karakter. Het lokte ook al het Britse kroonpaar prins Williams en Kate Middleton.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Een grondstof die beter beschermt tegen inflatie dan goud

Elk jaar wordt er wereldwijd een grote hoeveelheid koper gebruikt voor het produceren van een hele lijst producten, zo is koper onmisbaar bij het produceren van o.a. auto’s & elektronica en het veelzijdig potentieel maakt het een van de meest belangrijke grondstoffen op aarde.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Belgische financiële waakhond waarschuwt voor deze 19 cryptobrokers

De Belgische FSMA, Financial Services and Markets Authority, waarschuwt voor het gebruik van onderstaande 19 cryptobrokers. De financiële waakhond voor financiële diensten en markten stelde een lijst samen van 19 cryptobrokers waar het klachten over ontvangen heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs