EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
76
kliks
Bron: Geotrendlines.nl
44
kliks
32
kliks
Bron: Biflatie.nl
28
kliks
26
kliks
Bron: Investing.com
24
kliks
Bron: GoldRepublic
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

No deal Brexit: blijven Britten hongerig, ziek en zonder zich te kunnen verplaatsen achter?

Dat is toch wat een gelekt Brits rapport suggereert en impliceert. The Sunday Times kon op 17 augustus 2019 de hand leggen op geheime regeringsdocumenten. Het rapport heet ‘Yellowhammer’ en voorspelt de gevolgen van een no deal Brexit. ‘Britain faces shortages of fuel, food and medicine, a three-month meltdown at its ports, a hard border with Ireland and rising costs in social care in the event of a no-deal Brexit.’ De documenten zetten het land ondertussen in rep en roer. Want dit gaat op moment van schrijven all over de Britse pers!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Spaar je arm, leen je rijk(2): Is een bankrun aanstaande?

In deze 21ste eeuw verkeert de mensheid in een nieuw tijdvak van financiële repressie. Ons spaargeld en pensioenreserves zijn steeds vaker onderwerp van het gesprek. Gezien de zorgelijke ontwikkelingen op de financiële markten zal dat zeker zo blijven en zal dit onderwerp ook op deze site vaak voorbij komen. Wat dat betreft is deze site zijn tijd ver vooruit. Al langere tijd besteed ik hier aandacht aan het zieke fiat geldsysteem dat is gebouwd op krediet. Het schijnt dat de mainstream media nu wakker wordt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Chinese centrale bank verlaagt noodgedwongen rente

China versoepelt zijn rentebeleid omwille van de groeivertraging van de economie. Het komt niet geheel als een verrassing, maar het is alsnog een merkwaardige beslissing van de People’s Bank of China. De overheid doet er alles aan om de economie te ondersteunen. De POBC meldde ook dat ze het rentebeleid nog verder zullen optimaliseren gezien de omstandigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

2 miljoen mensen aan het protesteren in Hong Kong

De demonstranten eisen democratische hervormingen en minder inmenging van China. Daar zitten de Chinezen niet op de wachten en staan klaarvoor eventuele confrontaties. De hebben tevens een economisch motief. Hieronder een sfeerimpressie. Het paraplu protest in Hong Kong.

[video]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 augustus 2019

Kredietbeoordelaar verlaagt rating Argentinië na economische rampweek

De Amerikaanse kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating van Argentinië verlaagd van B naar CCC. De nieuwe rating betekent dat een investering in het land zeer risicovol is, met een "reële kans op een faillissement".

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs