EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Frankrijk eerste van de Europese klas in blockchain

Onze Franse buren komen met een historisch en toeristisch jammerlijke gebeurtenis in het nieuws op 16 april 2019. De brand in de Notre-Dame kathedraal. Het monument uit de 12de eeuw is zeer zwaar beschadigd maar de basisconstructie kon uiteindelijk nog gered worden. De Franse president belooft dat de meest bezochte trekpleister van Parijs zal heropgebouwd worden. Gelukkig komt er ook andersoortig en positief nieuws vanuit het land. De branche van de levensverzekeringen, die erg populair is in Frankrijk, mag ook cryptofondsen opnemen in haar investeringen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Goed nieuws: nieuw dieptepunt Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen

Afgelopen week zijn er enkele opbeurende macrocijfers verschenen. Dit was ook wel hard nodig, want beleggers werden tijdens de afgelopen weken hoofdzakelijk geconfronteerd met tegenvallende economische cijfers. Het aantal Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen wist te dalen naar een nieuw dieptepunt en dat kan goed nieuws zijn voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019

Benzine dit jaar al 15 procent duurder geworden

De prijzen voor benzine zijn dit jaar alleen nog maar gestegen. De FOD Economie kondigt voor morgen een nieuwe verhoging aan. Benzine 98 E10 zal dan 15 procent duurder zijn dan op 1 januari en Benzine 95 E10 13 procent duurder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

Alibaba-miljardair: "Zes dagen van negen ‘s ochtends tot negen ‘s avonds werken is een zegen”

Jongeren moeten blij zijn dat ze keihard mogen werken en overuren kunnen maken. Dat heeft Jack Ma, oprichter en topman van Alibaba, gezegd in een interne discussie op het bedrijfsaccount op socialemedia-app WeChat, zeg maar de Chinese Facebook. Persbureaus Reuters en Bloomberg berichten er vandaag over.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

“Wereldeconomie herleeft in tweede helft van 2019”

Optimistische berichten over de wereldeconomie, de leiders van de G-20 zijn namelijk overtuigd dat de wereldeconomie tijdens de tweede helft van het jaar gaat heropleven dankzij enkele factoren. Voornamelijk de situatie omtrent de handelsoorlog en de ‘mindset’ van de centrale banken gaan een invloed hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs