Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Dan Middleton (26) verdiende dit jaar 14 miljoen met YouTubevideo’s van zichzelf terwijl hij games speelt en niemand d

Hij werkte aanvankelijk bij supermarktketen Tesco, maar zag een opportuniteit toen de filmpjes die hij postte op YouTube steeds beter werden bekeken. Daarin is te zien hoe hij computergames speelt. Intussen heeft Dan Middleton (26) bijna 17 miljoen abonnees en volgens zakentijdschrift Forbes harkte hij het afgelopen jaar 14 miljoen euro binnen. Niemand op YouTube deed beter in 2017.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Handelsverdrag EU-Japan is rond

Japan en de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over een handelsverdrag. Dat heeft de premier Shinzo Abe van het Aziatische land volgens het Japanse persbureau Kyodo vrijdag gezegd.

Europees commissaris Cecilia Malmström had donderdag al laten weten dat een akkoord nabij was. Het doel was om het verdrag uitonderhandeld te hebben vóór de G20-top eind volgend jaar in Argentinië.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

‘CryptoKitties’ gaat al even hard als bitcoin: spelers betalen tot 100.000 dollar voor een virtueel katje

De ‘cryptogekte’ kent tegenwoordig geen grenzen. Terwijl de bitcoin het ene record na het andere breekt, blazen cryptobeleggers stoom af met een nieuw spelletje: ‘CryptoKitties’. Het spel is in geen tijd razend populair geworden en spelers tellen tot wel 100.000 euro neer voor een virtueel katje.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij!

Het lightning netwerk is weer een stap dichterbij! Een van de grote discussies in Bitcoin op het moment is de vraag hoe het netwerk opgeschaald kan worden voor massaal gebruik. Op dit moment lijkt Bitcoin vooral te worden gebruikt als lange termijn investering of korte termijn speculatie maar nog niet als valuta om je dagelijkse aankopen mee te doen. Het lightning network zou dat allemaal wel eens kunnen gaan veranderen en zorgen voor supersnelle en goedkope transacties. De eerste tests zijn in ieder geval veelbelovend!

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 december 2017

Noord-Korea verwacht met zekerheid nucleaire oorlog

Noord-Korea is er zeker van dat het tot oorlog en zelfs een nucleaire oorlog op het Koreaanse schiereiland zal komen. Pyongyang is woedend over de gezamenlijke oefeningen van de Zuid-Koreaanse en de Amerikaanse luchtmacht.

Maandag begonnen de VS en Zuid-Korea samen de grootste militaire luchtoefening ooit. Daarbij werden meer dan 200 vliegtuigen van beide strijdmachten ingezet. Ook deden zo’n 12.000 Amerikaanse militairen mee aan de oefening, die nog tot morgen duurt. Volgens Noord-Korea zijn die oefeningen de voorbode van een invasie van het Noorden.