EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Een vierde van de VS is werkloos

Nooit gedacht dat nog eens in my lifetime te moeten schrijven. Je gelooft dit toch niet, en toch is het waar: meer dan 40 miljoen Amerikanen zitten zonder job. We schrijven 29 mei 2020. Benieuwd wie ze daarvan de schuld gaan geven in november 2020! De impact in zoveel mannen en vrouwen hun privéleven zal huge zijn. Zoveel minder consumenten, met zoveel persoonlijk schulden. En dat terwijl de nationale economie voor bijna 70 procent drijft op binnenlandse consumptie. Drijft? Het zal eerder zinken worden. Tien weken rapportering van werkloosheidcijfers en elke week kwamen er miljoenen bij. 160 Miljoen werkenden theoretisch waarvan 40 miljoen dus niét meer, reken maar uit. Wie twijfelt er nu nog aan een economische krimp aldaar. Een recessie? Zeg maar gerust een depressie. Gerald Celente, de eminente trendvoorspeller, had dan toch weer gelijk toen hij niet de Grote Depressie voorzag. Maar de Grootste Depressie. Ready or not: deflation, here we come…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Trump kan de Hongkong-kwestie gebruiken om China te straffen

De relatie tussen de Chinezen en Washington kan nog moeilijker als president Trump beslist China te straffen voor de Hongkong-kwestie. China is namelijk van plan om de autonomie van Hongkong in te perken. Dat wordt echter niet geaccepteerd door de Verenigde Staten van Amerika. Daarenboven zouden verschillende mensenrechten geschonden worden en ook dit kan tegen China gebruikt worden. Dit komt uiteraard behoorlijk ongelegen gezien de situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 mei 2020

Opinie | Chinezen gaan hardball spelen met Hong Kong

Terwijl Amerika wil dat China in het gareel van de wereldeconomie loopt, wil China dat Hong Kong in het gareel van Peking loopt. Met de komst van Trump is de houding van de Verenigde Staten ten opzichte van China veranderd, wat heeft geleid tot een handelsconflict. Momenteel overschaduwd door de coronacrisis, maar is niet weg.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

Opinie | 'Pennenlikkers en politici denken dat hoe meer geld je er tegenaan smijt hoe beter'

De Europese Commissie gisteren met een noodplan van 750 miljard om de pijn van de coronacrisis verzachten. Iets waar macro-econoom en beurscommentator Kees de Kort zich enorm aan ergert.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2020

‘We kunnen extra stimulus niet uitstellen’

De Europese Unie moet dringend werk maken om nog meer stimulus voor de economie goed te keuren. Met andere woorden, er valt geen tijd te verliezen. COVID-19 heeft heel wat schade veroorzaakt en zonder extra maatregelen zal Europa het bijzonder moeilijk gaan krijgen. Het ziet er naar uit dat er nog meer in petto is en dat zullen de beurzen graag horen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs