EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Deense Bank laat rijke spaarders rente betalen

Spaarders die meer dan 7,5 miljoen Deense kroon (1 miljoen euro) bij Jyske Bank stallen, krijgen een negatieve spaarrente voor de kiezen van 0,6 procent. In andere woorden: de spaarders moeten 0,6 procent betalen om hun geld op de bank te zetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Totaal omvang Amerikaanse hypotheekleningen opnieuw groter dan voor de financiële crisis

In de Verenigde Staten weegt op het vastgoed van de particuliere bevolking inmiddels een schuld van 9.400 miljard dollar. Daarmee is een nieuw hoogtepunt bereikt sinds de instorting van de Amerikaanse hypotheekmarkt elf jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse Federal Reserve. Het rapport wijst erop dat alleen al tijdens het jongste kwartaal het cumulatieve volume van de Amerikaanse hypothecaire leningen met 162 miljard dollar is opgelopen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

7 miljoen Amerikanen lopen achter op het betalen van deze rekeningen…

In de media wordt ons vaak het beeld voorgeschoteld dat de Amerikaanse economie ijzersterk is. En als we naar de meeste macrocijfers kijken, dan is dat natuurlijk ook zo. Maar, er is ook een andere kant van het verhaal. Steeds meer mensen lopen namelijk achter op het aflossen van hun autoleningen. En die betalingsproblemen waren zelfs tijdens de financiële crisis niet zo groot.

De Amerikanen worden geconfronteerd met een grote ongelijkheid. De rijken zijn tijdens de afgelopen jaren alleen maar rijker geworden en de armen konden dit (relatief gezien) niet bijbenen. En als gevolg daarvan is de kloof tussen arm en rijk dus verder toegenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

De euro: waar niemand over praat, het gevaar van Target 2

Niet iedereen zal de kreet “Target 2” kennen. Voor velen een ver-van-mijn-bed-show. Wat niet weet, wat niet deert. Voor wie het weten wil, het is een gebruikte term binnen het bancair systeem in de Eurozone. Zeg maar een gecompliceerde betalingsbalans tussen de 19 landen die binnen de EU de euro gebruiken. De meeste inwoners van die landen maken zich er geen zorgen over.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

'Brussel opent mededingingsonderzoek naar Facebooks cryptomunt libra'

De Europese Commissie onderzoekt of de cryptomunt van Facebook, libra, de concurrentie zal verstoren. Dat schrijft persbureau Bloomberg op basis van documenten van de Commissie. De documenten zouden eerder deze maand verstuurd zijn naar vertegenwoordigers van het libra-project.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs