Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 11 tot 15
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 17 februari 2018

Grote problemen met transacties op deze grote crypto-exchange

Er ging deze week iets mis op één van de grootste exchanges in de cryptowereld. Coinbase is ondertussen een gevestigde waarde, maar dat wilt niet zeggen dat ze feilloos zijn. Gebruikers werden namelijk absurd veel aangerekend bij aankopen met een Visa-kaart. Bij wie de schuld ligt, is voorlopig nog niet duidelijk. Beide bedrijven wijzen naar elkaar met de vinger.

Iedereen die met crypto bezig is, kent ongetwijfeld Coinbase. Een online handelsplatform waar je BTC, ETH, LTC en BCC kan kopen. Een aantal onder ons hebben wellicht al probleemloos munten aangekocht op dit platform.  Deze week ging er echter iets grondig mis.

Bron: Express.live
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Een gouden medaille op de Olympische Winterspelen bestaat maar voor één procent uit goud

259 gouden medailles worden er deze maand in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang uitgereikt op de Olympische Winterspelen, maar eigenlijk bevatten die bijna geen goud. Zo'n olympische medaille bestaat namelijk voor bijna 99 procent uit zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Gaat de nieuwe Fed-voorzitter zorgen voor een diepere correctie?

Er is een einde gekomen aan het tijdperk van Janet Yellen als voorzitter van de Amerikaanse centrale bank. Zij moest recent het stokje overgeven aan Jerome Powell die direct tijdens zijn eerste werkdag geconfronteerd werd met een daling van meer dan 4% bij de Dow Jones index. Niet bepaald een lekker begin mogen we dus wel zeggen.

Allereerst is het de moeite waard om in kaart te brengen hoe goed Wall Street gepresteerd heeft onder de hoede van Janet Yellen. LPL Research laat weten dat de oud-voorzitter van de Fed tijdens haar vierjarige termijn wist te zorgen voor een stijging van de Dow Jones index met meer dan 60%. Op de bovenstaande staafgrafiek (LPL Research) is te zien dat Yellen door deze prestatie op plek 6 komt te staan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Oprichter: “Over een jaar zal Cardano beter zijn dan Bitcoin en Ethereum’

Cardano kent een blitzcarrière op de cryptomarkt. De cryptomunt ADA kwam begin oktober naar de cryptomarkt aan $0,02 om begin januari te pieken boven $1,20. Cardano was daarmee een van de 5 grootste cryptomunten ter wereld. De oprichter, Charles Hoskinson, verwacht zelfs dat Cardano binnen een jaar beter zal zijn dan de 2 grootste cryptomunten.

Net als de meeste andere cryptomunten moet ADA de steile opmars van eind vorig jaar verteren. ADA corrigeerde van $1,20 tot net onder $0,30. Na de sterke stijging van Litecoin is Cardano nu de 6e grootste cryptomunt met een marktkapitalisatie van $10 miljard.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 16 februari 2018

Economie Japan strak in de lak, fundering rot weg

De Japanse premier Abe heeft Haruhiko Kuroda voorgedragen voor een nieuwe termijn als gouverneur van de centrale bank. Zijn aanblijven kan worden gezien als een teken van stabiliteit, maar daar denkt BNR's macro-econoom Kees de Kort heel anders over.