EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Welkom in Macau, het grootste gokparadijs ter wereld waar drie keer meer geld circuleert dan in Las Vegas

Las Vegas is niet de gokhoofdstad van de wereld. Die eer is weggelegd voor Macau, een autonome regio in China waar drie keer meer geld circuleert dan in Las Vegas. Macau werd groot door ultrarijken links te laten liggen voor de middenklasse.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Goudprijs gaat mogelijk hard op de rem

Een interessante cocktail van indicatoren wijst er mogelijk op dat het krachtige koersverloop van goud slechts een schijnbeweging geweest is. Hoewel de geopolitieke spanningen hoog oplopen, laten de sterke wereldwijde economische cijfers zich voorlopig niet intimideren. Toch zijn er redenen om goud aan te houden.

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Aluminiumprijs zakt na versoepeling Amerikaanse sancties

De Verenigde Staten hebben de sancties tegen de Russische aluminiumproducent Rusal versoepeld. De prijzen voor aluminium, die fors de hoogte ingegaan waren, nemen een duik. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Kan deze cryptomunt echt geld vervangen?

3 studenten van de Amerikaanse universiteit Princeton hebben een bedrijfje opgericht dat werkt aan een cryptomunt die echt geld zou kunnen vervangen. De munt zal onder invloed komen te staan van een algoritmische centrale bank die inflatie en deflatie simuleert. Op deze manier benadert de cryptomunt het gedrag van een echte valuta.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

2 mannen betaalden meer dan $650.000 voor een lunch met Warren Buffett. Dit is wat ze geleerd hebben

Al sinds 2000 kan je bieden op een lunch met een van de grootste beleggers allertijden, Warren Buffett. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel. In 2007 betaalden Guy Spier en Mohnish Pabrai $650.100 voor deze lunch, maar het was een van de belangrijkste uit hun leven. Dit is wat ze geleerd hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs