EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

'Nederlandse banken mogelijk betrokken bij witwasschandaal Danske Bank'

Het Openbaar Ministerie (OM) onderzoekt de betrokkenheid van Nederlandse banken en bedrijven bij het witwassen van ruim 8 miljoen euro, gelieerd aan de beruchte ‘Magnitsky-zaak'. Dat blijkt uit onderzoek van Zembla en NRC.

Het OM doet het onderzoek naar aanleiding van aangifte van de Britse zakenman Bill Browder. De zakenman deed in 2017 aangifte, maar deze werd niet eerder openbaar gemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2018

Beste scorende junior goudaandelen TSXV

Welke TSXV junior goudmijn aandelen hebben tot nu toe het beste gepresteerd dit jaar? De INN-lijst bevat de vijf grootste stijgers.

Terwijl goud in 2018 veel ups en downs heeft gehad, hebben sommige bedrijven sterke resultaten geboekt ondanks de fluctuerende koers van het edelmetaal.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

In de VS is de groei eruit

'Opgeteld, de rode draad is denk ik nog steeds dat de Amerikaanse economische groei wat aan het afzwakken is', zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Hoe geld verdienen zonder echt te werken

Het pad naar een financieel succesvol leven, zit hem in het geld. Je moet namelijk geld voor jou laten werken in plaats dat jij werkt voor geld. Hoe meer geld voor jou werkt, hoe meer je geld kan verdienen zonder echt te werken. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan, maar onderstaande 5 tips kunnen iedereen helpen om geld te verdienen zonder echt te werken.

Het is de droom van velen, maar de meerderheid pakt het vaak verkeerd aan. Simpel geld verdienen zonder echt te werken kan ook. Heb jij al aan deze 5 tips gedacht?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2018

Blockchain is de grootste revolutie uit de geschiedenis

Overstock CEO Patrick Byrne gaat zich volledig toeleggen op blockchain. Hij kondigde aan dat hij alle retail activiteiten van zijn bedrijf gaat afsplitsen. Volgens Byrne zal blockchain de volledige technologiewereld op zijn kop zetten. 2019 wordt een belangrijk jaar, mogelijk zelfs het jaar van de echte doorbraak.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs