EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Duitse economie is in het eerste kwartaal in recessie beland

De Duitse economie is in het eerste kwartaal met 2,2 procent gekrompen ten opzichte van het kwartaal ervoor, toen ook al sprake was van een teruggang. De grootste economie van Europa is daarmee in een recessie beland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Hoe en wanneer deflatie hyperinflatie wordt’/”Most people are not going to know what hit them”

We zijn als columnist nog druk doende iedereen aan het verwittigen voor een (langdurige) periode van economische deflatie. Met alles wat dat voor onfraais (maar ook fraais) voor gevolgen heeft. We moeten tegelijkertijd zelf ook behappen wat, toch, voor financieel economische ramp er aan komt. Terwijl de maanden onder Coronabewind duidelijk reeds deflatoir zijn. Met een snelle toename van het aantal faillissementen en ontslagen. Sluitingen van handelszaken en bedrijven en hele sectoren die dringend om ‘redding’ vragen. Veel lagere consumentenuitgaven zeker ook.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Het Minsky Moment is nù: “Wereldwijde economische implosie”

Dat is wat topstrateeg Albert Edwards voorziet. Nu is Edwards wel gekend als zijnde een perma beer. Iemand die altijd hetzelfde beweert, eender wat, krijgt vroeg of laat vast weleens gelijk. Zoals ook een klok die niet meer tikt toch twee keer per dag het juiste uur aangeeft. De aandelenbeurzen zijn hun schade wegens Corona al aan het inhalen. Dus wat komt zo’n party pooper uit Londen nu weer roet in het spreekwoordelijke eten gooien? Nochtans is de global strategist van Société Générale ervan overtuigd. Er komt nu heel vlug een meltdown die ook de aandelenbezitter armer zal achterlaten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Bank of England overweegt negatieve rente. Toeval?

De Bank of England overweegt sinds vorige week negatieve rente. Volgens Andrew Bailey, de nieuwe gouverneur van de centrale bank, ligt dit vraagstuk momenteel op tafel als beleidsoptie. Opmerkelijk, want tot voor kort was de centrale bank nog zeer negatief over het nut van negatieve rente. “Over het geheel gezien is negatieve rente geen gebied waar we naartoe willen”, zo verklaarde Bailey in maart nog tegenover het Britse parlement.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2020

Ook de rijken voelen de crisis: deze Belgen werden miljoenen armer (of rijker)

De coronacrisis laat de grootste fortuinen van ons land niet onberoerd. De familie Colruyt, die meer dan de helft van onze grootste supermarktketen bezit, vaarde er wel bij. De allerrijkste Belgen - die lang geleden een grote brok van hun geld in brouwer AB InBev staken - zagen dat deel van hun vermogen halveren sinds Nieuwjaar.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs