EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Britse werkloosheid op laagste niveau sinds 1975, sterke loongroei

De werkloosheid in het Verenigd Koninkrijk is gedaald naar het laagste niveau sinds 1975. Ook de loonontwikkeling bleef sterk in het vierde kwartaal van 2018, zo blijkt dinsdag uit cijfers van het Britse statistiekbureau ONS.

De werkloosheid kwam uit op 4 procent van de beroepsbevolking en de werkgelegenheid groeide stevig. De lonen stegen bovendien met 3,4 procent, dankzij de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, die daarmee nog niet lijkt te lijden onder de naderende Brexit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

IN KAART. Huizenprijs in Brussel overstijgt voor het eerst 450.000 euro, grote verschillen per gemeente

De gemiddelde prijs van een woonhuis in het Brussels gewest is in 2018 voor het eerste de kaap van 450.000 euro gepasseerd. Ook de gemiddelde prijs van een appartement steeg opnieuw in 2018. Het Brussels gewest is wel de enige regio in België waar de vastgoedactiviteit achteruit ging en dat met een lichte daling van 0,4 procent. Dat maakt de Brusselse vereniging Notariële Verkopingen bekend op een persconferentie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

ECB-vicepresident: 'No deal-Brexit' zou schok voor Europese economie zijn

Een chaotische Brexit zou een flinke schok opleveren niet alleen de Britse, maar ook de Europese economie, aldus Luis de Guindos in de Franse krant Le Monde.

De Europese financiële sector is volgens De Guindos goed voorbereid op Brexit, maar dan moet er wel een terugtredingsakkoord worden getekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Auto-industrie zet wereld op weg naar een recessie

De wereld lijkt geneigd om minder auto’s te kopen. Dat probleem heeft echter de potentie om de wereldeconomie naar een recessie te duwen. Dat staat in een rapport van Janet Henry en James Pomeroy, economen bij de bank HSBC Holdings. De onderzoekers wijzen echter meteen op een aanwijzingen dat die dalperiode wellicht van korte duur zal zijn en een heropleving zich snel zal kunnen manifesteren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

De zeven problemen van het huidige globale financiële systeem

Deze interessante infographic via VisualCapitalist vat knap maar liefst 7 grote problemen samen. Degene waarmee het huidige financieel bestel van de wereld kampt.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs