EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Waarschuwen de edelmetalen voor een beurscrash?

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische handelsweek, ook de edelmetalen wisten goede zaken te doen. Zo wist de goudprijs op weekbasis met bijna 3% in waarde te stijgen. En dat was voor het gele edelmetaal de tweede riante winstweek op rij. Mogelijk betekent de stijging bij de edelmetalen echter weinig goed nieuws voor de toekomst van de aandelenmarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Een recessie lijkt nog ver van ons verwijderd te zijn

De Leiding Economic Index (LEI) is maar bij weinig beleggers bekend. Toch is deze indicator tijdens de afgelopen decennia behoorlijk betrouwbaar geweest als het gaat om het voorspellen van een toekomstige recessie. En volgens deze economische indicator hoeven we nu nog niet te vrezen voor een snelle recessie.

De Leading Economic Index (LEI) van de Conference Board heeft een voorspellend karakter in zich zitten. Het is ontworpen om toekomstige bewegingen in de economie te voorspellen op basis van een samenstelling van 10 economische indicatoren (zoals nieuwe fabrieksorders, aandelenkoersen en wekelijkse werkloosheidsclaims). En voorlopig ziet deze economische index er nog uitstekend uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

De economiehorizon van de VS kleurt rood

Rode cijfers in de Verenigde Staten: het begrotingstekort blijft maar oplopen. Niet heel verrassend, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. De nieuwe belastingwetgeving van Trump was heel gunstig voor Amerikaanse bedrijven, maar de inkomsten staan onder druk, want de uitgaven stijgen veel harder. Dat tempert de groei. Ook de inflatie wil nog niet op niveau komen. In Europa is de heilige graal van de inflatie 2 procent, maar in de VS halen ze dat niet. Voor de koopkracht betekent dat een minimale stijging en dat betekent ook dat voor hele grote groepen de koopkracht gedaald is. Een hele grote groep Amerikanen merkt er dus niets van de langzaam aantrekkende economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Google houdt zwarte lijst van ‘dubieuze nieuwssites’ bij

Google houdt twee verschillende lijsten bij om de zoekresultaten te manipuleren. Dat schrijft de Amerikaanse site Daily Caller, die de lijsten heeft ingezien. Aan de hand van de ene lijst kan Google bepaalde zoekresultaten wegfilteren, terwijl de andere wordt gebruikt om snelle zoekresultaten te beïnvloeden. Deze bevindingen zijn opvallend, omdat de topman van Google in december nog zei dat de zoekresultaten niet handmatig worden aangepast.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Meerderheid banken ziet stijging fraudegevallen en schadebedrag

Zo'n 60 procent van de banken had vorig jaar te maken met een groei van zowel het aantal fraudegevallen als het schadebedrag. Dat blijkt uit de Global Banking Fraud Survey 2019 van KPMG, die hiervoor veertig banken ondervroeg.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]l.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs