Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 46 tot 50
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Van huisvrouw tot vastgoedmiljonair in vijf jaar: Nicole (39) legt uit hoe ze dat geflikt heeft

In 2012 bleef Nicole Bremner nog thuis om voor haar drie kinderen te zorgen terwijl haar man lange uren klopte. Vandaag, vijf jaar later, is ze meer dan 130 miljoen euro waard én kan ze veel tijd met haar kinderen doorbrengen. Een perfect leven, zo lijkt het. En het begon allemaal toen Nicole haar eerste stapjes in de vastgoedwereld zette.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Self-made miljonair onthult hoe je binnen 10 jaar kan stoppen met werken

Wie binnen de 10 jaar wil stoppen met werken, moet financieel onafhankelijk worden. Financiële onafhankelijkheid is iets dat iedereen kan bereiken. Maar daarvoor moet je tijdelijk het leven hebben dat niemand wil leiden om daarna het leven te leiden dat iedereen wil hebben. Deze self-made miljonair onthult in 5 tips hoe je eraan moet beginnen.

Financiële onafhankelijkheid vereist een andere leven dan de meeste mensen. Je moet op korte termijn opofferingen maken die je op lange termijn veel gaan opbrengen. Grant Sabatier slaagde in zijn opzet naar financiële onafhankelijkheid in 6 jaar. Maar volgens deze self-made miljonair kan iedereen dit doen binnen de 10 jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

Wereldeconomie trekt verder aan, beurzen blijven ongeremd doorstijgen

In drie kwart van de wereld gaat het goed met de economie en zijn de economische vooruitzichten positief, dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag tijdens een persmededeling. Het valt haar op dat het wereldwijde economische herstel een versnelling hoger schakelt, het moment waarop het IMF lang heeft moeten wachten.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

27 jaar na de hereniging blijft Duitsland een verdeeld land

De Bundesrepublik Deutschland (BRD) en de Deutsche Demokratische Republik (DDR) zijn al meer dan een kwarteeuw samengevoegd, maar toch vindt een groot deel van de bevolking dat het land nog steeds verdeeld is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 oktober 2017

CEO BlackRock is een “big believer” in crypto’s

De CEO van BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, ziet grote mogelijkheden voor cryptocurrencies.

Wel meent hij dat er nog meer werk zou moeten gebeuren voordat ze breder geaccepteerd zullen worden.