EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Eurolanden verkleinen staatsschuld verder in 2017

De negentien landen van de eurozone hebben hun staatsschuld vorig jaar verder afgebouwd. Maar in veel landen was de schuld nog wel flink hoger dan de in de Europese boekhoudregels vastgelegde grens van 60 procent, meldt  Europees statistiekbureau Eurostat. 

Nederland voldeed voor het eerst in jaren wel aan de normen van Brussel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Voormalig JP Morgan bankier: “Cryptomarkt zal veel groter worden”

Welke richting kiest crypto naar de toekomst toe? Gaan we uitbreiden of net inkrimpen? Volgens Daniel Masters, de man die vroeger aan het hoofd stond van de ‘global energy trading desk’ bij JP Morgan, is er maar één evolutie mogelijk. De cryptomarkt gaat volgens hem nog groter worden dan we voorheen hebben gezien. Dat zei hij tijdens een interview met Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Buitenhof over de spanningen tussen Rusland en het Westen

De spanningen tussen Rusland en het Westen zijn vandaag de dag groter dan tijdens de Koude Oorlog, zo constateerde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov in een interview. Verschillende incidenten van de afgelopen jaren hebben de relatie op scherp gezet, maar tegelijkertijd probeert Rusland verdere escalatie te voorkomen. Hoe kan het dat de vijandigheid tussen het Westen en Rusland zo hoog is opgelopen?

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 17 - 2018

Afgelopen week lieten de stieren zich eindelijk van hun beste kant zien en gebeurde waar al zeer lang naar toe werd gewerkt.

Na de mooie beweging van vorige week vrijdag werd een beetje gevreesd voor een tegenreactie van de beren op maandag omdat de omzet op die vrijdag niet echt overtuigend was. De candle van afgelopen maandag laat zien dat de beren inderdaad probeerden om de winst van vrijdag terug te draaien maar die beweging werd door de stieren mooi opgevangen. De stieren zochten zelfs opnieuw de aanval met een poging om door het 200 d. MA te breken. Dit resulteerde uiteindelijk in een candle met een lange lower en upper shadow en een klein lichaam ertussenin. De slotkoers viel daarbij iets hoger uit dan die van de vrijdag ervoor.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 22 april 2018

Wordt fysiek goud weer gekoppeld aan de Amerikaanse Dollar?

Republikeins Volksvertegenwoordiger Alex Mooney heeft onlangs het opmerkelijke wetsvoorstel ingediend om de Amerikaanse dollar opnieuw te laten dekken door fysiek goud. Nogal wat landen vulden de laatste jaren effectief hun voorraad geel edelmetaal aan, niet in het minst Rusland en China. Of eisten het terug naar eigen land vanuit Noord-Amerika, zoals Duitsland en Hongarije. Voeg hierbij het feit dat de Petro-Yuan vorige maand gelanceerd werd: olie-futures verhandeld in Chinese Yuan in plaats van Amerikaanse dollar. De hegemonie van deze laatste raakt meer en meer ondermijnd. Ook al omdat de munt door de Federal Reserve – centrale bank – bijgedrukt wordt als met een kopieermachine.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs