EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Versnelde urbanisatie: wat betekent dit voor de wereldeconomie?

Tegen 2050 zullen er weer 2,5 miljard mensen méér op onze aardbol leven. Hoé precies leven, dat is nog een groot vraagteken. In ieder geval lijkt versnelde urbanisatie, de trek naar de steden, wel een vaststaand feit. Op onderstaande grafiek zien we dat die verstedelijking trouwens al heel lang bezig is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Trader die crash voorspelde, ziet de bitcoin nu naar 50.000 dollar stijgen

Is de crypto winter achter de rug? Als we naar de koerstabellen kijken, lijkt het alsof de bitcoin aan het heropleven is. De populaire munt is voor het eerst sinds november vorig jaar door de 5.000 dollar grens gebroken. Een belangrijk signaal volgens Peter Brandt, een beursveteraan die de crash voorspelde en opnieuw optimistisch is. Hij voorspelt een stijging naar 50.000 dollar.

De meest gekende en populaire cryptomunt ‘is on the move’. De bitcoin heeft de technische en psychologische grens van 5.000 dollar doorbroken. Volgens analisten is dit het einde van de crypto winter en kan de markt van digitale munten opnieuw gaan groeien dankzij dit momentum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Brexit: uitstel tot 31 oktober 2019

De leiders van de 27 EU landen hebben het Verenigd Koninkrijk langer uitstel verleend dan gevraagd werd. Premier May wilde tot 30 juni tijd om een Brexit met deal te onderhandelen in het Britse parlement. Ze kreeg nog vier maanden meer. Of dit lange(re) uitstel, het tweede reeds, veel gaat uitmaken, valt te bekijken. Of uitstel ook afstel wordt? Zoals weer eens bewezen wordt, is in de (internationale) politiek werkelijk àlles mogelijk. President van de Europese Raad Tusk: “Maybe we can avoid the UK leaving the EU – this is obviously not my role, but it’s my personal, quiet dream”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Saudi-Arabië wil regionaal zwaargewicht in windenergie worden

Saudi-Arabië op het gebied van windenergie snel tot een regionaal zwaargewicht uitgroeien. Het land koestert daarbij de intentie om de volgende tien jaar 6,2 gigawatt (GW) aan nieuwe windcapaciteit te installeren. Daarmee zou het land 46 procent van alle bouwprojecten voor windkracht het volgende decennium in het Midden-Oosten vertegenwoordigen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Wood Mackenzie Power & Renewables over de vooruitzichten van windenergie op dertien markten in het Midden-Oosten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Draghi blijft somber over de Eurozone

Mario Draghi is bezig aan zijn laatste maanden als president van de Europese centrale bank. We mogen wel zeggen dat Draghi tijdens zijn presidentschap bijzondere gebeurtenissen heeft meegemaakt. Zo zag de ECB zich voor het eerst in de geschiedenis genoodzaakt om een ruimhartig monetair beleid te gaan voeren. Ondanks het opendraaien van de geldkraan, is Draghi somber gestemd over de economie.

Afgelopen december kwam er officieel een einde aan het ruimhartige opkoopbeleid van de Europese centrale bank. Vier jaar lang kocht de ECB staats- en bedrijfsobligaties van Europese bedrijven op, om op die manier de economie te stimuleren. De vraag heerst nog steeds in hoeverre de Europese economie daadwerkelijk heeft geprofiteerd van deze geldinjectie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs