EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2019

De opkomst van de ‘superjobs’: automatisering brengt enkel meer werk

De arbeidsmarkt van de toekomst zal onder meer de opkomst van superjobs als kenmerk hebben. Deze nieuwe functies zullen een aantal taken samenbrengen die vroeger door verschillende werknemers werden uitgevoerd. Dat zal aanleiding geven tot de creatie van een nieuw type werknemer, dat verschillende opdrachten moet combineren. Dat is de boodschap van een rapport van consulent Deloitte.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

De allerhoogste voorspellingen voor bitcoin

‘Een bitcoin kan meer dan 1 miljoen dollar tegenwaarde halen binnen 7 tot 10 jaar’. Het is bepaald geen nitwit die zo’n, toch, onvoorstelbare koers voorspelt. Want Wences Casares is directeur bij PayPal, de welbekende Amerikaanse betaalprovider. Hij is dan nog aan boord gehaald bij Bakkt, de veelbesproken cryptobeurs die nog wacht op een officieel startschot. Casares is ook niet de enige die een BTC aan een miljoen of meer voorziet. De allerhoogste voorspellingen voor bitcoin. Een blik in de toekomst, de komende, vast opwindende jaren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Druk op middenklasse zal vooral op millennials wegen

De wereldwijde middenklasse klasse staat onder een toenemende druk. Daarvan lijken bovendien vooral de millennials het slachtoffer te zullen worden. Die waarschuwing staat in een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso).

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Primeur! Harvard University heeft de smaak van cryptobeleggen te pakken...

Het endowment fund (giftenfonds) van de prestigieuze Harvard University heeft een cryptomunt gekocht. Of om preciezer te zijn: een token. Dat is groot nieuws voor de crypto- en blockchain wereld. Het is bij ons weten een primeur dat een institutioneel rechtstreeks in een (andersoortige) digitale munt stapt. We berichtten eerder op Biflatie reeds over twee Amerikaanse pensioenfondsen, ‘een’ universiteitsfonds en een verzekeringsmaatschappij. Een hospitaalsysteem-voorziener en ook een privé stichting. Een endowment fund is een fonds dat bestaat uit giften van bedrijven en private personen, veelal oud-studenten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 april 2019

Europa en China tekenen omvangrijke handelsverklaring

Voor Europa kwam er onlangs een minder leuk bericht uit het Westen: Amerika dreigt met extra importtarieven. Uit het Oosten komt er een beter bericht. Deze week ondertekenden Europa en China namelijk een belangrijke handelsverklaring.

De verklaring werd ondertekend door topambtenaren. Zo ondertekenden de Chinese premier Li Keqiang, Jean-Claude Juncker en Donald Tusk het document.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs