EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

'Visa, Mastercard en PayPal steunen Facebooks nieuwe cryptomunt'

Facebook heeft overeenkomsten getekend met onder meer Visa, Mastercard, PayPal, Uber en Booking.com voor de cryptomunt 'Libra', die het bedrijf volgende week lanceert. Dat meldt The Wall Street Journal.

Dertien financiële spelers, techgiganten en e-commercebedrijven investeren samen zo'n tien miljoen dollar (8,8, miljoen euro) in het consortium dat over de cryptomunt zal gaan, melden bronnen aan de Amerikaanse krant. Het geld zal gebruikt worden om de munt te ontwikkelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Honderden Amerikaanse bedrijven smeken Trump om handelsoorlog met China te stoppen

Honderden bedrijven uit het Amerikaanse binnenland smeken de Amerikaanse president Donald Trump om geen nieuwe tarieven op te leggen en om een punt te zetten achter de handelsoorlog met China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Chinese overheid koopt voor de zesde maand op rij goud bij

Dat de Chinezen gek zijn op edelmetalen, dat zullen de meeste mensen wel weten. De handelsoorlog met de Amerikanen heeft echter geleid tot een nog grotere koopdrang naar edelmetalen. En de Chinezen zijn in het bijzonder erg geïnteresseerd in goud.

Tot verbazing van velen wisten de Chinezen en de Amerikanen ruim een maand geleden niet tot een handelsakkoord te komen. Volgens Trump was dit volledig te wijten aan de Chinezen die zich volgens hem niet aan de afspraak hebben gehouden. De kans op een langdurige handelsoorlog tussen de VS en China lijkt met de dag groter te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

IMF-topvrouw waarschuwt voor mogelijk verstorende invloed van fintech

Christine Lagarde, de topvrouw van het internationaal monetair fonds (IMF), waarschuwt zaterdag voor de mogelijk verstorende invloed die technologiegiganten kunnen hebben op het wereldwijde financiële systeem.

Financiële technologie, afgekort tot fintech, maakt een snelle ontwikkeling door. Fintech heeft de toegang tot goedkope betalingssystemen vergroot, maar leidt ook tot zorgen over de toenemende dominantie van "een handvol" grote techbedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Bancaire waakhond waarschuwt voor nieuwe witwasgolf in Europa

De Europese Unie heeft niet de juiste middelen om een nieuwe golf aan witwaspraktijken te voorkomen, waarschuwt de baas van de bancaire waakhond EBA.

De EBU heeft vorig jaar meer bevoegdheden gekregen naar aanleiding van het witwasschandaal bij de Deense bank Danske Bank. Daarbij werden tussen 2007 en 2015 voor honderden miljarden aan dubieuze geldstromen werden verwerkt via de tak in Estland.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs