EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31 tot 35
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

7 redenen voor cash geld

Veel beleggers maken de fout dat ze bijna altijd voor 100% beleggen. Cash wordt niet aanzien als een onderdeel van een beleggingsportefeuille. Nochtans is het een levensnoodzakelijk onderdeel van een goed gediversifieerde portefeuille die beleggers veel meer kan opbrengen dat 0% rente.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Nigel Green (CEO deVere Group): Ripple, niet Bitcoin, is de cryptomunt van de toekomst

deVere Group is een van de grootste onafhankelijke organisaties voor financiële diensten. De CEO, Nigel Green, verwacht dat Ripple de cryptomunt zal worden die de cynici kan overhalen, niet Bitcoin. Ripple maakt de brug tussen cryptomunten en het traditionele financiële systeem en zal daardoor veel toegankelijker zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Goudmijnaandelen zijn gillende koopjes!

Zo zwak als aandelen er de laatste tijd bijliggen, zo sterk presteren de grondstoffen tegenwoordig. En niet toevallig steken de edelmetalen er met kop en schouders bovenuit. Goud (en zilver) komen uit een meerjarige consolidatie. We zitten momenteel op het einde van deze overgangsperiode, en de berenmarkt staat nu op het punt om te veranderen in een uitgesproken stierenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Niks nieuws bij het IMF

De IMF World Economic Outlook, de halfjaarlijkse doorlichting van de mondiale economie, was weer weinig verrassend. Kees de Kort zag er niks nieuws in: 'Het IMF zette alles weer keurig op een rij.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Gouverneur Bank of England waarschuwt voor opkomst communisme door robotisering

Een verlies van miljoenen banen door de inzet van robots zou de basis kunnen leggen voor een nieuwe opkomst van het communisme. Dat heeft Mark Carney, gouverneur van de Bank of England, onlangs op de Canada Growth Summit gezegd. Volgens Carney kan de introductie van robots op de arbeidsmarkt een massale werkloosheid veroorzaken, terwijl de resterende werknemers ermee rekening zullen moeten houden dat salarisverhogingen veel minder evident zullen zijn.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs