EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Bulgarije mag zich voor de euro aanmelden na unaniem besluit Eurogroep

Bulgarije mag zich gaan voorbereiden op de invoering van de euro als nationale munt. Dat heeft de Eurogroep in Brussel unaniem besloten. Het voormalige Oostblokland zal niet alleen tot de eurozone toetreden maar wordt ook lid van de Bankenunie. 

Vóór het zover is moet Bulgarije echter aan een groot aantal economische voorwaarden voldoen, de bankensector versterken en corruptie en de organiseerde misdaad aanpakken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

China benadrukt zichzelf te zullen verdedigen in handelsoorlog

De Verenigde Staten zijn deze handelsoorlog begonnen, en China is niet bang zichzelf te verdedigen. Dat zegt de Chinese onderminister van Handel, Wang Shouwen, donderdag.

Voordat er gesprekken kunnen plaastvinden zal "pestkop VS" eerst moeten ophouden met de intimidatie, zegt de Chinese onderminister donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

7 dingen waar jongeren graag meer geld aan uitgeven

Het uitgavenpatroon verandert van generatie naar generatie. Zo kijken jongeren zo goed als geen tv meer, maar kijken ze liever naar series op Netflix. Ze gaan liever winkelen in de Zara dan de P&C. Kortom, het uitgavenpatroon van de millennialgeneratie is heel anders dan de Baby Boom Generatie. Het is belangrijk om als belegger te weten waar jongeren hun geld aan uitgeven.

Dit zijn 7 dingen waar jongeren veel liever geld aan uitgeven ten opzichte van andere generaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

10 augustus D-Day voor nieuwe Bitcoin-ETF

Beleggers in cryptomunten en voornamelijk Bitcoin moeten 10 augustus met stip aanduiden in hun agenda. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Amerikaanse beurswaakhond SEC op die dag een beslissing nemen omtrent een nieuwe Bitcoin-ETF. Een goedkeuring kan een stevige boost geven aan de cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Britse premier May onthult plannen voor 'zachte' Brexit

De Britse premier Theresa May lijkt vooral in te willen zetten op een zogeheten zachte Brexit wanneer het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt. 

Zo moet vrij verkeer van personen gedeeltelijk mogelijk blijven, blijkt uit een document dat de Britse premier Theresa May donderdag heeft gepubliceerd. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs