EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Het ‘slimme geld’ keert langzaam terug naar de goudmarkt

De goudprijs heeft het op dit moment moeilijk. Sinds medio april is er sprake van een dalende beweging. Deze daling heeft flinke schade aangericht aan de goudgrafiek. Gezien de koersbeweging van de afgelopen maanden is het niet vreemd dat het pessimisme is opgelaaid. Toch lijkt dit niet het geschikte moment te zijn om negatief gestemd te zijn over de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Supermarktaankopen voor Brits gezin gemiddeld 12% duurder bij 'no-deal'-Brexit

Indien de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk niet tot een akkoord komen over de Brexit, worden de supermarktaankopen voor Britse gezinnen gemiddeld 12% duurder. Dat hebben de CEO’s van de vier belangrijkste supermarkten in het Verenigd Koninkrijk gezegd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Verenigde Staten investeren $113 miljoen in infrastructuur Azië

De Amerikaanse regering is van plan voor $113 miljoen te investeren in de ontwikkeling van infrastructuur in Zuidoost-Azië, zo meldt de South China Morning Post. Deze nieuwe plannen werden eind vorige maand tijdens het Indo-Pacific Business Forum in Washington onthuld door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Erdogan: We kunnen andere bondgenoten zoeken

De eenzijdige acties van de Verenigde Staten tegen Turkije ondermijnen de Amerikaanse belangen en dwingen Turkije om andere bondgenoten te zoeken. Dat schrijft de Turkse president Erdogan in een ingezonden stuk voor de New York Times. Volgens hem heeft de regering in Washington de laatste jaren herhaaldelijk acties uitgevoerd die lijnrecht tegen de belangen van Turkije ingaan, waardoor het bondgenootschap tussen beide landen steeds meer onder druk staat.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Russische minister van Financiën: Dollar te riskant

De Amerikaanse dollar is geen betrouwbaar betaalmiddel meer voor het internationale handelsverkeer, zo verklaarde de Russische minister van Financiën Anton Siluanov afgelopen weekend in een interview met de Russische publieke zender Rossiya 1. Rusland zou volgens de minister moeten overwegen nationale valuta te gebruiken in het grensoverschrijdende betalingsverkeer. Ook de euro wordt genoemd als alternatief voor de dollar.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs