EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Aftellen naar Brexit datum/Labour partij split

38 Dagen, 14 uur, 38 minuten en 54 seconden op moment van schrijven. Meerdere Britse websites houden nauwkeurig de tijd bij tot. De beruchte Brexit datum van 29 maart 2019 om 23.00 uur lokale tijd. Greenwich Mean Time. Deze loopt één uur achter om onze Nederlandse tijd. Eerder in februari 2019 smeekte de Britse werkgeversorganisatie een compromis te sluiten. ‘Anders zullen nog meer bedrijven vertrekken uit het VK, zullen prijzen stijgen en jobs verloren gaan.’ Ondertussen vertrekken 7 parlementsleden uit ontevredenheid over hun partij, Labour. De grootste oppositiepartij in het Britse Lagerhuis.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Rusland levert 300 ton aan hulpgoederen aan Venezuela

Venezuela ontvangt woensdag 300 ton aan humanitaire hulpgoederen uit Rusland. Dat zei president Maduro in een verklaring tegenover de Russische site Sputnik. Hij voegde eraan toe dat zijn land nu al dagelijks hulpgoederen ontvangt, die op het internationale vliegveld van Caracas worden afgeleverd. Die hulp is niet afkomstig uit de Verenigde Staten, want die wordt door de regering niet geaccepteerd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Monetair beleid ECB had geen effect op de economie

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft in het kader van het Quantitive Easing-programma (QE) de voorbije jaren 2.500 euro in de economie gepompt. Maar volgens twee onderzoekers van het Centraal Planbureau heeft dat onconventionele monetair beleid geen statistisch significant effect gehad op de reële economische activiteit.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Chinezen gaan zonnepanelen installeren in de ruimte

China wil voor zijn elektriciteitsvoorziening beroep doen op zonnekracht uit de ruimte. Daarbij wil het land gebruik maken van centrales die op een hoogte van 36.000 kilometer de stralen van de zon moeten opvangen en naar de aarde doorsturen. Dat hebben woordvoerders van de China Academy of Space Technology (Cast) aangekondigd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Afzwakkende groei = Toenemende onenigheid

Beweging naar beneden heeft een één-op-één-relatie met toenemende onenigheid. Macro-econoom Kees de Kort ziet een mondiaal afzwakkende groei en daarmee samenhangend ruzies die daardoor toenemen. China en de VS zijn al in een hevig conflict verwikkeld, nu gaat de VS ook Europese auto's belasten. En zal Europa daarop reageren.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs