EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Er komt leven in de uraniumsector

Een verandering van de fundamenten zorgde ervoor dat de prijs voor uranium na een jarenlange depressie met 30% steeg de laatste 5 maanden. Dit trekt op zijn beurt weer de aandacht van investeerders. Er komt dus weer leven in de uraniumsector. Wanneer we kijken naar de toekomst, is uranium zelfs verre van dood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

AEX zakt onder grens 500 punten op bloedrode beursdag

De Amsterdamse beurs is donderdag tot onder de 500 punten gedaald. De AEX daalde om 15.55 uur met ruim 3 procent naar 499,70 punten. Het is de laagste stand van de index sinds februari 2017.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Recessie? Dat valt wel mee

Beleggers vrezen voor een recessie. De rente op kortlopende staatsobligaties is inmiddels hoger dan op langlopende staatsobligaties en tweets van Trump zorgen ook voor onzekerheid. Volgens Kees de Kort moet er echter nog wel het een en ander gebeuren voordat we daadwerkelijk voor een recessie moeten vrezen. 'Dat valt allemaal erg mee. Het tweede kwartaal was erg goed, het derde kwartaal wordt wat minder en ik denk dat het vierde kwartaal nog wat minder wordt. Maar aan een recessie zijn we voorlopig nog niet toe. Dan moet er iets zwaar gaan tegenzitten. Dat kan, als de financiƫle markten erg nerveus gaan worden. Maar voorlopig is daar geen sprake van.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

Staat zilver aan de vooravond van een grote uitbraak?

De edelmetalen hebben het al jaren lastig. In de periode van 2000 tot 2011 heerste er groot optimisme in de goud- en zilvermarkt, maar dat optimisme is de afgelopen jaren in rap tempo verdwenen. Op dit moment heerst en hoofdzakelijk pessimisme en als gevolg daarvan durven maar weinig beleggers te investeren in goud- en zilveraandelen.

De goud- en zilverprijs liggen op dit moment op schema om het beursjaar 2018 met een verlies af te sluiten. Toch zijn er nog genoeg handelsdagen te gaan en de goud- en zilverstieren zouden door middel van een eindejaarsrally het verlies volledig kunnen wegwerken. Tijdens de afgelopen weken werd daar in ieder geval een goede basis voor gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 december 2018

OPEC besluit pas over verlaging olieproductie na deelname Rusland

Leden van oliekartel OPEC besluiten pas over het al dan niet verlagen van de olieproductie, als bekend is in hoeverre partner Rusland bereid is mee te doen. De olieproducerende landen zijn deze dagen in Wenen bijeen om over ingrepen in de olieproductie te beslissen.

De Russische energieminister Alexander Novak, die ook in Wenen aanwezig was, is naar Moskou teruggekeerd, vermoedelijk voor overleg met president Vladimir Poetin.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs