EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Julian Assange gearresteerd in Londen

Wikileaks oprichter Julian Assange is vandaag in Londen door de Britse politie gearresteerd. Hij verbleef sinds 2012 in de ambassade van Ecuador, maar zijn asiel werd door de regering van Ecuador ingetrokken. De arrestatie vond plaats na een uitleveringsverzoek van de Verenigde Staten. De Amerikaanse regering wil hem berechten voor het stelen en verspreiden van vertrouwelijke informatie en overheidsgeheimen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Wordt de VISA Crypto card dé doorbraak voor digitale munten?

De eerste Visa debit card voor cryptomunten direct gelinkt aan een cryptobeurs is realiteit geworden. Alvast voor het Verenigd Koninkrijk. Initiatiefnemer is de grootste Amerikaanse cryptobeurs, Coinbase. Met deze VISA/Coinbase kaart kan iedereen met een Coinbase account zijn en haar munten spenderen. Het is een debetkaart, wat betekent dat je overal ter wereld kunt betalen waar ze cryptomunten accepteren. Voor zover die op jouw rekening staan natuurlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Goudreserves China naar 1885 ton

De goudreserves van China zijn voor de vierde maand op rij gestegen. De centrale bank van China is sinds december 2018 weer goud aan het kopen. In de eerste 11 maanden van 2018 bleef de goudvoorraad gelijk.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Facebook zoekt 1 miljard dollar voor eigen cryptomunt

Wat we eerder hier op Biflatie schreven blijkt inderdaad te kloppen. Dat op zich is geen wonder. Maar de geruchten omtrent een Facebook cryptomunt blijken inderdaad waar te zijn. Eén miljard dollar in venture capital (durfkapitaal) wil de sociale mediagigant ophalen. Feit is dat te zijner tijd zowat een derde van de wereld (2,3 miljard Facebook gebruikers) met digitale munten in het algemeen kennis zal maken. Het gegeven kan een enorme opwaartse stoot betekenen voor de cryptobusiness. Op naar massale acceptatie, het stimuleren van technische ontwikkelingen, in één woord: een gigantische doorbraak?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

“Europa moet eigen koers volgen, niet die van Washington”

Europa moet haar eigen koers kiezen en zich niet laten leiden door Washington. Dat zei Zhang Ming, de Chinese ambassadeur voor de EU, in een interview met Politico. Hij roept Europese landen op om hun markt open te houden voor Chinese bedrijven en het gelijke speelveld te bewaken. Hij betreurt dat China door de landen van de Europese Unie als strategische rivaal wordt bestempeld.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs