EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Gundlach: ‘Goud staat voor een $1.000-uitbraak’

Jeffrey Gundlach, die bij DoubleLine Capital meer dan $100 miljard onder beheer heeft, is al langere tijd positief over goud. In een recente presentatie legt hij 2 bewijsstukken op tafel die aantonen dat de goudprijs aan de vooravond staat van een uitbraak die het gele edelmetaal $1.000 hoger kan katapulteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Brian Kelly: ‘Bitcoin vandaag is zoals het internet in de jaren ‘80’

Op CNBC’s Fast Money zegt Brian Kelly dat de ontwikkeling van Bitcoin nog in een bijzonder vroeg stadium zitten. Het is moeilijk om Bitcoin met iets te vergelijken, maar je kan de ontwikkeling van de technologie vergelijken met het internet van de jaren ’80. Bitcoin zal nog lang bestaan en de wereld veranderen, aldus Kelly.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

We zijn weer terug bij af

Dat de cijfers van de detailhandelsverkopen in de VS na vier maanden weer in de lift zitten, heeft vooral te maken met het feit dat de autoverkopen weer aantrekken. En verder stijgen de huizenprijzen weer en zetten huiseigenaren de overwaarde van hun huis om in geld dat dan weer wordt uitgegeven. Maar het herstel is kwetsbaar; we kunnen niet zeggen dat het lek nu gedicht is, zegt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Japan zit op berg zeldzame metalen die 400 jaar kan meegaan

De territoriale wateren van Japan herbergen een gigantische rijkdom aan zeldzame metalen. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit Waseda en de University Tokyo, die tot de vaststelling kwamen dat in de bodem van de Stille Oceaan in de buurt van het Japanse eiland Minamitorishima een voorraad van ongeveer 1,2 miljoen ton zeldzame metalen aanwezig is.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

‘Cash is King’

Tijdens het afgelopen kwartaal waren er weinig mogelijkheden voor beleggers om geld te verdienen. De twee belangrijkste markten, de aandelenmarkt en de obligatiemarkt, moesten beide waarde inleveren. Toch was er wel een manier om geld te verdienen. Verrassend genoeg was dit via de geldmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs