EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Macro-economisch beleid maakt meer kapot dan je lief is

Het is weer tijd voor het Grote Recessiecollege. Dat begint met het maken van een onderscheid tussen financiële markten en de echte economie. Die staan los van elkaar, maar helaas wordt de reuring in de financiële markten vertaald naar de echte economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Macron: “Europa strekt van Lissabon tot Vladivostok”

Europa en Rusland moeten een nieuwe band van vertrouwen opbouwen, omdat Rusland ook bij Europa hoort. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron voorafgaand aan een ontmoeting met de Russische president Poetin. Hij sprak van een Europa dat strekt van Lissabon tot aan Vladivostok. Deze woorden werden in het verleden ook al eens door zijn Russische collega uitgesproken.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Dr. Ron Paul: “Ik ben absoluut pro cryptomunten”

De voormalige presidentskandidaat (geboren VS, 1935) was in zijn actieve leven als een van de weinige Republikeinen voorstander van ‘sound money’. ‘Gezond geld’, waarmee hij bedoelt: gelinkt aan echte waarde. De goudstandaard dus. Zelfs teruggetrokken uit de politiek blijft hij zich interesseren voor de richting die zijn land uitgaat. Wat hij met lede ogen nu moet aanzien. Zo trok de opkomst van cryptomunten wel zijn aandacht en hij is er helemaal voor gewonnen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019

Beurscrash en gekelderde munt: Wat is er aan de hand in Argentinië?

Vorige week crashte de Argentijnse munteenheid peso en verloor de belangrijkste beursindex ruim 31 procent. Het land verkeert ook sinds medio 2018 in recessie. Kort gezegd, het gaat niet lekker met Argentinië. Een paar vragen over de economische crisis van het land.

Wat? Economische crisis?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Duitse centrale bank: "Duitsland belandt mogelijk in recessie”

De Duitse economie - de grootste van de eurozone - staat mogelijk op het punt in een recessie te belanden. Dat zeggen experts van de Bundesbank, de Duitse centrale bank. “Het totale economische plaatje zou opnieuw licht negatief kunnen zijn” in het derde kwartaal, klonk het maandag in een maandelijks rapport.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs