EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 april 2019

Persvrijheid

Deze week werd klokkenluider Julian Assange gearresteerd, nadat zijn asiel door de regering van Ecuador werd ingetrokken. Hij verbleef al sinds 2012 in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen, om te voorkomen dat hij uitgeleverd zou worden aan de Verenigde Staten of aan Zweden. De Verenigde Staten willen hem vervolgen voor het openbaar maken van vertrouwelijke documenten, terwijl hij in Zweden wordt verdacht van een poging tot verkrachting.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

President Trump doet goed voor bitcoin (al weet hij het waarschijnlijk zelf niet)

Het aantal actieve bitcoin adressen is met 26 procent gestegen sinds het dieptepunt van januari 2019. Dat is gepaard gegaan met een stijgende bitcoin koers. Toeval natuurlijk maar ook met zo’n 26 procent tot iets boven 5000 dollar tegenwaarde. Wat op meer kopers duidt en waarschijnlijk positief is voor de toekomst. Het aantal transacties is tegelijk bijna op hetzelfde hoogtepunt toen BTC op 20.000 dollar tegenwaarde stond. Het zijn tekens aan de wand, o.i. Er broeit iets in de cryptomarkt en dat zou wel eens de volgende grote beweging opwaarts kunnen zijn…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

IMF en Wereldbank brengen eigen cryptomunt uit

Dat klopt helemaal! Maar we moeten ook weer niet té enthousiast reageren hierop. De bedoeling van het Internationaal Monetair Fonds samen met de Wereldbank is…zelfstudie. Praktijkervaring opdoen. Ze willen de praktijk met eigen zien van cryptomunten, blockchain, smart contracts en zo meer. Dat is de reden van het lanceren van de Learning Coin. De ‘leermunt’. Toch is het een big deal op zich, zo’n sterke interesse voor de crypto en blockchain wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

Hoofd-en-schouderpatroon zichtbaar bij goud

De goudprijs noteert op dit moment iets hoger dan de slotstand van 2018. Met name tijdens de eerste zes weken van het jaar wist de goudprijs goede zaken te doen. Maar, de beursrally van de afgelopen weken heeft er toe geleid dat beleggers de goudmarkt weer de rug toekeren. En op dit moment is er zelfs een onheilspellend hoofd-en-schouderpatroon zichtbaar geworden.

De technische beleggers onder ons zullen de term ‘hoofd-en-schouderpatroon’ zeker kennen. Dat patroon staat binnen de technische wereld namelijk bekend als een belangrijk toppatroon. Hoe langer het timeframe van de grafiek (bijvoorbeeld dag- of weekgrafiek), hoe betrouwbaarder dit toppatroon is. En goudbeleggers moeten nu vrezen voor de activering van dit gevaarlijke hoofd-en-schouderpatroon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2019

Wereldwijde afkoeling: De economische winter

We lezen het nu ook in de dagelijkse media dat we voor een wereldwijde afkoeling staan van onze economie. Dat lijkt dan een mooie tegenhanger van de opwarming van ons klimaat. Kunnen twee extremen elkaar in evenwicht houden, zou je denken. Het valt op dat in de mainstreammedia langzaam aan meer berichten opduiken van een inzakkende groei maar dat in tegenstelling daarvan de financiële markten een opleving kennen vanaf de maand januari 2019. Vanaf augustus 2018 gingen de beurzen wereldwijd heel geleidelijk onderuit met een versterkende neergaande spiraal in de maand december. Bijna brak er toen paniek op uit op de financiële markten. En ja, wat gebeurt er dan in onze nieuwe economie punt 4 of zoiets in dit tijdperk van monetaire verruiming? De centrale banken voelen zich door de financiële markten gedwongen om hun stimuleringsmiddelen weer uit de medicijnkast te halen. In plaats van de medicijnen, die over de houdbaarheidsdatum dreigen te geraken, te vernietigen worden ze weer gewoon in de markt gezet. Pure kwakzalverij!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs