EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Franse economie klimt langzaam uit coronacrisis

De bedrijvigheid in de Franse economie neemt deze maand langzaam toe na de eerdere zware klappen door de coronacrisis. Dat meldde de Londense marktonderzoeker Markit. De economische activiteit wordt geholpen door de geleidelijke versoepeling van de lockdownmaatregelen in Frankrijk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Ook de ECB heeft de geldkraan volledig opengedraaid

Er wordt in de media regelmatig gesproken over het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De Fed heeft onlangs de geldkraan volledig opengedraaid. Op deze manier hoopt de centrale bank een harde val van de economie te voorkomen. Overigens lijkt de ECB precies hetzelfde te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

‘Spanningen tussen Washington en Peking zullen nog verergeren’

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China zullen gaan verergeren naarmate de presidentsverkiezingen dichterbij komen. Dat is zowat de algemene consensus van experten en marktkenners over de situatie. Beide landen kwamen voor de pandemie al niet goed overeen met elkaar. Door de Amerikaanse beschuldigingen aan het adres van China omtrent het verspreiden van COVID-19, is de situatie alleen maar geëscaleerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Nord Stream 2 krijgt geen uitzonderingspositie van Duitse netbeheerder

De Nord Stream 2 pijpleiding krijgt geen uitzondering op de Europese richtlijnen voor de energiemarkt. Dat heeft de Duitse netbeheerder onlangs besloten. Dit betekent dat er ook voor deze nieuwe pijpleiding een strikte scheiding moet komen tussen eigenaar en exploitant. Het is een tegenvaller voor Gazprom en de vijf Europese energiebedrijven achter dit project. Door dit besluit zal het langer duren voordat men de pijpleiding kan exploiteren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Bank of America rekent niet meer op een V-herstel

Tijdens de afgelopen tijd is er meermaals gesproken over een zogenoemd ‘V-herstel’. In dat geval zou de economie zich razendsnel herstellen van de flinke klap die het, als gevolg van de coronacrisis, te verduren heeft gekregen. Dat scenario kan volgens Bank of America de prullenbak in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs