EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Digitaal 2019: Thailand aan de top voor mobiel bankieren, handel en cryptomunten

In tegenstelling tot wat je zou veronderstellen, is het geen westers industrieland dat op digitaal gebied aan de top staat. Digitaal 2019 is het recentste rapport van Hootsuite, de prominente Britse researcher voor alles wat digitaal is. Van mobiel bankieren en handel tot sociale media en digitale munten. Interessant materiaal want ‘mobiel’ is de toekomst. We gaan zowat ‘alles’ met onze smartphone kunnen (mogen, moeten) doen. U kunt het volledige rapport van 221 pagina’s hier zelf inkijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Elon Musk: Bitcoin is “brilliant”

Goedkeuring en zelfs lof ontvangen van een van de ‘groten der aarde’ is heel fijn voor je ego. Als bevestiging van ‘goed bezig’. Zeker voor een tienjarige. Bitcoin (BTC) zag het leven pas in 2009! En meer nog wanneer dit komt van niemand minder dan Elon Musk. Zelf een technologisch genie als CEO en stichter van o.m. Tesla en SpaceX. De man is een ware visionair en een voorloper op technologisch gebied. De gedrevenheid, het intellect… Het enige dat we als minpunt in zijn ‘nadeel’ kunnen zeggen is dat hij misschien zijn tijd vooruit is?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Verhoogt de Fed dit jaar geen één keer de rentestand?

Afgelopen week zijn er wat teleurstellende macrocijfers verschenen over de Amerikaanse economie. Als gevolg van de shutdown kwamen deze cijfers wat later dan normaal binnen. Met name de tegenvallende detailhandelsverkopen baren zorgen. De kans op een nieuwe renteverhoging is in ieder geval fors afgenomen.

Donald Trump liet tijdens de afgelopen maanden meermaals weten dat de Fed moet stoppen met het optrekken van de rentestand. Het gevoerde monetaire beleid is volgens Trump een bedreiging voor de Amerikaanse economie. Toevallig of niet besloot de Fed tijdens de afgelopen maand om de rentestand niet verder op te trekken. Fed-voorzitter Jerome Powell liet zelfs doorschemeren dat het einde van een reeks renteverhogingen mogelijk nabij is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Grootste stad ter wereld telt in 2100 ruim 88 miljoen inwoners

De grootste stad ter wereld is vandaag Tokio. In de Japanse hoofdstad wonen 38 miljoen mensen, maar dat is klein bier in vergelijking met wat volgens voorspellingen in 2100 de grootste stad zal zijn. De Nigeriaanse hoofdstad Lagos zou dan 88 miljoen inwoners tellen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Zwitserse bank UBS krijgt boete van 3,7 miljard euro voor witwassen

Een Franse rechtbank heeft de Zwitserse bank UBS voor 3,7 miljard euro beboet voor betrokkenheid bij het witwassen van geld. Verder moet het concern als compensatie 800 miljoen euro aan de Franse overheid betalen.

De bank wordt verweten tussen 2004 en 2012 Franse cliënten te hebben geholpen met het verbergen van ruim 10 miljard euro aan bezittingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs