EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 26 tot 30
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Gigantische ontdekking onder dit mini-eilandje kan de hele wereldeconomie veranderen

Japanse wetenschappers hebben een ontdekking gedaan die weleens de volledige wereldeconomie kan omgooien. Onder Minamitorishima, een mini-eilandje in de Stille Oceaan, vonden ze 16 miljoen ton zeldzame metalen die van grote waarde zijn voor de techindustrie. De wetenschappers bundelden hun bevindingen in het wetenschappelijk tijdschrijft Scientific Reports.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

"Bitcoins minen zal in toekomst haast niets meer opleveren voor kleinere spelers"

Het wordt steeds moeilijker om geld te verdienen aan het minen van bitcoins. Als de koers langdurig onder de 8.000 dollar zit, worden de grote delvers gedwongen om de handen ineen te slaan. Dat gaat ten koste van liefhebbers die vanuit hun slaapkamer geld willen verdienen. Zij worden dan uit de markt gedrukt. Dat voorspelt Bill Tai, topman van het Amsterdamse bedrijf Bitfury, tegenover persbureau Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en blockchain.

Ook Christine Lagarde van het IMF ziet de potentie van Bitcoin en blockchain. Regeringen en internationale instituties kunnen tegenwoordig niet meer om Bitcoin en 'crypto-assets' heen. Zo kwam er laatst een advies naar buiten van het FSB waarin ze aangaven dat Bitcoin op dit moment geen bedreiging is voor het globale financiele systeem. Ook bij het IMF staan crypto-assets tegenwoordig op de agenda. Het Hoofd van de IMF, Christine Lagarde, heeft recent twee artikelen geschreven die de voors en tegens van deze revolutionaire technologie onder de loep nemen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Binnenkort een nieuwe zilverrally?

De zilverprijs noteert op dit moment haast onveranderd ten opzichte van de slotstand van 2017. In tegenstelling tot goud wist zilver de afgelopen weken niet te profiteren van de spanningen in de wereld. Toch is dat geen gegronde reden om zilver af te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

4 ideeën om te profiteren van een Crypto Crash

Een jaar geleden begon een ongezien spektakel dat beleggers in cryptomunten honderden tot duizenden procenten winst opleverede in enkele maanden. Aan dit sprookje kwam begin dit jaar abrupt een einde. Reden: zo werken de financiële markten nu eenmaal. Echter met deze 4 ideeën kan je een perfecte comeback maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs