Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/metadata/meta_zoeken.php on line 3 BETEKENIS van het woord ""
EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 4
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 28 .
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord Notice: Undefined index: fzw in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/c_fzw.php on line 29

Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Koers bitcoin komt weer boven de 7.500 dollar uit

De digitale munt bitcoin stond woensdag voor het eerst in een maand tijd boven de 7500 dollar. Ook andere bekende cryptovaluta's als ripple, ethereum and litecoin vonden de weg naar boven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Mastercard ziet mogelijkheden in digitale valuta’s

Blockchain en crypto sijpelen graduaal door in de traditionele systemen, kijk maar naar Mastercard. Ze hebben een patent gewonnen waarmee het ‘fractionele reserves van blockchain-valuta’ kan beheren. Dat betekent dat consumenten wellicht ooit de mogelijkheid zullen hebben om hun aankopen op hun creditcards op te laden met bv. bitcoin als valuta. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Is de Chinese overheid weer aan het rommelen met de Yuan?

De Chinese munt is een vrije val beland. Als reactie op het handelsconflict tussen Amerika en China, heeft de Yuan behoorlijk wat waarde moeten inleveren. Toch beginnen steeds meer mensen zich af te vragen of dit handelsconflict daadwerkelijk de reden is van deze forse daling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

Dit is Bill Gates zijn favoriete cursus. En jij kan hem gratis volgen

Multimiljardair en ooit jarenlang de rijkste man ter wereld, Bill Gates, is een fervente aanhanger om te blijven leren. Net als andere miljardairs als Elon Musk, Richard Branson, Jack Ma, … is blijven leren voor Gates essentieel om succesvol te zijn en blijven. Een van de favoriete cursussen die Gates ook heeft gevolgd, is “Big History”. En jij kan deze cursus ook gratis volgen.

Om te weten waar de wereld naartoe gaat, moet je weten waar hij vandaan komt. Er is geen beter beeld over de evolutie dan “Big History”. Het betrekt 14 miljard jaren geschiedenis, van de Big Bang tot nu. De inzichten die je hierin krijgt, geven jou ook inzichten die je kan gebruiken voor jouw toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 juli 2018

China: 'Handelsoorlog schaadt vertrouwen in wereldeconomie'

Het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft stevige kritiek op de Verenigde Staten. De wereldwijde handelsoorlog die de VS heeft ingezet is 'de grootste vertrouwensmoordenaar' voor de wereldeconomie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs