Nieuws / Artikelen met het woord

57845 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Dreigend militair ingrijpen van Turkije in Syrie

De afgelopen dagen zijn de ontwikkelingen in Syrië in een stroomversnelling geraakt. De eerste tekenen hiervan werden al zichtbaar in december vorig jaar en in het begin van deze maand met de aanvallen op de Russische luchtmacht basis Hmeimim en de marinebasis Tartus. Steeds meer incidenten rond deze twee steunpunten worden door Rusland bekend gemaakt.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Zweden: gezinnen worden voorbereid op oorlog

De Zweedse overheid heeft een brochure samengesteld waarin duidelijk wordt gemaakt op welke manier op een oorlogssituatie moet worden gereageerd. De folder zal worden verspreid onder de 4,7 miljoen Zweedse huishoudens.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Fabelachtige comeback voor economische grootmacht

Je hebt vast wel al eens gehoord van de economische horror in Japan.

De jaren 90 en 2000 worden gezien als “A Lost Decade”.

Economisch mismanagement en de demografische situatie lagen aan de basis van dit verloren gegane decennium. Nadat de bubbel plofte in de jaren ’80, was er enkel kommer en kwel.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 19 januari 2018

Kom op 8 februari naar onze lezing "Bitcoin en Cryptocurrencies" in Eindhoven

Kom naar onze lezing Bitcoin en Cryptocurrencies in Eindhoven Bitcoin en cryptocurrencies zijn hot. Wil jij aan deze ontwikkelingen deelnemen maar loop je nog met vragen rond? Kom dan naar onze bijeenkomst Bitcoin en Cryptocurrencies op 8 februari in Eindhoven. We gaan uitleggen hoe Bitcoin werkt en leren we je hoe je veilig kunt kopen/verkopen en bewaren. Daarnaast praten we je bij over de belangrijkste ontwikkelingen in Bitcoin van de komende tijd. Het wordt een interactieve sessie met volop ruimte voor vragen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 januari 2018

'Duitsland en Frankrijk komen met regels voor Bitcoin'

Frankrijk en Duitsland zullen tijdens de G20-top in maart gezamenlijke voorstellen doen voor regelgeving voor cryptovaluta, zoals de Bitcoin.

Het zou gaan om een gezamenlijke analyse van de risico's van de Bitcoin, in combinatie met voorstellen voor regelgeving. Om welke voorstellen het precies draait, is nog niet bekend.