EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

Snowden onthult: "Met valse software om terroristen te bespioneren achterhaalde NSA ook gericht identiteit bitcoingebruikers"

De NSA heeft bitcoingebruikers gericht opgespoord en zou daarbij ook hun identiteiten hebben achterhaald. De AMERIKAanse spionagedienst deed dat rond 2013 met zijn Moneyrocket-programma, zo blijkt uit nieuwe documenten die klokkenluider Edward Snowden verspreidt. Dat meldt nieuwssite The Intercept.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

Eerste AMERIKAanse renteverhoging van 2018 achter de rug

Op woensdag 21 maart gebeurde het dan toch, de AMERIKAanse centrale bank verhoogde de rente met 25 basispunten van 1,50 naar 1,75 procent. De verhoging werd bekend gemaakt tijdens de tweedaagse vergadering van de Federal Open Market Committee. Dit is de eerste renteverhoging van vier stuks die gepland zijn voor dit jaar. Het kwam dan ook niet als een verrassing volgens experts.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 maart 2018

AMERIKAanse senatoren willen Nord Stream 2 blokkeren

De AMERIKAanse regering moet meer druk uitoefenen op Europese bondgenoten en energiebedrijven om de aanleg van de Nord Stream 2 pijpleiding tegen te houden. Dat staat in een brief die onlangs werd verstuurd naar het AMERIKAanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ministerie van Financiën en die door 39 senatoren werd ondertekend.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 21 maart 2018

Meer dan 90% van de AMERIKAanse volwassenen bezit geen digitale munten

Een nieuwe enquĂȘte van Finder maakt duidelijk dat de meeste AMERIKAnen zich grote zorgen maken over de cryptosector. Nog geen 10% van de respondenten geeft aan dat het cryptocurrencies bezit. Daar tegenover staat een grote groep die angstig is over de toekomst van de cryptosector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 20 maart 2018

Cambridge Analytica: Hoe social media publieke opinie kan manipuleren

Het aandeel Facebook ging deze week hard onderuit op de beurs, nadat bekend werd dat de gegevens van 50 miljoen AMERIKAanse gebruikers naar andere bedrijven waren doorgespeeld. Deze gegevens werden verstrekt aan het bedrijf Cambridge Analytica, dat wereldwijd verschillende opdrachtgevers helpt om hun doelgroep te bereiken. En dat zijn niet altijd bedrijven die een product in de markt willen zetten, maar ook politieke bewegingen die hun opponenten zwart willen maken.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs