Nieuws / Artikelen met het woord

Amerika

8990 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Bitcoin-transacties door JP Morgan

De AMERIKAanse zakenbank JP Morgan Chase blijkt aan Bitcoin gerelateerde transacties uit te voeren, ondanks het feit dat de CEO van de bank vorige week flink uithaalde naar het digitale betaalmiddel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Als we niet opletten, wordt de auto van de toekomst in China gebouwd

Met dieselgate, het uitstootschandaal dat exact twee jaar geleden aan het licht kwam, heeft de Europese auto-industrie zichzelf lelijk in de voet geschoten. Europa moet daarom dringend zijn huiswerk maken, anders dreigt de ontwikkeling van de elektrische auto vooral een Chinees en AMERIKAans verhaal te worden. Dat zegt Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (sp.a).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van AMERIKAanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft bitcoin de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

Honderden AMERIKAanse tanks en houwitsers in Polen gearriveerd

Russische professor internationale veiligheidheid acht ‘beperkt militair conflict’ NAVO en Rusland steeds waarschijnlijker – Hulpdiensten bereiden zich voor op Noord Koreaanse kernaanval op Los Angeles

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Syrie als symbool van weerstand tegen AMERIKAans imperialisme

De verwoestende oorlog onder leiding van de VS tegen Syrië heeft onder meer 5 miljoen mensen uit het land verjaagd. Een verwoestende orkaan heeft deze week in de VS op één dag 5 miljoen mensen tot vluchtelingen gemaakt. De tragedie in Syrië heeft het volk nog meer één gemaakt en vastberaden om het land en de samenleving weer op te bouwen. De orkaan in de VS heeft een grote solidariteit onder de mensen bewerkt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$