Nieuws / Artikelen met het woord

Amerika

8874 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

China bereidt zich voor op een crisis met Noord-Korea

China bereidt zich voor op een mogelijke AMERIKAanse aanval op Noord-Korea. Dat meldt de Wall Street Journal. De verdediging aan de 1.440 km lange grens met Noord-Korea wordt drastisch opgevoerd. Zo worden militaire installaties bij de grens gemoderniseerd, worden bijkomende drones ingezet ter bewaking van de grens en worden bunkers gebouwd die nucleaire aanvallen kunnen weerstaan. Berichten als zou China duizenden bijkomende militairen aan de grens met Noord-Korea hebben gestationeerd worden door de Chinese legerleiding ontkend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

'VS overweegt financiële sancties tegen Venezuela'

De AMERIKAanse overheid overweegt financiële sancties in te stellen tegen Venezuela waardoor het moeilijker wordt om in dollars te betalen voor de olie van het Zuid-AMERIKAanse land.

De maatregel zou de olie-export van het land, een belangrijke bron van inkomsten, fors kunnen beknotten, meldt persbureau Reuters zaterdag op basis van anonieme bronnen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa”

“De EU-leiders en de Hongaars-AMERIKAanse miljardair George Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa.” Dat heeft de Hongaarse premier Viktor Orban zaterdag gezegd tijdens een bezoek aan een cultureel festival in Baile Tusnad (Roemenië).

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

6 miljoen AMERIKAnen betalen hun autolening niet meer terug. Is een crisis in de maak?

Zes miljoen AMERIKAnen betalen hun autolening niet langer terug, nadat ze profiteerden van te makkelijk toegekende leningen. De crisis lijkt verdacht veel op de ‘subprime’-crisis die in de jaren 2000 de AMERIKAanse vastgoedmarkt op de knieën dwong. Toch zijn er grote verschillen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

China's greep op AMERIKAanse huizenmarkt

Op allerlei fronten gaat het langzaam maar zeker iets beter in Nederland, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar die gunstige werkloosheidscijfers? Die zeggen nou juist weer helemaal niets...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$