Nieuws / Artikelen met het woord

Amerika

9054 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

De petrodollar is dood. Leve de petroyuan?

China heeft besloten om in yuan geprijsde olie-futures, gedekt door goud, uit te geven. Daarmee probeert China de poten onder de stoel van de AMERIKAnen en hun absolute hegemonie over de wereldeconomie middels de petrodollar te zagen. De Chinezen nemen zelfs de term “petroyuan” in de mond.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bill Gates gaat zijn eigen stad bouwen

De AMERIKAanse miljardair-filantroop Bill Gates heeft in de staat Arizona een lap grond van 10.000 hectare gekocht om er een zogenaamde ‘slimme stad’ neer te zetten.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Bitcoin koers gaat door de 6000 euro grens en square maakt bitcoins kopen mogelijk

De Bitcoin koers lijkt de verliezen van afgelopen weekend alweer van zich af te schudden en ging vandaag door de 6000 euro grens. En terwijl Bitcoin in dollars ook al boven de 7000 zit werd vandaag bekend dat een selecte groep mensen nu ook met de square app bitcoins kunnen kopen. Als dit voor het grote publiek open gesteld wordt zullen miljoenen AMERIKAnen ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig bitcoins aan te kunnen schaffen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Daar komt de muur: ‘massale onteigeningen’ starten aan AMERIKAans-Mexicaanse grens

De regering Trump gaat 12 advocaten inhuren die moeten toelaten beslag te leggen op “honderdduizenden stukken land” aan de AMERIKAans-Mexicaanse grens. Daar wil de AMERIKAanse president de muur optrekken die hij zijn aanhangers heeft beloofd.

Op hoeveel stukken land beslag moet worden gelegd en hoeveel de confiscatie gaat kosten is niet duidelijk. Hoe lang de ganse procedure in beslag moet nemen evenmin.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

AMERIKAanse minister van Financiën trekt ten strijde tegen bitcoin

De AMERIKAanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft bevestigd dat zijn ministerie een grootscheeps onderzoek is gestart naar het gebruik van bitcoin voor frauduleuze en criminele doeleinden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$