EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De stresstest is geen relaxtest meer

Voor het eerst sinds een behoorlijke tijd kwam de Fed weer met een stresstest in de VS. En dat was allerminst een relaxtest, zegt macro-econoom Kees de Kort. Want hóe staan de AMERIKAanse banken ervoor als de werkloosheid verdubbelt, beurskoersen halveren en de huizenmarkt inzakt? Nou, best aardig eigenlijk, want de grote AMERIKAanse banken zijn bestand tegen een verlies van 600 miljard dollar. 'Dat is een indicatie dat de maatregelen die na de crisis genomen zijn, effect sorteren.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

De AMERIKAanse geheime dienst vraagt om actie tegen anonieme cryptovaluta.

Volgens de AMERIKAanse geheime dienst zijn anonieme cryptovaluta en anonimiseringsdiensten een potentiele dreiging voor het bestaande financiele systeem. In een hoorzitting voor het AMERIKAanse congres gaf Robert Noy aan dat er waarschijnlijk nieuwe wetgeving nodig is om beter om te kunnen gaan met anonieme cryptovaluta. Hij noemde geen namen maar je zou dan kunnen denken aan bijvoorbeeld Monero en Zcash. Ook al zou de dienst hun zin krijgen dan blijft het waarschijnlijk een kat en muis spel.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met importheffing van 20 procent op alle Europese auto's

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft Europese autobouwers via Twitter een enorme importheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in Europa gelden op AMERIKAanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De Europese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de AMERIKAanse centrale bank gas terug, terwijl 'Europa' ervoor kiest om nog even te blijven stimuleren. 'Verschillende versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In Europa is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Chinese investeringen in de USA dalen met 92 procent

Het conflict tussen China en de Verenigde Staten van AMERIKA heeft niet enkel een negatieve impact op de goederentrafiek, ook investeringen gaan er op achteruit. Volgens een onderzoek van Rhodium Group heeft China de eerste vijf maanden van dit jaar 92 procent minder geïnvesteerd in de AMERIKAanse economie in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs