EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2018

VS zouden oorlog tegen Rusland of China verliezen

De Verenigde Staten zouden het mogelijk moeilijk kunnen krijgen om een oorlog tegen China of Rusland te winnen. Dat staat in een rapport van een aantal experts van de National Defense Strategy Commission van het AMERIKAanse Congres. Vooral wanneer het AMERIKAanse leger met meerdere fronten tegelijkertijd zou worden geconfronteerd, dreigen volgens de experts grote problemen. In het rapport worden een aantal aanbevelingen gedaan om de slagkracht van het AMERIKAanse leger te versterken.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Staat er een nieuwe zeepbel op knappen?

Over het algemeen valt te zeggen dat de hele bevolking samen vaak even rijk is als de economie en de groei daarvan. Tenminste, dat was in de periode van 1951 tot 1997 het geval. Daarna is het compleet mis gegaan door de invloed van de centrale banken. Toekomstige groei werd kunstmatig naar voren gehaald en dat kan uiteraard nooit lang goed gaan. Knapt er binnenkort een nieuwe zeepbel uiteen?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Epsilon Theory, is te zien dat de totale waarde van de AMERIKAanse huishoudens over het algemeen correleert met het AMERIKAanse bruto binnenlands product. Toch is dat plaatje tijdens de afgelopen twintig jaar drastisch veranderd. Door het monetaire beleid van de AMERIKAanse centrale bank zijn er al drie welvaartsbubbels ontstaan. En de laatste zeepbel moet nog knappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ongebruikelijk: Federal Reserve gaat zichzelf onderzoeken

De Federal Reserve gaat in 2019 onderzoeken of het nodig is om zijn middelen en doelstellingen wat te herzien. Ook wil de AMERIKAanse koepel van centrale banken via speciale bijeenkomsten met belanghebbenden uitvinden of het zijn monetaire beleid wel op de juiste manier communiceert met de financiële markten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Larry Summers: “50 procent kans op recessie in 2020”

Met alles wat er zich nu afspeelt, is de kans behoorlijk groot dat we in een minder goede economische situatie verzeild geraken. Econoom Larry Summers heeft er zelfs een getal op geplakt. Hij schat dat er 50 procent kans is dat de AMERIKAanse economie tegen 2020 in een recessie zal belanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ook hier had niemand aandacht voor

Tot gisteren.

Dinsdag vertelde ik u dat beleggers niet meer vooruitkijken. Niet als het gaat om de beurs én niet als het gaat om de goudprijs.

Maar er is nog iets wat razend interessant is. Ik vertelde u al vaker dat de goudprijs historisch gezien stijgt als het AMERIKAanse begrotingstekort stijgt.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs