Nieuws / Artikelen met het woord

Amerika

8822 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 23 juni 2017

AMERIKAanse bedrijven zuigen zich weer vol met schulden

Kijken we naar de ontwikkelingen van de afgelopen twintig jaar, dan zien we dat bedrijven in de jaren ’90 voornamelijk geld leenden om te investeren. Dat is vandaag de dag heel anders, want nu lijkt het verhogen van de aandeelhouderswaarde tot het hoogste doel te zijn verheven. 

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 23 juni 2017

Gaat Trump de ‘zaak Noord-Korea’ in zijn eentje regelen?

De AMERIKAanse president Trump stuurde dinsdagnamiddag een tweet uit waarin hij zijn appreciatie uitdrukte voor de Chinese pogingen om het regime in Noord-Korea op andere gedachten te brengen, maar schreef ook dat dit weinig resultaat had opgeleverd.

Eerder deze week was de AMERIKAanse student Otto Warmbier, die ruim een jaar gevangen zat in Noord-Korea en daar in coma raakte, overleden in een ziekenhuis in de AMERIKAanse staat Ohio, waar hij sinds zijn vrijlating op 13 juni was behandeld.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 21 juni 2017

Duitsland slaat terug na AMERIKAanse sancties Nord Stream 2

Duitsland en Oostenrijk hebben hard uitgehaald naar de plannen van de Verenigde Staten om sancties op te leggen aan de Nord Stream 2, de nieuwe pijpleiding die over een paar jaar miljoenen Europeanen van Russisch aardgas moet voorzien. De VS wil met deze uitbreiding van de sancties de druk op Rusland verhogen, maar Duitsland en Oostenrijk zien de AMERIKAanse boycot van de Nord Stream 2 als een directe aanval op het Europese energiebeleid en als een verkapte poging om de Europese afzetmarkt voor AMERIKAans schaliegas te vergroten.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 21 juni 2017

10 AMERIKAanse staten scheiden zich officieus af van VS om klimaatbeleid

Extreemlinkse gouverneur van Californië: ‘Wij zijn een aparte natie’ - Staten gaan samenwerken met de EU in het vernietigen van de welvaart en vrijheid van het gewone volk – Analist: ‘Er komt een burgeroorlog aan’

Links en links-liberaal is bewust bezig met het veroorzaken van een nieuwe burgeroorlog in de Verenigde Staten.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 19 juni 2017

9 dagen nadat hij Qatar een terroristenfinancier noemt, verkoopt Trump hen voor 12 miljard dollar oorlogsmateriaal

Exact 9 dagen nadat president Trump de oliestaat Qatar er van heeft beschuldigd een financier te zijn van terrorisme op hoog niveau hebben de Verenigde Staten een akkoord getekend om voor 12 miljard dollar tientallen F-15 gevechtsvliegtuigen (foto) aan de Golfstaat te verkopen.

De overeenkomst met het Pentagon draagt enkel bij tot de groeiende verwarring omtrent de positie van de AMERIKAanse diplomatie in de crisis in de Golf.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$