Nieuws / Artikelen met het woord

Amerika

8743 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Eerst handelsakkoord met EU, dan pas VK

De Verenigde Staten geven de voorrang aan de EU voor onderhandelingen rond handelsakkoorden. Eerder liet Trump nog uitschijnen vooral de band met het Verenigd Koninkrijk te willen aanhalen. De Britse krant The Times baseerde zich bij deze info op bronnen in het Witte Huis. 

De Britse premier Theresa May mocht als eerste regeringsleider een bezoekje brengen aan de AMERIKAanse president in januari.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 23 april 2017

De show is voorbij

De vertrouwenscijfers in AMERIKA beginnen te kraken: 'De show is voorbij', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Verschuiving op obligatiemarkt kan slecht nieuws zijn voor de V.S.A.

Er zit een verschuiving op de obligatiemarkt aan te komen, meer bepaald voor staatsobligaties. Het is geen geheim dat de staatsobligaties van de Verenigde Staten van AMERIKA de afgelopen jaren aantrekkelijker zijn geworden door het strengere monetaire beleid van de Federal Reserve en de sterkere dollar, maar volgens economen komt er een ‘shift’ aan in staatsobligaties richting Europa en Japan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 23 april 2017

AMERIKAanse schuld blijft gevaarlijk stijgen (IMF)

De Verenigde Staten zijn al decennia lang de belangrijkste economie ter wereld. Dit door tal van factoren waarbij de AMERIKAanse munt, de dollar de wereldmunt bij uitstek was en is. Wat echter vaak over het hoofd gezien wordt is de enorme schuld opgebouwd door de Verenigde Staten welke enkel beheersbaar blijft door de kracht van de dollar. Het IMF waarschuwt nu echter expliciet voor het oplopen van deze schulden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Venezolaanse autoriteiten nemen fabriek General Motors in

De AMERIKAanse autofabrikant General Motors claimt dat de Venezolaanse autoriteiten illegaal een fabriek van het concern hebben ingenomen.

De onderneming zegt donderdag alle mogelijke juridische maatregelen te gaan nemen om de eigendommen te beschermen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$