EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Biljet van 100 dollar is nieuwe wereldster

Gedurende lange tijd was het biljet van één AMERIKAanse dollar het meest populaire papiergeld van de hele wereld. Twee jaar geleden kwam daarin echter plots verandering. Toen nam het biljet van honderd AMERIKAanse dollar die leidende positie over. Dat staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het fenomeen heeft volgens de experts verschillende oorzaken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

“Trump komt niet als staatshoofd naar G7-top, wel als politicus die vecht voor zijn herverkiezing”

Biarritz staat bekend als een paradijs voor surfers, maar komend weekend vormt de badplaats in het zuidwesten van Frankrijk het decor van een spektakel van een andere orde. De leiders van de zeven belangrijkste industrielanden (G7) houden er hun jaarlijkse rendez-vous en het valt te verwachten dat de AMERIKAanse president Donald Trump opnieuw voor de hoogste golven zal zorgen. Aan de Franse gastheer Emmanuel Macron om ze te bedwingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Handelsconflict escaleert, China voert nieuwe invoertarieven in

China heeft opnieuw invoertarieven op AMERIKAanse goederen ingevoerd als represaille voor de invoertarieven die de AMERIKAnen al eerder instelden. Het gaat om de export van goederen met een waarde van zo'n 75 miljard dollar (bijna 68 miljard euro).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Stimulus in Azië zeker nog niet ten einde

De handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten van AMERIKA dwingt overheden en centrale banken in Azië om maatregelen te nemen die hun economie ondersteunen. Eerder lazen we dat de People’s Bank of China al acties heeft ondernomen, nu gaat ook Bank Indonesia zijn rentebeleid versoepelen om de groeivertraging op te vangen en de economie te ondersteunen.

Een verrassende, maar nodige ingreep van Bank Indonesia. Ze gaan de rente verlagen met 25 basispunten naar 5,5 procent. De bestuursleden willen op deze manier de negatieve impact van de handelsoorlog opvangen en de  economie verder ondersteunen gezien hun kwetsbaarheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2019

Valt de groei van het AMERIKAanse BBP stil?

Tot verbazing van velen weet de AMERIKAanse economie zich op dit moment nog dapper staande te houden. De handelsoorlog heeft voorlopig nog weinig effect gehad op de groei van het AMERIKAanse bruto binnenlands product. Toch is de kans groot dat de groei van het AMERIKAanse BBP binnenkort stilvalt. En dat kan grote gevolgen gaan hebben voor de machtspositie van Donald Trump.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs