EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump heeft de vrije hand'

Door het torenhoge consumentenvertrouwen zal Trump de sancties tegen China voorlopig kunnen doorzetten, verwacht macro-econoom Kees de Kort. Op zes november zijn er verkiezingen in de Senaat en in het AMERIKAanse Huis van Afgevaardigden, tot die tijd heeft hij min of meer de vrije hand.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

AMERIKAanse arbeidsmarkt is niet zo sterk als het lijkt

Het AMERIKAanse werkloosheidspercentage beweegt op dit moment op een historisch laag niveau. Het percentage van 3,9% doet ons geloven dat de AMERIKAanse arbeidsmarkt kerngezond is. De vraag is alleen of dat daadwerkelijk wel zo is.

Onlangs verschenen er opnieuw fantastische cijfers over de AMERIKAanse arbeidsmarkt. Zo steeg vorige maand het gemiddelde uurloon met 2,9%; de sterkste stijging sinds de Grote Recessie. Josh Bivens, hoofdeconoom bij het liberale economische beleidsinstituut, is niet overtuigd van de huidige arbeidscijfers. Hij laat weten dat AMERIKA ver verwijderd is van ‘volledige werkgelegenheid’. Een term die de afgelopen maanden vaak is gebruikt als het ging om de AMERIKAanse arbeidsmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump mijdt klachten over valuta tegen Japan'

De Japanse premier Shinzo Abe heeft zijn AMERIKAanse ambtgenoot Donald Trump tijdens hun eerste ontmoeting in 2017 verteld dat het "gevaarlijk" is om het onderwerp valuta aan te snijden. Sindsdien heeft Trump volgens de premier niet meer tegen Japan geklaagd over de munt.

Abe deed de onthulling zondag tijdens een televisiedebat. Daarin werd Abe onder meer gevraagd naar de betrekkingen met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Heffingen VS op Chinese importgoederen maandag al van kracht'

De AMERIKAanse president Donald Trump zal mogelijk maandag al voor 200 miljard dollar aan nieuwe importheffingen op Chinese producten aankondigen. Dat schrijft de AMERIKAanse zakenkrant Wall Street Journal op basis van ingewijden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Dit Chinees technologiebedrijf moeit zich met handelsoorlog

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten van AMERIKA en China is nu al enkele maanden bezig. Beide landen zijn ondertussen wel aan het overwegen wat ze kunnen doen om de situatie te ‘ontmijnen’ en stilaan tot een akkoord te komen. De CEO van het Chinese computerbedrijf Lenovo roept Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk tot een akkoord te komen.

Yuanqing Yang, de CEO van de Chinese maker van computerhardware en consumentenelektronica Lenovo, was afgelopen zaterdag aanwezig in New York City en riep president Trump en Xi Jinping op om zo snel mogelijk een einde te maken aan de handelsoorlog die momenteel woedt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs