EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2019

Trump annuleert bezoek aan Wereld Economisch Forum wegens “onbuigzaamheid” van Democraten

De AMERIKAanse president Donald Trump blijft in de Verenigde Staten tijdens het Wereld Economisch Forum in Davos. Bijna een maand geleden werd aangekondigd dat Trump de top in Davos opnieuw zou bijwonen, maar vandaag laat de AMERIKAanse president weten dat hij zijn komst “respectvol annuleert”. De schuld voor zijn afwezigheid legt hij bij de “onbuigzaamheid” van de Democraten op het vlak van “grensbeveiliging en het grote belang van veiligheid voor onze natie”.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Om economische sancties te ontlopen vallen landen terug op ruilhandel

De AMERIKAanse president Donald Trump probeert de hele wereld - politiek en economisch - zijn wil op te dringen, maar dat blijkt uiteindelijk een aantal opmerkelijke en onverwachte consequenties te hebben. Dat schrijft Nick Fouriezos, redacteur bij de nieuwssite Ozy, over de eis van Trump dat zijn handelspartners de sancties van de Verenigde Staten tegen Iran, Venezuela en Rusland zouden volgen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2019

Heeft de dollar zijn beste tijd gehad?

De Dollar Index wist het jaar 2018 in het groen af te sluiten. Dit was overigens ook wel hard nodig, want het jaar 2017 verliep werkelijk dramatisch voor de wereldmunt. Volgens een bekende technische analist is de herstelbeweging bij de dollar mogelijk slechts van korte duur.

Donald Trump werd tijdens zijn eerste jaar als president van de VS geconfronteerd met een sterk dalende dollar. Daar zat Trump niet echt over in, want de president liet al tijdens de verkiezingscampagne weten dat de dollar volgens hem veel te duur was. De dollar vormde volgens hem zelfs een bedreiging voor de AMERIKAanse concurrentiepositie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Gaat Rusland een nieuwe ‘bull run’ veroorzaken op de cryptomarkten?

Een Russische econoom beweert dat Rusland op het punt staat om dollars in te ruilen voor Bitcoin. De reden daarvoor is simpel, de Verenigde Staten van AMERIKA zijn namelijk van plan om nieuwe sancties op te leggen aan Rusland en dus gaan de Russen voor BTC kiezen i.p.v. USD.

Heugelijk nieuws voor beleggers in digitale munten. De berenmarkt zou wel eens sneller op zijn einde kunnen komen dan wordt verwacht. Volgens Vladislav Ginko, lector en econoom van de Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration, is Rusland van plan om in februari dollars in te ruilen voor Bitcoin als de Verenigde Staten nieuwe sancties opleggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Aziatische markten hoger in navolging van handelsgesprekken

De markten in Azië hebben hun beursdag bijzonder positief afgesloten nadat de handelsgesprekken tussen de Verenigde Staten van AMERIKA en China zijn gestart. Beleggers en investeerders hopen op een definitieve overeenkomst tussen beide landen zodat één struikelblok alleszins van de baan is.

Vishnu Varathan, hoofdeconoom en strateeg bij Mizuho Bank, is alvast tevreden met de ontwikkelingen tussen beide landen en ziet de heropgestarte handelsgesprekken als een positieve wending in de handelsoorlog. Het is volgens hem nu afwachten hoe de gesprekken verder evolueren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs