EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Koelt de AMERIKAanse economie binnenkort af?

De groei van de AMERIKAanse economie is nog steeds indrukwekkend te noemen. De groei van het bruto binnenlands product mag weliswaar teruggelopen zijn, maar dat is niet vreemd gezien de fase van de economische cyclus. Tevens zien de belangrijkste macrocijfers er nog steeds uitstekend uit. Geen wolkje aan de lucht dus, of toch wel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

15 aandelen die miljardairs vandaag kopen

De AMERIKAanse hedgefund-industrie is groot … heel groot. Volgens Hedge Fund Research Inc. had de AMERIKAanse hedgefund-industrie eind 2017 iets meer dan 3.000 miljard dollar onder beheer. 80% van de hedgefunds in de Verenigde Staten is echter het sop van de kool niet waard zijn, ze presteren slechter dan de index. Maar de goede hedgefunds verdienen veel geld. Voor hun klanten én voor zichzelf.

20% van de AMERIKAanse hedgefunds presteert dus béter dan de index. Daarbij moet je dan denken aan namen als Warren Buffett, Carl Icahn, David Tepper, Ray Dalio, David Einhorn, Bill Ackman, Larry Robbins of Dan Loeb.

Vaak hebben deze miljardairs een gezamenlijke voorkeur voor aandelen. Dit zijn de 15 aandelen die miljardairs graag kopen op dit moment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Federal Reserve trekt zich niets aan van Trumps kritiek en handhaaft rente

De Federal Reserve houdt de rente in de Verenigde Staten nog even gelijk. Dat blijkt uit een nieuw rentebesluit van de AMERIKAanse koepel van centrale banken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Inflatie in Venezuela stevent af op de 1.000.000 procent

De inflatie in Venezuela is in oktober uitgekomen op 833.997 procent op jaarbasis. Dat betekent dat de Venezolaanse bolivar in de afgelopen twaalf maanden elk uur bijna de helft minder waard werd.

Het cijfer staat in een rapport dat door het parlement van het Zuid-AMERIKAanse land is gepubliceerd. De centrale bank van Venezuela maakt al drie jaar geen inflatiecijfers meer bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Iran waarschuwt voor stijgende olieprijzen wereldwijd door AMERIKAanse sancties: “Pijnlijke maanden voor consumenten”

De Iraanse regering heeft vandaag gewaarschuwd voor de gevolgen van de sancties die de AMERIKAanse president Donald Trump ingevoerd heeft voor de olie-export van het land. De sancties tegen Iran zullen wereldwijd tot “pijnlijke maanden” voor consumenten leiden, zo meldt de Iraanse minister van Olie Bidschan Namdar Sanganeh via nieuwsportaal IRIB-News.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs