EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

Begrotingstekort? So be it!

Donald Trump heeft z'n begrotingsplannen naar het Huis van Afgevaardigden gestuurd. Begroot is een tekort van minstens 1000 miljard dollar per jaar. De regering gaat er dus gewoon vanuit dat de komende 3 á 4 jaar er minstens een tekort gaat zijn van 1000 miljard dollar per jaar. Dat is 4 á 5 procent van het AMERIKAans nationaal inkomen. Dat is veel geld.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

EU maakt zwarte lijst met belastingparadijzen drie keer zo lang

De Europese Unie breidt de zwarte lijst met belastingparadijzen uit van vijf naar vijftien landen. De vijf landen die er al op stonden, hebben geen verbetering laten zien, zo maakt de EU maandag bekend.

Sinds 2017 staan Samoa, Trinidad en Tobago, AMERIKAans-Samoa, Guam en de AMERIKAanse Maagdeneilanden op de lijst. Die landen zijn dus op de lijst blijven staan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

5G-Huawei: VS wil Duitse toegang tot vertrouwelijke informatie beperken

De Verenigde Staten dreigen ermee de Duitse toegang tot vertrouwelijke informatie te beperken indien het land zijn 5G-netwerk laat uitrusten door de Chinese telecomspecialist Huawei. Dat schrijft de Wall Street Journal. Richard Grenell, de AMERIKAanse ambassadeur in Berlijn, heeft Duitsland daar schriftelijk van op de hoogte gebracht.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

Koersdoel Goud en Zilver verder omhoog

Het koersdoel voor goud en zilver is verder verhoogd door Goldman Sachs. De AMERIKAanse bank verhoogde in januari ook de koersdoelen van beide edelmetalen. Het koersdoel voor de komende drie, zes en twaalf maanden is met $25 per troy ounce omhoog gegaan.

[...]

Lees verder op DoijerKalff
Geplaatst op: maandag 11 maart 2019

“Deze economische expansie kan nog wel even voortduren”

De AMERIKAanse economie weet al sinds juni 2009 te groeien. Inmiddels duurt deze economische expansie al ruim 117 maanden. En daarmee lijkt het record van het jaar 2001 binnen handbereik te zijn. Toch is deze economische cyclus anders dan anders.

De AMERIKAanse economie weet tot nu toe nog overtuigend het hoofd boven water te houden. En dat is bewonderenswaardig, want in deze tijd van grote economische en politieke onzekerheid is dat niet gemakkelijk. Zeker omdat de AMERIKAnen een ware handelsoorlog hebben ontketend. En dat heeft inmiddels effect op veel andere Westerse landen in de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs