EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 16 tot 20
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Nieuwe raketten maken vliegdekschepen overbodig?

Het tijdperk waarin vliegdekschepen het ultieme vertoon van militaire macht waren zou wel eens op haar einde kunnen lopen, zo waarschuwt Michael Griffin van de onderzoeksafdeling van het Pentagon. De supersonische en hypersonische raketten die Rusland en China ontwikkelen zijn namelijk zo snel dat ze niet door AMERIKAanse luchtafweersystemen onderschept kunnen worden. En dat betekent dat de grote vliegdekschepen een gemakkelijk doelwit zijn voor de nieuwste generatie raketten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

AMERIKAanse rechter oordeelt dat virtuele munten ‘commodities’ zijn

Het reguleren van cryptomunten zit nog maar in zijn beginfase. Maar er lijkt toch schot in de zaak te komen in de Verenigde Staten van AMERIKA. Een AMERIKAanse federale rechter heeft vorige week geoordeeld dat virtuele munten voortaan gereguleerd kunnen worden als grondstoffen door de U.S. Commodity Futures Trading Commission.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Nieuw Zeeland: "Sancties geen reden om niet te handelen met Rusland"

De Nieuw-Zeelandse minister van Buitenlandse Zaken Winston Peters heeft gezegd dat hij zijn land een manier moet vinden om de sancties tegen Rusland te ontwijken, omdat het volgens hem helemaal niet bewezen is dat Rusland zich schuldig heeft gemaakt aan het neerhalen van de MH17 of aan de inmenging in de AMERIKAanse presidentsverkiezingen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 13 maart 2018

Europese Unie past zwarte lijst voor belastingparadijzen opnieuw aan

Bahrein, de Marshalleilanden en Saint Lucia zijn van de zwarte EU-lijst voor belastingparadijzen geschrapt. De Bahama's, Saint Kitts and Nevis en de AMERIKAanse Maagdeneilanden zijn juist op de lijst gezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Handelsoorlog met V.S.A. is een ramp”

President Donald Trump kan een handelsoorlog ontketenen als hij de importtarieven op staal en aluminium verhoogt. Niet alleen de Europese Unie maar ook China zal hierdoor benadeeld worden. China zal zelf geen handelsoorlog beginnen als tegenreactie. Maar ze zullen wel de nodige stappen ondernemen mocht het toch zover komen. De nationale belangen krijgen dan voorrang en zullen verdedigt worden tegen het AMERIKAans protectionisme.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs