EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: zaterdag 11 mei 2019

BREAKING! Trump geeft opdracht tot verhoging tarieven op "alle" Chinese goederen

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft handelsgezant Robert Lighthizer opdracht gegeven om handelstarieven in te stellen op alle resterende goederen die uit China worden geïmporteerd.

Het kantoor van Lighthizer heeft dat bevestigd. Volgens de handelsgezant is de waarde van de goederen waarvoor de handelstarieven gaan gelden ongeveer 300 miljard dollar (zo'n 267 miljard euro). Meer details worden later naar buiten gebracht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Peking zal 'hard terugslaan' na verhoging van importtarieven VS

De Chinese autoriteiten in Peking hebben aangekondigd hard te zullen terugslaan, nadat de AMERIKAanse president Donald Trump de importtarieven op sommige Chinese goederen vrijdag heeft verhoogd van 10 naar 25 procent.

De Chinese handelsminister zegt de maatregel van Trump "zeer te betreuren", maar gaat niet in op hoe het land hierop zal reageren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Groeimarkten valuta’s hebben het opnieuw moeilijk

De spanningen rondom de handelsoorlog zijn tijdens de afgelopen dagen weer flink opgelaaid. Vanaf vandaag zal China geconfronteerd worden met nog hogere AMERIKAanse importtarieven. En volgens Trump hebben de Chinezen dit volledig aan zichzelf te danken. En tot nu toe zijn met name de groeilanden de verliezers van deze handelsoorlog.

Vandaag worden de AMERIKAanse importtarieven op diverse Chinese producten verhoogd van 10 naar 25 procent. Volgens Trump heeft China afspraken geschonden uit de handelsgesprekken en als gevolg daarvan moeten ze volgens de president van de VS boeten. Ondanks de verhoging van de importtarieven, zal de Chinese vicepremier nog wel afreizen naar Washington voor verdere handelsbesprekingen. De vraag is alleen hoe effectief deze gesprekken zullen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Trumps importtarieven dreigen vooral AMERIKAanse consument te raken

Trumps importtarieven op Chinese goederen dreigen vooral AMERIKAanse consument te raken. Als de handelsoorlog verder escaleert kan het conflict een flink aantal consumentengoederen duurder maken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

‘Bond King’ Jeffrey Gundlach: AMERIKAanse overheidsschuld loopt totaal uit de hand

De AMERIKAanse overheidsschuld is naar een alarmerend niveau gestegen volgens DoubleLine CEO Jeffrey Gundlach. Volgens Gundlach beginnen mensen zich te realiseren dat de AMERIKAanse schuld en overheidstekort volledig uit de hand lopen.

Gundlach zei dat de economische groei vooral wordt gedreven door de toegenomen schuld:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs