EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

“Nog twee Fed-renteverhogingen zijn dodelijk voor de markt”

De algemene verwachting is nog steeds dat de AMERIKAanse centrale bank nog twee keer dit jaar de rentestand zal gaan optrekken. Toch is de situatie de afgelopen weken enigszins veranderd gezien de invloed die Trump heeft uitgeoefend op de Fed. Mochten de twee renteverhogingen wel doorgevoerd worden, dan kan dat dodelijk zijn voor de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Trump roept Apple op producten in VS te maken

De AMERIKAanse president Donald Trump roept technologieconcern Apple op om producten in de Verenigde Staten te maken. Op die manier kan Apple voorkomen dat zijn producten duurder worden door de importheffingen op goederen uit China, aldus de president.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Miljardair koopt wereldberoemd Frans wijndomein Petrus… voor 87 miljoen euro per hectare

Alejandro Santo Domingo, een AMERIKAans-Colombiaanse miljardair, heeft 20 procent van het kapitaal van de bekende wijnmaker Petrus in Pomerol, in het zuidwesten van Frankrijk, gekocht. Domingo, die ook al aandelen in AB InBev bezit, telde liefst 87 miljoen euro per hectare neer.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

USA en China kunnen wereldeconomie doen vertragen

De omgekeerde wereld, de Verenigde Staten van AMERIKA en China zijn de drijfveren van een groeiende wereldeconomie. Maar daar kan de komende maanden verandering in komen gezien beide landen er een apart economisch beleid op na houden. Vooral omdat ze niet meer nauw wensen handel te drijven met elkaar en dat kan op termijn een ‘slowdown’ van de wereldeconomie veroorzaken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Wellink verwacht meer hoge boetes voor Europese banken

Het beleid van AMERIKAanse autoriteiten om de bankensector torenhoge boetes op te leggen, waait over naar Europa. Er mag dan ook worden verwacht dat er meer hoge boetes voor Europese banken aankomen. Dat zei Nout Wellink, voormalig president van De Nederlandsche Bank (DNB), in het programma WNL op Zondag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs