EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

'Trump kan volgende week al importtarief invoeren op Europese auto's'

De AMERIKAanse president Donald Trump kan volgende week al, na de aankomende G20-top, importheffingen invoeren op geïmporteerde auto's, meldt het Duitse weekblad Wirtschaftswoche dinsdag op basis van Europese bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

China breidt zijn invloed in Iran uit, met dank aan de VS

De Chinese oliemaatschappij China National Petroleum Corporation (CNPC) neemt in Iran de plaats van het Franse Total in.

Total werkte in de Islamitische Republiek aan de ontginning van de gasvelden in de South Pars, maar nadat de AMERIKAanse president Trump zijn land terugtrok uit het Iran-akkoord zat er voor de Fransen weinig anders op dan zich terug te trekken. Deden ze dat niet dan riskeerden ze AMERIKAanse sancties.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2018

Trump verwacht importheffingen China te verhogen naar 25 procent

De AMERIKAanse president Donald Trump zegt te verwachten de extra importheffingen op 200 miljard dollar aan Chinese goederen te verhogen naar 25 procent. Hij noemt het "heel erg onwaarschijnlijk" dat hij ingaat op een verzoek van China om de verhoging uit te stellen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

OPEC nog weinig meer dan 'een levende dode'

Een tsunami van AMERIKAanse schalie-olie heeft de oliemarkten op 30 dagen tijd volledig op hun kop gezet. De OPEC staat erbij en kijkt ernaar.

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog staan de Verenigde Staten op het punt een netto exporteur van petroleum te worden, iets wat vijf jaar geleden nog totaal ondenkbaar zou zijn geweest. De olieproducerende landen, die zich groeperen in het OPEC-kartel, zijn door de VS in snelheid genomen. Dat schalie-olie een bedreiging voor traditionele olie vormde, wist men al langer, maar dat de VS er in zouden slagen zo snel de oliemarkten te veroveren was ondenkbaar.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 26 november 2018

Warren Buffett wedt voor $85 miljard op deze sector

Beursgoeroe Warren Buffett en zijn luitenants, Todd Combs en Ted Weschler, geloven sterk in een sector waar andere beleggers hun neus voor ophalen. Ze investeren maar liefst $85 miljard of zo’n 40% van alle aandelen in de portefeuille van Berkshire Hathaway: AMERIKAanse banken.

Afgelopen kwartaal kocht Berkshire Hathaway voor $13 miljard aandelen. Opvallend was dat een groot deel daarvan gespendeerd werd aan de AMERIKAanse financiële sector. Buffett en Co kochten voor $4 miljard aandelen JP Morgan en $6 miljard Bank of America. De eerste was een eerste aankoop, de tweede een eerste aankoop op via de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs