EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

Pompeo: “We zullen er alles aan doen om Nord Stream 2 te stoppen”

De Verenigde Staten zullen er alles aan doen om de Nord Stream 2 pijpleiding tegen te houden. Dat zei de AMERIKAanse staatssecretaris Mike Pompeo tijdens zijn bezoek aan Polen. Met deze pijpleiding sluist Europa volgens hem geld door naar Rusland, op een manier die schadelijk zou zijn voor Europa.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Jeff Bezos: heeft de man die niemands privacy respecteert recht op privacy?

Amazonbaas Jeff Bezos is het slachtoffer van een chantagecampagne door een AMERIKAans roddelblad. De eigenaar van de National Enquirer heeft banden met president Donald Trump. Dat Jeff Bezos in zijn privé-leven is bespied is verachtelijk. Maar hij krijgt nu wel een koekje van eigen deeg gepresenteerd. Want Amazon en de AMERIKAanse overheid bouwen samen aan een gigantisch spionage-apparaat.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt Chinese yuan de nieuwe wereldmunt?

De AMERIKAanse dollar is nog steeds de belangrijkste valuta in de wereld, maar kan de Chinese yuan deze rol overnemen? Deze vraag staat centraal in een nieuwe aflevering van Tegenlicht. Financieel journalist Maarten Schinkel ging op onderzoek uit en sprak met verschillende handelaren en economen over de opmars van de yuan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Rentepauze

Sinds het loslaten van de koppeling tussen de dollar en goud in 1971 hebben de centrale banken vorig jaar nog nooit zo veel goud ingekocht. De 651,5 ton goud was tevens de op een na hoogste hoeveelheid ooit gemeten, waar de 4 % stijging van aangekocht goud door particulieren vorig jaar maar magertjes tegen afstak. Op zich geen wonder, aangezien de particulier door de media wordt bezig gehouden met recordstanden van de AMERIKAanse aandelenbeurs. Dat de centrale bankiers zich blijkbaar niet laten leiden door de euforie op de door hen zelf opgeklopte beurzen mag dan ook geen verbazing wekken; men weet immers wel beter.

[...]

Lees verder op AmsterdamGold
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Gaat de Federal Reserve de rente weer verlagen?

De Federal Reserve heeft de rente de afgelopen jaren flink verhoogd, maar daar zou wel eens een einde aan kunnen komen. Dat suggereerde Janet Yellen, voormalig topvrouw van de AMERIKAanse centrale bank, in een interview met CNBC. Ze verwacht dat de centrale bank een renteverlaging zal doorvoeren, indien het negatieve sentiment overslaat op de AMERIKAanse economie.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs