EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Iran zegt AMERIKAanse sancties te zullen breken

Iran blijft olie verkopen en zal de sancties breken die de Verenigde Staten het land hebben opgelegd. Dat zei de Iraanse president Hassan Rohani live op televisie.

"AMERIKA wil de olieverkoop van Iran tot nul terugbrengen maar wij zullen onze olie blijven verkopen." Volgens Rohani zijn de sancties een handelsoorlog van de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2018

Verenigde Staten geeft acht landen vrijstelling voor olie uit Iran

De AMERIKAanse regering heeft acht landen een voorlopige vrijstelling gegeven om olie uit Iran te importeren. Dat maakte de AMERIKAanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo vrijdag bekend. Welke landen dat precies zijn werd niet duidelijk gemaakt, maar verschillende media berichten dat naast India ook Irak, Turkije, Zuid-Korea, Japan en mogelijk ook China op het lijstje zouden staan.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Shocktober voorbij: slechtste maand voor beurzen sinds val Lehman

Op de laatste handelsdag van oktober sloten AMERIKAanse beurzen hoger. Desondanks maakt het de maand er niet minder dramatisch op. In de afgelopen maand verloor de Dow Jones 4 procent, de S&P 500 7 procent en de Nasdaq ging met ruim 9,2 procent omlaag. In een maand tijd die nu wordt aangeduid als ‘Shocktober’ verdampte in de Verenigde Staten 2000 miljard dollar aan beurswaarde.

Lees verder op goudverzekerd.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Trump dreigt met extra tarieven op 225 miljard euro aan Chinese producten

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft goede hoop op een "geweldige deal" met China. Als dat niet lukt, dan worden nieuwe handelstarieven van 225 miljard euro ingevoerd, zei de president maandagavond tegen nieuwszender Fox News.

"De deal moet goed zijn, want zij hebben ons land leeggezogen", voegde hij eraan toe. Trump en Chinese president Xi Jinping gaan in december het gesprek aan om een eind te maken aan de handelsoorlog die tussen hun landen woedt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

Trump voert druk op China verder op

De AMERIKAanse president wil op nog veel meer goederen tariefheffingen leggen, als de VS er niet uitkomt met de Chinezen op het gebied van handelszaken als toegang tot de Chinese markt en eigendomsrechten. Vraag is volgens macro-econoom en BNR-beurscommentator Kees de Kort hoe Trump en zijn collega Xi allebei als winnaar, of in ieder geval zonder gezichtsverlies, uit de strijd kunnen komen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs