EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Wat doet de Fed in 2019 met de rentestand?

De AMERIKAanse centrale bank heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat kritiek moeten incasseren. Deze kritiek was hoofdzakelijk afkomstig van president Trump. Trump is van mening dat de AMERIKAanse centrale bank op dit moment een bedreiging vormt voor de groei van de AMERIKAanse economie. Volgens de president moet de Fed stoppen met het optrekken van de rentestand. Gaat dat in 2019 gebeuren?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

De Crypto Hoofdstad van de wereld

We zijn in Portsmouth, New Hampshire, waar cryptocurrency diehards de AMERIKAanse dollar achter zich hebben gelaten. De inwoners van deze stad, ontstaan in de 17de eeuw, hebben altijd officiële regels gehaat. In 1864 had het toenmalige stadje 120 bars, 30 bordelen en drie politieagenten. De piraat Blackbeard en andere rovers zouden hier hun schatten begraven hebben. Anno 2018 rijden er Tesla’s, met een lange rit achter zich op weg naar waar Bitcoin ATM’s (pinautomaten) staan. Op hun nummerplaat prijkt de slogan van de staat: ‘Live Free Or Die’.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Google sluisde 20 miljard via Nederland naar belastingparadijs

Google heeft in 2017 zo’n 20 miljard euro via Nederland naar belastingparadijs Bermuda gesluisd. Dat is ongeveer 4 miljard euro meer dan het AMERIKAanse internetbedrijf een jaar eerder via de veelbekritiseerde belastingroute liet stromen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2019

China versus AMERIKA

Trump en Xi belden met elkaar: de deal die gaat komen wordt groter en belangwekkender dan je je kan voorstellen - maar dat gaat niet gebeuren. Het verhaal van de economische rivaliteit tussen China en AMERIKA is nog lang niet afgelopen en gaat nog veel onprettiger worden, zegt macro-econoom Kees de Kort. Het handelsconflict is onderdeel van een groter verhaal over buitenlandse toegang tot de Chinese markt, en de patenten- en copyrightafspraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

De Crypto Hoofdstad van de wereld (deel 2)

We zijn nog steeds in Portsmouth, New Hampshire aan de oostkust van de VS, waar de Atlantische Oceaan begint. De stad die zowat de meest cryptovriendelijke ter wereld kan genoemd worden relatief naar het aantal inwoners. Als je Japanner bent of Indiër of Nederlander en je eigen munt aan de kant schuift, tot daar nog toe. Maar als AMERIKAan (in se chauvinist tot in de kist) hetzelfde doen terwijl jouw munt toch (voorlopig nog) de reservemunt van de wereld is? Het vergt een heel bijzondere mindset, manier van denken. Een nog veel dieper inzicht in en kennis van economie en geschiedenis, in het bijzonder die van ‘geld’. Dat inzicht en die kennis heeft trouwens een officiële naam en die luidt: monetarisme.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs