EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Jeff Bezos blijft rijkste mens op aarde, Eric Wittouck is eerste Belg op 191e plaats

Amazon-topman Jeff Bezos blijft de rijkste mens op aarde, al voor het tweede jaar op rij. Zo blijkt uit de jongste rangschikking van het AMERIKAanse magazine Forbes. Het fortuin van Bezos wordt op 131 miljard dollar geraamd, maar liefst 19 miljard meer dan vorig jaar. De eerste Belg, Eric Wittouck, prijkt op de 191ste plaats.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Jongste miljardair ter wereld is 21

Het AMERIKAanse model Kylie Jenner is op eenentwintigjarige leeftijd de jongste miljardair van de wereld. Dat zegt een rapport van het zakenmagazine Forbes. Het tijdschrift rangschikte Jenner in de lijst van de rijkste personen op een 2.057ste plaats. Jenner onttroont Mark Zuckerberg, die gedurende elf jaar de titel van jongste miljardair kon dragen. Zuckerberg was immers drieëntwintig jaar toen hij een vermogen van 1 miljard dollar had verzameld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019

VISA: het eerste grote slachtoffer van fintech?

142 Supermarkten en 108 tankstations in 7 AMERIKAanse staten stoppen VISA kredietkaarten te accepteren. En dit per 3 april 2019. Dit is groot en veelbelovend nieuws voor financial technology, als onderdeel van de hele crypto en blockchain wereld. Want genoemde vestigingen maken deel uit van Kroger, de derde grootste supermarktketen ter wereld. Zowel Ripple als Morgan Creek Digital stichter Anthony Pompliano willen de gigant nu elk binnenhalen in ‘hun’ digitale wereld. Wint XRP (de gelijknamige munt van Ripple) of BTC (bitcoin met het Lightning Network dat Morgan Creek Digital biedt)? De verliezer is in ieder geval bekend. Krogers CFO: “Visa has been misusing its position and charging retailers excessive fees for a long time.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

Nederlanders en geld: “de helft snapt er helemaal niets van”

Dat zegt Drs ing. Erica Verdegaal en zij is econoom en publicist bij o.m. Het Financiële Dagblad. De Nederlandse heeft tal van boeken op haar naam staan (zie hieronder). Over beleggen en rijk worden, sparen voor je pensioen. Over persoonlijke geldzaken en goed geldbeheer. Het is vooral dit laatste dat vandaag aan de orde is. Aanleiding is een AMERIKAanse studie gepubliceerd door de American Psychological Association. Aardige, warme mensen houden altijd minder over dan hun tegenpolen. Zij met een minder aangenaam karakter. Waar hoor ù bij?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2019

"Silicon Valley binnen 4 jaar niet langer belangrijkste technologieplek”

De AMERIKAanse Silicon Valley, het gebied rond San Francisco (Californië) waar bedrijven als Facebook, Netflix, Apple en Google zijn gevestigd, zal binnen vier jaar zijn positie als belangrijkste technologieregio ter wereld kwijtraken. Vooral steden als New York, Peking, Tokio en Londen staan te trappelen om die positie over te nemen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs