EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Trump: Verenigde Staten zijn ook een "ontwikkelingsland"

De AMERIKAanse president Donald Trump heeft vandaag kritiek geuit op het globale handelsbeleid. De Verenigde Staten moeten volgens Trump ook beschouwd worden als een “ontwikkelingsland”. Verder dreigde hij met meer heffingen op producten uit China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Trump dreigt met nog meer importheffingen voor China.

De AMERIKAanse president Donald Trump dreigt met meer heffingen op producten uit China.

Vrijdag verstrijkt de deadline voor de invoering van nieuwe AMERIKAanse importtarieven op 200 miljard dollar aan Chinese goederen. Als het aan Trump ligt, dan komt daar op korte termijn nog voor 267 miljard dollar bij, zo zei hij vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Is Japan Trump’s volgende doelwit voor een handelsoorlog?

AMERIKAans president Trump is verzot op handelsconflicten, dat is ondertussen meermaals gebleken door zijn importheffingen op producten uit verschillende delen van de wereld. Als je denkt dat het ergste achter de rug is, heb je het waarschijnlijk bij het verkeerde eind. Japan zou de volgende op het lijstje zijn, aldus Trump in een gesprek met de Wall Street Journal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Val van Lehman Brothers luidde tien jaar geleden de bankencrisis in

15 september 2008. Voor menig bankier brengt die datum slechte herinneringen boven. Die dag vroeg de AMERIKAanse zakenbank Lehman Brothers in de nasleep van de kredietcrisis het faillissement aan. Wat volgde was een turbulente periode waarin verschillende banken wereldwijd de jaren nadien over de kop gingen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 september 2018

Lavrov: Washington gebruikt dollar om landen te bestraffen

Volgens de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov maakt de AMERIKAanse regering misbruik van haar machtspositie in het wereldwijde financiële systeem door landen onder druk te zetten en te bestraffen. Door dit beleid worden ook andere landen benadeeld, omdat die als gevolg van de sancties geen handel meer kunnen drijven met het land waar de sancties tegen gericht zijn. 

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs