EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 11 tot 15
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Handelsoorlog met V.S.A. is een ramp”

President Donald Trump kan een handelsoorlog ontketenen als hij de importtarieven op staal en aluminium verhoogt. Niet alleen de Europese Unie maar ook China zal hierdoor benadeeld worden. China zal zelf geen handelsoorlog beginnen als tegenreactie. Maar ze zullen wel de nodige stappen ondernemen mocht het toch zover komen. De nationale belangen krijgen dan voorrang en zullen verdedigt worden tegen het AMERIKAans protectionisme.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

Interview: Megyn Kelly in gesprek met Poetin

Megyn Kelly van de AMERIKAanse zender NBC sprak onlangs voor een tweede keer uitgebreid met de Vladimir Poetin. In dit gesprek voelt ze de Russische president aan de tand over de vermeende inmenging van Rusland in de AMERIKAanse presidentsverkiezingen, over de banden tussen hem en Trump, de verhalen van belastingontduiking in de Panama Papers en over chemische wapens in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

De technologiesector maakt zich klaar voor een opwaartse explosie

Technologie is al een hele tijd het paradepaardje van de AMERIKAanse aandelenmarkt en de sector lijkt maar van geen ophouden te willen weten.

Bekende aandelen zoals Netflix, Amazon en dergelijke weten van geen ophouden en behalen het ene hoogtepunt na het andere.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Ook de AMERIKAanse centrale bank kan een eigen cryptomunt uitgeven

New York Federal Reserve president William C. Dudley zegt dat de AMERIKAanse centrale bank onderzoekt of het een eigen cryptomunt kan uitgeven. Enkele experts verwachten dat dit slechts een kwestie van tijd is. Centrale banken zullen ook op de trein van cryptomunten springen.

Volgens Eric Ervin van Reality Shares zullen alle centrale banken een cryptomunt uitgeven. ‘Het is tijd’, zegt Ervin, ‘We leven in een tijdperk waar alles digitaal gaat. Blockchain creĂ«ert de opportuniteit om het financieel systeem veilig naar het digitale tijdperk te brengen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Aziatische landen kritisch over aangekondigde AMERIKAanse importheffingen

Meerdere Aziatische landen hebben scherpe kritiek geuit op de staalheffingen die de AMERIKAanse president Donald Trump doorvoert.

Meerdere Aziatische landen hebben scherpe kritiek geuit op de staalheffingen die de AMERIKAanse president Donald Trump doorvoert.

Volgens Japan heeft Trump met de ondertekening van de plannen de handelsrelatie op scherp gezet. Ook China is er niet blij mee, terwijl Zuid-Korea overweegt zijn beklag te doen bij wereldhandelsorganisatie WTO.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs