EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

Verenigde Staten sturen troepen naar Midden-Oosten?

De AMERIKAanse regering zou van plan zijn 120.000 troepen naar het Midden-Oosten te sturen. Dat schrijft de New York Times op basis van anonieme bronnen binnen de regering. De zending van nog meer militairen naar deze regio past binnen de strategie van John Bolton, de veiligheidsadviseur van president Trump. Hij ziet Iran als een bedreiging voor de stabiliteit in de regio.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Tekort aan helium bedreigt tal van sectoren

Er blijken steeds grotere bekommernissen te groeien over een mogelijk tekort aan helium. Er wordt al langer gewaarschuwd dat voorraden steeds minder gemakkelijk aangevuld zullen worden. De vrees lijkt echter nog aangewakkerd door een bericht van de AMERIKAanse winkelketen Party City, die heeft aangekondigd dit jaar nog vijfentwintig filialen te zullen sluiten. Een tekort aan helium zou echter een groot aantal economische activiteiten in het gedrang kunnen brengen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Voormalig Goldman CEO noemt hogere importtarieven ‘not a bad idea’

De Verenigde Staten van AMERIKA doen er goed aan om de importtarieven op Chinese goederen te verhogen, dat beweert althans voormalig Goldman Sachs CEO Lloyd Blankfein. De AMERIKAnen ondervinden ongetwijfeld last van de handelsoorlog, maar op lange termijn zijn het toch de Chinezen die het meeste schade zullen oplopen. Blankfein noemt het een goed middel om te onderhandelen.

De spanningen tussen ’s werelds grootste economieën liepen vorige week op. Trump verhoogde de importtarieven van 10 naar 25 procent en China reageerde door evenzeer hun importtarieven te verhogen. De financiële markten zien het niet graag gebeuren, maar Lloyd Blankfein beweert dat het zo slecht nog niet is. Hij is van mening dat de USA uiteindelijk de winnaar zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

De handelsoorlog: Wat Trump doet is gevaarlijk, niet dom

De AMERIKAanse econoom en academicus Tyler Cowen denkt dat de manier waarop Trump zijn land in het handelsoorlog positioneert een overwinning kan opleveren.

Dat is opmerkelijk, want Cowen is zeker geen fan van de AMERIKAanse president. Hij is dan ook niet de eerste de beste. In 2011 noemde The Economist hem ‘een van de invloedrijkste economen’ van het eerste decennium van de 21e eeuw. Ook Foreign Policy Magazine rekende hem dat jaar bij de ‘top 100-denkers van de wereld’.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2019

Wat is de kans dat China zijn AMERIKAans staatspapier dumpt?

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China is geëscaleerd. Zo hebben beide landen onlangs de importtarieven op goederen verhoogt. Maar China heeft nog een wapen, dat het kan gebruiken in de oorlog: het dumpen van AMERIKAans staatspapier.

China bezit op het moment 1,13 biljoen dollar aan AMERIKAans staatspapier volgens Neeraj Seth. Seth is directeur van de Aziatische kredietmarkt bij BlackRock. Volgens hem is de kans heel erg klein dat China het AMERIKAanse staatspapier zal verkopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs