EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Amerika.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord AMERIKA

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Mohammed bin Salman wil Manchester United kopen

De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman biedt 4,3 miljard euro voor de overname van Manchester United. Dat schrijft de Britse krant The Sun. De kroonprins zou nog voor de start van volgend seizoen de controle over ‘s werelds op twee na meest lucratieve club willen overnemen van de AMERIKAanse familie Glazer.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Costa Rica heeft geen leger en is volgens de president daarom het gelukkigste land ter wereld

Het Centraal-AMERIKAanse land Costa Rica heeft geen leger. Dat vormt een grote verklaring voor de aanzienlijke materiële en mentale rijkdom van het land. Dat heeft Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica, gezegd. Het land wordt door de Happy Planet Index bestempeld als de meest gelukkige en duurzame natie van de wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Trump roept nationale noodtoestand uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze

De AMERIKAanse president Donald Trump ondertekent vrijdag een federale begroting die een nieuwe sluiting van overheidsdiensten verhindert. Maar daarin zit onvoldoende geld voor de bouw van de muur die Trump sinds 2015 aan zijn basis belooft. Daarom roept hij tegelijkertijd een nationale noodtoestand uit om aan de Mexicaanse grens die muur te kunnen bouwen. Hij wil op die manier de illegale immigratie in de VS tegengaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

J.P.Morgan: eerste bank ter wereld met een eigen cryptomunt!

Plaats maken crypto’s want hier komt JPMorgan Chase and Co met de JPM Coin! Na enkele AMERIKAanse pensioenfondsen, een verzekeraar, een universteitsfonds et al. opnieuw een institutioneel die openlijk voor crypto gaat. (Er doen geruchten rond dat deze reeds op de OTC, niet officiële markt, bitcoin zouden kopen; veel waarde hechten we daar niet aan.) Maar dit is een Bank, en dan nog wel één met een hoofdletter. Zes trillion dollars onder beheer en een van de grootste banken van de VS. Hoe komt het denkt u dat deze roots heeft terug tot in 1799? Omdat ze een superspeurneus voor geld verdienen heeft…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Gouverneur Californië: “GAFA’s moeten burgers hun digitaal dividend uitkeren”

De AMERIKAanse staat Californië wil een digitaal dividend introduceren. De maatregel moet de consument de kans bieden om te delen in de miljarden dollar winsten die de lokale technologiebedrijven verzamelen. Dat heeft Gavin Newsom, gouverneur van Californië, gezegd. Met deze visie sluit Newsom zich aan bij andere politici die oproepen tot hogere heffingen op de rijken in de AMERIKAanse samenleving.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs