EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: donderdag 1 augustus 2019

FED verlaagt de rente: wereld heeft snel nood aan loodgieters

OPINIE – De Amerikaanse centrale bank Federal Reserve verlaagt de belangrijkste rentevoet in de VS met 0,25%. Het is de eerste keer in 10 jaar dat de FED de rente naar omlaag haalt. Ook ECB-voorzitter Mario Draghi had eerder deze maand al aangekondigd dat hij de geldkraan in september opnieuw zal opendraaien. De Bank of Japan kondigde dinsdag aan dat er nieuwe renteverlagingen aankomen. Einstein had een naam voor mensen die steeds opnieuw hetzelfde doen en toch een ander resultaat verwachten. De gevolgen voor de wereldeconomie zijn straks niet meer te overzien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

BlackRock: “ECB moet aandelen kopen”

De ECB zou aandelen moeten kopen om de economie in de Eurozone te stimuleren. Dat zei Larry Fink, directeur van vermogensbeheerder BlackRock, in een interview met persbureau Reuters. Ook vindt hij dat Europese regeringsleiders het beleggen in aandelen moeten stimuleren, omdat er in Europa nog geen aandelencultuur heerst zoals in de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

ECB kiest voor uitstel. Maar uitstel is geen afstel

Er lijkt zich een beeld van de toepassing van Modern Monetary Theory te schetsen bij niet alleen de Federal Reserve in de VS maar nog meer bij de Europese Centrale Bank. Deze week in de nieuwsbrief waarom uitstel geen afstel is en wat dit kan betekenen voor uw spaargeld en de prijs van edelmetalen.

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2019

Schaduw van ‘Japanisering’ hangt boven de eurozone

ECB-voorzitter Mario Draghi heeft donderdag aangekondigd dat de bank klaar staat om vanaf september een nieuw pakket stimulusmaatregelen door te voeren die de inflatie in de eurozone moeten aanzwengelen. Alles lijkt er op dat de de eurozone steeds verder in de richting van ‘Japanisering’ strompelt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019

Europese Centrale Bank hint op nog lagere renteniveaus

De Europese Centrale Bank heeft de weg vrijgemaakt voor nieuwe maatregelen om de Europese economie te stimuleren. Bij de volgende vergadering van het monetair comité in september zou de centrale bank de maatregelen al kunnen invoeren.

In het donderdag verspreide rentebesluit houdt de ECB alle rentetarieven op hetzelfde niveau, maar in de begeleidende tekst zijn enkele veranderingen aangebracht.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs