EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2019

Gratis geld: nu is het hek van de dam

Meer nog: de hele dam is verdwenen! Landen en banken, voortaan kunnen ze gratis lenen. Ze krijgen door de negatieve rente zelfs nog geld toé? Kan iemand even hard in onze arm knijpen om zeker te zijn dat we wakker zijn? Want wat lezen we in De Standaard, een kwaliteitskrant van buurland België? Dat het land vanaf donderdag 4 juli 2019 deel uitmaakt van ‘een select Europees kopgroepje. Een maand geleden bestond dat groepje van landen met een negatieve rente uit Zwitserland, Duitsland, Denemarken en Nederland. Sinds ECB-voorzitter Mario Draghi midden juni hintte op een nog soepeler beleid, traden ook Oostenrijk, Finland, Frankrijk en Zweden toe.’ Tjonge jonge, hoe gek kan het worden…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Trump: 'We zouden Draghi moeten hebben in plaats van onze Fed-persoon'

De Amerikaanse president Donald Trump had liever ECB-voorzitter Mario Draghi gezien als het hoofd van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, dan de huidige voorzitter van de Fed. Dat zegt Trump woensdag in gesprek met Fox Business.

De uitspraak van Trump haalde vorige week nog uit naar Draghi, omdat hij het met zijn beleid moeilijker zou maken voor Amerikaanse bedrijven om te concurreren in de eurozone.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

'Eerder een Elfstedentocht in juli dan hogere spaarrentes'

De spaarrentes zouden ooit weer gaan stijgen. Zo leek het tenminste toen de Europese Centrale Bank (ECB) steeds iets meer op de rem trapte met het stimuleringsbeleid in de eurozone. Maar na een half jaar trapt de ECB mogelijk opnieuw het gaspedaal in en rest alweer de vraag: Gaan de spaarrentes verder dalen?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

Goudprijs naar hoogste punt in zes jaar

De goudprijs is vrijdag naar een zesjaars hoogtepunt gestegen. De renteverlaging die de ECB en Federal Reserve beleggers voorspiegelen, bij een lage dollar, en het conflict tussen de VS en Iran maken goud gewild onder beleggers. Wat heeft goud dat zilver en staatsobligaties niet kunnen? En blijft het bij deze stijging? Vijf vragen over het gestolde ’angstzweet’ van de markt.

Lees verder op de Telegraaf
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Trump haalt uit naar president Europese Centrale Bank

De Europese Centrale Bank (ECB) zal meer stimuleringsmaatregelen nemen als de inflatie in de eurozone niet verder stijgt. Dit zegt centralebankpresident Mario Draghi dinsdag bij een bijeenkomst in het Portugese Sintra.

"Bij het ontbreken van verbeteringen, zoals wanneer de constante terugkeer van inflatie wordt bedreigd, is verdere stimulering nodig", aldus Draghi.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs