EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

Lagarde vreest voor stevige krimp economie van eurozone door coronavirus

Economie President Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank (ECB) vreest dat de economie van de eurolanden dit jaar met 5 procent kan krimpen door de schadelijke impact van het coronavirus en de maatregelen van overheden om de uitbraak te beteugelen. Dat schrijft de Duitse zakenkrant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Lagarde had gewoon niets moeten zeggen

Tijdens de persconferentie van Christine Lagarde, directeur van de ECB, werd aangekondigd dat de rente onveranderd zou blijven en dat ze bereidt was geld in de economie te pompen. Zinloze uitspraken volgens Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Wereldwijde economische impact coronavirus “moeilijk te voorspellen” volgens IMF

De impact van het coronavirus op de wereldeconomie is nog steeds “moeilijk te voorspellen”. Dat heeft de woordvoerder van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) gemeld. Hij benadrukte dat alles afhangt van de omvang van de pandemie en de maatregelen door de getroffen landen. Christine Lagarde, directeur van de Europese Centrale Bank (ECB) omschrijft de pandemie als een “zware schok” die een“ambitieus en gecoördineerd budgettair antwoord” vergt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Bloedbad op de financiële markten

De beurzen gaan vandaag hard onderuit, ondanks nieuwe stimuleringsmaatregelen van de ECB. De AEX index staat op het moment van schrijven bijna 10% lager, net als veel andere indices in Europa. De Euro Stoxx 600 staat momenteel 9,5% in de min, terwijl de Europese index voor bankaandelen 12% lager staat. In de Verenigde Staten werd de handel vrijwel direct na opening voor 15 minuten stilgelegd, omdat de index haar limiet van -7% bereikte.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020

ECB neemt maatregelen, maar kan stemming niet verzachten: Bel20 gaat 10 procent in het rood

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft zoals verwacht maatregelen aangekondigd om de gevolgen van de coronapandemie te verzachten. De maatregelen hebben de stemming op de Europese beurzen niet kunnen verzachten, integendeel. Meteen na de aankondiging gingen ze nog dieper in het rood. De Bel20 tekende zijn grootste verlies ooit op, met min 10 procent.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs