EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord ECB.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord ECB

Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

QE for the people werkt niet

Er gaan stemmen op dat de ECB met helikoptergeld moet strooien om economische groei en inflatie te stimuleren. Alleen dat werkt niet, aldus Edin Mujagic.

[...]

Lees verder op IEX Profs
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2019

Spaarrente nadert 0 procent

  ING verlaagt de spaarrente deze week van 0,03 procent naar 0,02 procent. ABN Amro zette die stap vorige maand al en het is te verwachten dat de derde grote Nederlandse bank snel zal volgen. Na een pauze lijkt de weg naar 0 procent spaarrente hervat te zijn, zo niet lager. De topman van ING sloot in een recent interview namelijk niet uit dat de spaarrente voor álle klanten op termijn negatief kan worden. Dit omdat de Europese Centrale Bank (ECB) van plan is de beleidsrentes verder te kortwieken.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

Banken onvoldoende voorbereid op harde brexit

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft vandaag kritiek geuit op de traagheid waarmee de banken voorbereidingen treffen voor de brexit, nu een brexit zonder akkoord dreigt tegen eind oktober.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 augustus 2019

ECB waarschuwt: Banken moeten zich beter voorbereiden op 'no deal-Brexit'

De Europese Centrale Bank (ECB) waarschuwt banken woensdag dat ze hun plannen om voor te bereiden op een Brexit zonder deal sneller moeten uitvoeren. Tot nu toe hebben banken minder stappen genomen dan ze zich oorspronkelijk hadden voorgenomen, aldus de instelling.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

CEO ING: “Negatieverentepolitiek van de ECB zet mensen nog meer tot sparen aan dan vroeger”

Europese grootbanken luiden de alarmbel over de negatieverentepolitiek van de Europese Centrale Bank. Lage en negatieve rente hebben naast een verpletterende impact op het inkomstenmodel van banken ook schadelijke gevolgen voor hun beurskoers.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs