EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

De Eurozone gaat niet de goede kant op

Of je het nou leuk vindt of niet, zegt macro-econoom Kees de Kort, de economie van EUROPA gaat toch echt omlaag. Italië moeten we speciaal in de gaten omdat de banken- en schuldenproblematiek nog groter is dan in andere landen. Dat, plus een krimp, is geen prettige combinatie van factoren.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

Rijkste land van EUROPA heeft luchthaven, noch treinstation

Liechtenstein beleeft dit jaar in zijn geschiedenis een grote mijlpaal. Exact drie eeuwen geleden werd immers het vorstendom gecreëerd. Vandaag is Liechtenstein een van de rijkste landen ter wereld, maar maar voor het grootste deel van zijn geschiedenis was het vorstendom een arme natie die vooral van de landbouw leefde. Maar zelfs vandaag gaan in het land de meest innoverende economische activiteiten hand in hand met traditionele gewoontes.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Opkomst van autocraten voedt de corruptie

De opkomst van autocraten vormt een voedingsbodem voor toenemende corruptie. Die waarschuwing staat in een rapport van de organisatie Transparency International. Met het succes van populistische en autocratische leiders zijn volgens de organisatie wereldwijd heel wat democratische instellingen onder druk geraakt. Transparency International wijst erop dat ook EUROPA niet aan die trend ontsnapt. Hongarije en Turkije zijn daarvan het bewijs.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Weer ECB stimulus? Markten denken van wel

Investeerders geloven dat de Europese Centrale Bank (ECB) eenzelfde monetair beleid zal voeren, zoals het dat de afgelopen jaren deed – dat betekent goedkoop geld. Tenminste dat laat data uit de markten zien, zo meldt Bloomberg.

De rentes op obligaties en bankaandelen staan namelijk lager door heel EUROPA. Daarnaast is er een toename in uitstaande bedrijfsobligaties. Dat zijn allemaal aanwijzingen die er op duiden dat investeerders zich voorbereiden op een volgende ronde van laks monetair beleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Is EUROPA nu plots het zorgenkind van de wereldeconomie?

Beleggers ontvluchten Europese activa. Zorgen over de afnemende groei en de politieke onzekerheid dwingen de Europese Centrale Bank (ECB) immers opnieuw na te denken over plannen om het monetaire beleid dit jaar aan te scherpen. Dat zegt Ira Iosebashvili, journalist bij de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal. Zelfs na enkele recente signalen van herstel, waarschuwt hij dat de euro zich op een laag niveau blijft situeren. Iosebashvili benadrukt dat de euro eerder deze maand zelfs tot het diepste punt sinds eind november vorig jaar was teruggevallen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs