EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

Niets doen is ook iets doen

'Ervoor kiezen om nu niets te doen, is ook iets doen', zegt macro-econoom Kees de Kort. Nu heb je allerlei stille maar grote verliezers: spaarders, pensioengerechtigden en huizenbezitters. Zij worden geraakt door de lage rente, maar ze worden niet gehoord, zo klinkt het. De grote vraag voor Europese centrale bankiers en de politiek is dan: helpen ze met hun ingrepen de economie vooruit? 'Het vertrouwen in de economie wordt onder druk gezet. Geld is bijna gratis en toch wordt er niet meer geïnvesteerd of geleend.' Dus moeten de centrale bankiers van EUROPA even op hun handen gaan zitten, vindt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

Dit is dé reden waarom Trump klaagt over de dollar

Tijdens de afgelopen maanden heeft Trump zich meermaals negatief uitgelaten over de dollar. Volgens Trump is de dollar relatief gezien op dit moment te duur geprijsd. Hij betichte EUROPA en China er al eerder van dat ze hun eigen munt devalueerde om op die manier concurrentievoordeel te behalen. De dure dollar is met name een probleem voor de Amerikaanse export.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 augustus 2019

EUROPA moddert een beetje voort

Kan er sprake zijn van een zeker economisch herstel in EUROPA in het derde kwartaal of blijven we door sukkelen? De cijfers over de detailhandelsverkopen tonen een behoorlijke verbetering. 'Dat zou een eerste indicatie kunnen zijn dat het derde kwartaal weer wat beter gaat worden. Afwachten', zegt Kees de Kort. De actie in de globale economie, die vindt je in Azië. 'Maar de richting van de beweging daar is behoorlijk omlaag', zegt Kees. En als het minder gaat, wordt de rente verlaagt. Maar werkt dat wel?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 augustus 2019

Europese beurzen sluiten weer lager ondanks winsten in de middag

De aandelenbeurzen in EUROPA zijn dinsdag voor de derde dag op rij lager gesloten. Eerder op de dag leken de beurzen nog enigszins te herstellen van twee zware verliesdagen, maar rond 16.45 uur sloeg het sentiment om.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 juli 2019

BlackRock: “ECB moet aandelen kopen”

De ECB zou aandelen moeten kopen om de economie in de Eurozone te stimuleren. Dat zei Larry Fink, directeur van vermogensbeheerder BlackRock, in een interview met persbureau Reuters. Ook vindt hij dat Europese regeringsleiders het beleggen in aandelen moeten stimuleren, omdat er in EUROPA nog geen aandelencultuur heerst zoals in de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs