EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

Wat is er aan de hand met goud? Madelon Praat erover

Het motto van deze videoboodschap van Madelon Vos luidt: hoe doe je je voordeel met deze crisis? Als je hier maar beter uitkomt! Dat zal vast niet makkelijk worden voor de meerderheid der burgers. Maar ook bedrijven en overheden lijden. En om van onzentwege de stemming nog wat meer te verzieken (sorry hoor): You ain’t seen nothing yet! No way dat het business as usual wordt. Dat we de draad gewoon maar hebben op te pikken van pre Corona tijden. Pré? We zitten er nog middenin hoor, als wereld! Nederland, EUROPA mag niet klagen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

Helikoptergeld in EUROPA?

Er is ooit al eens sprake geweest over helikoptergeld in EUROPA maar zou COVID-19 er voor kunnen zorgen dat het ook realiteit wordt? Volgens enkele analisten en economen is helikoptergeld in deze coronacrisis wellicht de beste optie. Dit betekent dat consumenten een som geld op hun rekening gestort krijgen om hen te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

Europese autoverkopen in maart gehalveerd door coronacrisis

In maart zijn in EUROPA 55,1 procent minder auto's verkocht dan in dezelfde periode een jaar eerder, maakt de Europese branchevereniging ACEA vrijdag bekend. In het eerste kwartaal van dit jaar is een terugval van ruim 25 procent gemeten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

'Italië verwacht economische krimp van zeker 8 procent door coronacrisis'

Het Italiaanse ministerie van Financiën verwacht dit jaar een economische krimp van 8 procent, zeggen ingewijden maandag tegen persbureau Reuters. Italië, de derde economie van EUROPA, werd als eerste Europese land hard geraakt door de uitbraak van het coronavirus en behoort nog steeds tot de meest zwaar getroffen landen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2020

EUROPA zet licht op groen voor Belgische 'bazooka' van 50 miljard euro

De Europese Commissie heeft zaterdag het licht op groen gezet voor de Belgische garantieregeling van 50 miljard euro, de zogenaamde 'bazooka' tegen de coronacrisis. Ook de superkern gaf zaterdagvoormiddag zijn fiat aan het uitvoeringsbesluit. Dat heeft federaal vicepremier en minister van Financiën Alexander De Croo (Open Vld) bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs