EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2019

Derk Jan Eppink over geopolitiek in EUROPA

Hoe kan EUROPA zich het beste opstellen ten aanzien van grootmachten als de Verenigde Staten, Rusland en China? Volgens Derk Jan Eppink, kandidaat voor het Europees Parlement, zou EUROPA zich open moeten stellen voor een multipolaire wereld, waarin samenwerking met alle machtsblokken mogelijk is.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2019

Een andere blik op Rusland: Marie-Thérèse ter Haar en Eric van de Beek

Wat is er met Rusland gebeurd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie? En hoe komt het dat de relatie tussen het Westen en Rusland de laatste jaren zo moeizaam verloopt? Journalist Eric van de Beek sprak voor Café Weltschmerz met Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost-EUROPA Academie. Volgens Marie-Thérèse ter Haar hebben veel Nederlanders door de politiek en de media een verkeerd beeld gekregen van Rusland.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Catch 22: VS en Iran zetten EU volledig klem

De Iraanse president Rohani kondigde eerder deze week aan dat zijn land opnieuw uranium gaat verrijken indien EUROPA er binnen de 60 dagen niet in slaagt de handel met Iran (voornamelijk olie en banken) te beschermen. Verrijkt uranium is nodig om kernbommen te ontwikkelen. De aankondiging werd onmiddellijk gevolgd door bijkomende sancties vanuit Washington. Naast olie wordt het nu ook onmogelijk om in staal en andere metalen met de Islamitische Republiek te handelen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Hoe moeten we verder met EUROPA?

Hoe moeten we verder met EUROPA? Is verdere integratie de enige levensvatbare optie, of zijn er andere manieren op de Europese samenwerking vorm te geven? En is de vrees voor een Europese superstaat terecht? Sid Lukassen en Derk Jan Eppink praten bij Café Weltschmerz over het gebrek aan Europese eenheid op bepaalde onderwerpen en de overdracht van soevereiniteit naar Brussel.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 9 mei 2019

Beurzen in VS en EUROPA in het rood in aanloop naar hogere handelstarieven

De aandelenbeurzen in zowel de Verenigde Staten als EUROPA noteerden donderdagavond verliezen door de naderende deadline voor hogere handelstarieven vanuit de VS over Chinese producten. Vrijdag worden de huidige handelstarieven van 10 procent verhoogd naar 25 procent.

De S&P 500 daalde omstreeks 18.30 uur met 1,1 procent naar ruim 2.852 punten. De Dow Jones en technologiebeurs Nasdaq daalden met respectievelijk 1,25 procent en 1,1 procent.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs