EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Saudi-Arabië dropt oliebom bovenop viruspaniek: Europese beurzen kleuren dieprood

De Bel20 kelderde bij opening maandagochtend bijna 7 procent. Elders in EUROPA startten de beurzen de week ook met verlies. Oorzaken zijn de vrees voor een economische recessie door de negatieve impact van het coronavirus en een prijzenoorlog in de oliesector.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 maart 2020

Ook de economie krijgt het coronavirus onder de leden

Het coronavirus was nog ver weg, 'maar ook in EUROPA begint het een beetje te leven', observeert Kees de Kort. De cijfers zijn overal nog positief: 'De uitkomsten van het consumentenvertrouwen zijn torenhoog en dat is ook niet zo gek.' Maar of het zo blijft met het coronavirus, daar twijfelt De Kort sterk aan.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2020

Financiële markten onder hoogspanning: spannende tijden!

Het lijkt er op dat beleggers de paniekfase naderen. De rente op de United States 10-Year Bond Yield daalde op gegeven moment op deze ochtend met 0,1 procentpunt naar 0,819 procent. In EUROPA hetzelfde verhaal. De rente op de 10-jarige Duitse en NL staatsleningen daalde met ongeveer 0,04 procentpunt naar record lage negatieve rentestanden van respectievelijk min 0,73 en min 0,57. Daarentegen steeg de Italiaanse 10- jarige met zelfs 0,08 naar + 1,15 procent.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 maart 2020

Renteverlaging Federal Reserve is noodgreep die niet werkt

Richten we onze blik even op de beurzen. Dinsdag, na aankondiging tussentijdse renteverlaging (0,5%) van de FED, sloten de indexen op Wallstreet 3% in de min. Op woensdag in EUROPA weer wat plussen op de borden. Behalve bij banken in Italië. Het zijn overduidelijk de nerveuze bewegingen waarbij beleggers niet weten waar ze aan toe zijn. Ze balanceren tussen hoop en vrees. Hopen dat de renteverlaging effect sorteert maar de vrees dat het virus de boel iets te lang uit balans houdt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 1 maart 2020

Paniek op de beurzen – AEX inmiddels ruim 15% gedaald

Paniek op de beurzen! Beleggers wereldwijd gooien deze hele week al hun aandelen in de uitverkoop, vooral donderdag 27 februari ging het van dik hout. Maar ook vrijdagochtend 28 februari blijkt weer dat niemand het meer vertrouwd. De uitbraak van het Coronavirus in EUROPA en de bijbehorende complicaties hebben een zwaar effect op de economie en tevens om de toekomstige winsten van bedrijven. Een bloedbad op de beurs is het gevolg met enorme volatiliteit.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs