EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
40
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Crisis van economisch vertrouwen in EUROPA?

Economische cijfers voor EUROPA betekenen niet veel goeds voor de groei. Het economische vertrouwen in EUROPA lijkt weg te ebben. Vooral in Duitsland, daar noteert een belangrijk vertrouwenscijfer op het laagste punt in bijna zeven jaar.

Dat het vertrouwen in de Europese economie minder is, valt te zien in de inkoopmanagersindex cijfers van de productie. In Duitsland noteert dit cijfer op 44,1, alles onder de 50 duidt op een krimp van het vertrouwen in de economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Trump is de eerste die zegt: tot hier en niet verder

Wat Trump wil is een 'level playing field': wat de rest bij Amerika mag, mag Amerika bij de rest doen. De importheffingen vanuit EUROPA zijn veel lager dan van Amerika naar EUROPA, zegt Kees de Kort. Trump zegt gewoon: ik wil een gelijk speelveld. Dat is zijn langetermijnvisie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

EU-commissaris: “Grote winnaar van brexit is China”

China profiteert van de Europese worsteling met de brexit, vindt eurocommissaris Günther Oettinger. “EUROPA is verlamd”, zegt Oettinger in de Duitse krant Tagesspiegel, kort voor de top tussen de Europese Unie en China. “De brexit kost tijd en moeite, zenuwen en geld, terwijl er veel belangrijkere zaken te doen zijn. Daarmee maken we anderen sterk. De grote winnaar is China.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

Extreme weersomstandigheden kosten EUROPA 13 miljard euro per jaar

Overstromingen, droogtes, hittegolven en andere klimaatgerelateerde extreme omstandigheden hebben in de EUROPA de voorbije vier decennia 453 miljard euro aan economische verliezen veroorzaakt. Bij die rampen kwamen ook meer dan 115.000 mensen om het leven. Dat blijkt uit een rapport van het European Environment Agency (EEA), gebaseerd op een analyse van de drieëndertig landen van de Europese Economische Ruimte.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

Brexit wordt uitgesteld of afgeblazen

Eindelijk is het Britse Lagerhuis tot een bindende overeenkomst geraakt. Met één stem verschil, nipter is niet mogelijk. 313 Stemmen voor en 312 tegen, maar toch. Een no-deal kan niét, dat is nu beslist. Daar moet premier May voor zorgen en wel tegen 12 april 2019. Het wordt opnieuw onderhandelen dus met EUROPA voor wéér een uitstel. Of de Brexit afblazen. De bal of hete aardappel ligt nu in het kamp van de Britse regering. Maar er heerst vast al opluchting bij talloos veel miljoenen betrokkenen. Uit het bedrijfsleven vooreerst, in binnen- en buitenland. Alles behalve een zo gevreesde no-deal Brexit dus.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs