EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 10 september 2018

Wellink verwacht meer hoge boetes voor Europese banken

Het beleid van Amerikaanse autoriteiten om de bankensector torenhoge boetes op te leggen, waait over naar EUROPA. Er mag dan ook worden verwacht dat er meer hoge boetes voor Europese banken aankomen. Dat zei Nout Wellink, voormalig president van De Nederlandsche Bank (DNB), in het programma WNL op Zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 september 2018

Belgische denktank geeft EUROPA advies over regulering cryptomarkt

Komend weekend (vrijdag en zaterdag) buigen de Europese Ministers van Financiën zich over de ontwikkelingen op de Europese cryptomarkt. In het Oostenrijkse Wenen komen de ministers samen. De Belgische denktank Bruegel heeft een rapport klaar met adviezen voor de regulering van de Europese cryptomarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Het leven werd bijna 40 procent duurder sinds start millennium

De algemene inflatie sinds 2000 is volgens Eurostat gematigd, maar er zijn grote verschillen. De prijs van alcohol en tabak ging in EUROPA tussen 2000 en 2017 bijvoorbeeld met 92,1 procent de hoogte in. Voor de Belg was deze prijsstijging iets milder met een klim van 74,8 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Welk land is het sterkst afhankelijk van de export?

Door het gevoerde handelsbeleid van Donald Trump neemt de kans op een mondiale handelsoorlog toe. De president van de VS heeft tijdens de voorbijgaande maanden diverse importtarieven opgelegd die gevolgen hadden voor meerdere landen. Op dit moment wordt met name China hard geraakt, maar ook EUROPA kan in de toekomst last krijgen van het handelsconflict.

Trump is van mening dat Amerika jarenlang geconfronteerd is met ‘oneerlijke handel’. Met een beschuldigende vinger werd onder andere gewezen naar China die volgens de president van de VS zich schuldig maakt aan het stelen van intellectuele eigendommen. Daarnaast beschuldigde hij de Chinezen ook van ‘dumping’. Hier is sprake van wanneer goederen verkocht worden beneden de kostprijs om op die manier min of meer de concurrentie kapot te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

“Handelsoorlog tussen USA en China begint voelbaar te worden“

De CEO van één van EUROPA’s grootste banken beweert dat de handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten voelbaar begint te worden bij hun cliënteel. Hij krijgt steeds vaker meldingen van klanten dat de winstcijfers lager zullen uitvallen dan enkele maanden geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs