EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Retail: Chinezen spelen Amerikanen en Europeanen op een hoopje

Retailers in de Verenigde Staten en EUROPA dreigen snel een grote achterstand te zullen oplopen tegenover Chinese concurrenten, die naar een ideale combinatie van de online verkoop met de traditionele handel streven. Dat zegt de Amerikaanse journalist Steve LeVine.

Hij waarschuwt dat deze evoluties belangrijke consequenties zouden kunnen hebben, aangezien de retail in de Verenigde Staten en vele andere westerse landen één van de belangrijkste pijlers van de nationale economie vormt. Terwijl China volgens LeVine een duidelijke strategie heeft voor de retail van de toekomst, reageren de Verenigde Staten en EUROPA volgens hem bijzonder zwak.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Trump dreigt met importheffing van 20 procent op alle Europese auto's

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Europese autobouwers via Twitter een enorme importheffing in het vooruitzicht gesteld. 

Trump noemt in het bericht de handelsbarrières en tarieven die in EUROPA gelden op Amerikaanse goederen. Als die niet snel worden opgeheven, kunnen heffingen van 20 procent volgen, schrijft hij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Fed wil terug naar af

De Europese centrale banken en de Fed, ze liepen zo synchroon, maar inmiddels neemt de Amerikaanse centrale bank gas terug, terwijl 'EUROPA' ervoor kiest om nog even te blijven stimuleren. 'Verschillende versnellingen', zoals economiecommentator Kees de Kort constateert. 'Emerging markets als Argentinië en Turkije komen al in de problemen en dat heeft te maken met de verschuivingen in de dollar en de rente in de VS. In EUROPA is ruimte voor iets proberen, tegenvallers en gedoe. En dat is nooit een goed teken.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Ergste crash in de geschiedenis komt eraan

Het Zwitserse Staatspensioenfonds verdubbelt haar investering in fysiek goud van 1 naar 2 procent. Het lijkt geen wereld- of zelfs schokkend nationaal (Zwitsers) nieuws, maar het betekent wel een verdubbeling! Het geeft daarbij ook een zeer sterk signaal af over hoe de Zwitsers denken over de State of Affairs. Hoe de zaken er werkelijk voorstaan op financieel-economisch gebied, vooreerst kijkend naar de situatie in en gevolgen van naderend onheil voor eigen land. Ook andere landen in EUROPA houden al rekening met tegenwind. In Zweden houden bereiden ze de mensen voor met een flyer over een crisis en oorlog. Is het tijd om wat goud in te slaan?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 juni 2018

Een gouden zet van zilver!

De Fed voert de druk op. Gisteren trok de Amerikaanse centrale bank haar korte rente andermaal op met 25 basispunten. Hierdoor bedraagt het rentetarief 1,75% tot 2%, wat inmiddels ver verwijderd is van internationale tegenhangers. Die overige centrale banken, zoals die van Japan of EUROPA, flirten nog altijd met de nulrente. De verschillen lopen steeds verder op. We weten uit ervaring dat dit op termijn geen houdbare situatie is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs