EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

VS gaan import buitenlandse wagens als ā€˜een dreiging voor de nationale veiligheidā€™ brandmerken

Er is een grote kans dat de Verenigde Staten een heffing op de invoer van buitenlandse wagens zullen doordrukken. Daarbij zou de Amerikaanse regering de import als een bedreiging voor de nationale veiligheid omschrijven. Dat zegt Ambrose Evans-Pritchard, redacteur internationale economie bij de Britse krant The Telegraph. De beslissing zou volgens hem de weg vrij maken voor draconische tarieven van maximaal 25 procent op de import van autoā€™s uit EUROPA en de rest van de wereld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Ergste daling Eurozone industriƫle productie sinds 2009

De groei in de eurozone lijkt op dit moment haast stil te vallen. Recent werd bekend dat de Italiaanse economie tijdens het laatste kwartaal van 2018 officieel in een recessie is beland. Afgelopen week werd bekend dat de Duitse economie daar net aan wist te ontsnappen. Het is in ieder geval duidelijk geworden dat de situatie binnen de eurogrenzen er steeds beroerder begint uit te zien.

Tijdens de afgelopen maanden zijn meermaals de verwachtingen voor de groei in de eurozone naar beneden toe bijgesteld. De meeste economen maken zich met name zorgen om de ontwikkelingen in Duitsland. De motor van de Europese economie begint namelijk te pruttelen. Zo wist de Duitse economie in 2018 met ā€˜slechtsā€™ 1,4% te groeien. Een jaar eerder liet de grootste economie van EUROPA nog een vooruitgang met 2,2% zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

EUROPA is nu plots de zwakste schakel in de wereldeconomie

De industriƫle productie in de 19 landen van de eurozone kent haar snelste groeivertraging sinds de financiƫle crisis. De economische groei zal dit jaar met moeite boven de 1% uitkomen, nu ook in Duitsland de economische motor sputtert. EUROPA en zijn economie zitten alweer in de problemen.

Niet de opkomende economieƫn, maar het Avondland lijkt plots het grootste obstakel voor de globale economische groei. Verschillende analisten zien de situatie in EUROPA dan ook snel achteruitgaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

Pompeo: ā€œWe zullen er alles aan doen om Nord Stream 2 te stoppenā€

De Verenigde Staten zullen er alles aan doen om de Nord Stream 2 pijpleiding tegen te houden. Dat zei de Amerikaanse staatssecretaris Mike Pompeo tijdens zijn bezoek aan Polen. Met deze pijpleiding sluist EUROPA volgens hem geld door naar Rusland, op een manier die schadelijk zou zijn voor EUROPA.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt de stilte rondom Geo-engineering doorbroken?

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de Zweedse politica en EUROPArlementariƫr Maj Britt Theorin een rapport over veiligheid, milieu en defensie onder de aandacht bracht bij het EUROPArlement met daarin onder meer informatie over manipulatie van de atmosfeer (geo-engineering) middels H.a.a.r.p. Het document is openbaar en hier in het Nederlands te lezen. Vanaf bladzijde 19 gaat het over H.a.a.r.p. (Bron: Over H.a.a.r.p. In de Europese Commissie)

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs