EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Deutsche Bank voorbeeld waarom er steeds minder vertrouwen is in banken

Er duiken bijna dagelijks berichten op in de financiële dagbladen over wantoestanden bij de Deutsche Bank (DB). Ook op Biflatie.nl is hier al verschillende keren over geschreven. 170 agenten en belastinginspecteurs hebben een inval gedaan bij Deutsche Bank. Er is een nieuw onderzoek gestart naar de rol van Deutsche Bank in een grootschalig witwasschandaal. De zoveelste keer is dit dus, bij nota bene één van de grootste banken van EUROPA. Het wordt een dagelijks wederkerend fenomeen dat er weer een bericht opduikt over frauduleuze handelingen bij de grote systeembanken. Je zou haast denken dat er geen bank meer is waar geen ontoelaatbare praktijken plaatsvinden. Er is steeds minder vertrouwen in banken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2018

Zwitserse beurs lanceert eerste multi-crypto-ETP

SIX Swiss Exchange, de 4e grootste beurs van EUROPA, zal deze week de wereldprimeur opstrijken om als eerste een volwaardige multi-crypto-ETP te lanceren. De ETP (exchange-traded product) zal op de Zwitserse beurs noteren met ticker HODL en zal 5 grote cryptomunten bevatten. Dit zal de toegang tot de cryptomarkt vergroten voor kleine en institutionele beleggers.

De Zwitserse startup Amun AG is onderdeel van het Britse Fintech bedrijf Amun Technologies. Het is gelegen in het Zwitserse crypto-dorp Zug. De ETF zal gemanaged worden door een Duitse dochteronderneming van een van de grootste uitgevers van ETFs ter wereld, VanEck. Na een lange juridische zoektocht blijkt de Zwitserse beurs de juiste keuze te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

EUROPA stelt teleur

De groeicijfers in EUROPA stellen teleur, ziet BNR-macro-econoom Kees de Kort. Tegenvallende cijfers in Duitsland, Nederland, Italië. 'Opgeteld is de groei in de eurozone 0,2 procent op kwartaalbasis. Dat viel me behoorlijk tegen. De richting van de beweging is omlaag en heel wat lager dan vorig jaar rond deze tijd.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Er is nood aan 'een Europees rijk' dat kan concurreren met de VS en China

De Franse minister van Financiën Bruno Le Maire denkt dat het hoog tijd wordt dat de EU haar macht inzet om een tegengewicht te vormen voor de VS en China.

EUROPA moet niet bang zijn om haar macht te gebruiken om een ‘vreedzaam rijk’ te worden dat een tegengewicht kan vormen voor de VS en China.” Dat heeft Bruno Le Maire, de Franse minister van Financiën, gezegd in een gesprek met het Duitse Handelsblatt. De krant merkt op dat Duitsland gekant blijft tegen een militaire alliantie die het ganse continent bestrijkt.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

'Nieuwe Zijderoute vormt bedreiging voor positie van Schiphol'

De Nieuwe Zijderoute, een reeks treinverbindingen van China naar EUROPA, vormt een bedreiging voor de positie van Schiphol, denkt het Economisch Bureau van ING. De haven van Rotterdam krijgt minder last van de nieuwe treinverbindingen. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs