EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Draghi waarschuwt EUROPA voor dalende economie

Mario Draghi, de directeur van de Europese Centrale Bank, waarschuwt het Europese Parlement voor de economie, die volgens hem onder druk staat. Ook zegt hij dat als het er op aan komt, de ECB weer staatsobligaties gaat kopen. Kees de Kort denkt daarom dat het opnieuw starten van het stimuleringsbeleid eraan komt. Draghi maakt zich echter nog niet zóveel zorgen over de wereldeconomie en dus de Europese, omdat het goed gaat met de Chinese economie. Grote fout, denkt Kees de Kort, want het gaat helemaal niet goed met China.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

EUROPA kan niet zonder Russisch gas’

EUROPA kan niet stoppen met de import van aardgas uit Rusland, want dat zou economische zelfmoord betekenen. Dat zei Frank Schauff, directeur van de Associatie van Europese Bedrijven (AEB). Deze onafhankelijke en niet-commerciële organisatie in Rusland zet zich inzet voor de belangen van Europese bedrijven die zakendoen met Rusland. In een discussie bij de Valdai Discussion Club zei hij daar woensdag het volgende over:

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Eerste treinen met Amerikaanse tanks richting Oost-EUROPA

Deze week zijn de eerste treinen met tanks vanuit de haven van Antwerpen vertrokken richting Oost-EUROPA. Op vrijdagmiddag vertrok er vanuit de ICO-terminal bij Kallo een 300 meter lange trein met daarop 38 zware Bradley tanks. De komende twee weken zullen er bijna dagelijks treinen met militair materieel naar Oost-EUROPA vertrekken. Daarnaast zullen er de komende dagen ook konvooien over de weg naar het oosten gaan, zo meldt nieuwssite HLN.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Frankrijk: 'Betaalsysteem voor Iran bijna gereed'

Het betaalsysteem dat handel tussen EUROPA en Iran onder de Amerikaanse sancties mogelijk maakt is bijna gereed. Dat zei de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Jean-Yves Le Drian, tijdens een bijeenkomst van een comité voor Buitenlandse Zaken. Het systeem kan volgens hem al binnen een paar dagen in gebruik kan worden genomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Goldman Sachs verwacht dit jaar geen recessie

Zakenbank Goldman Sachs verwacht dat er dit jaar geen recessie zal toeslaan in de grotere economieën. Maar de bank denkt wel dat er een lagere winstgroei zal zijn in de Verenigde Staten en EUROPA.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs