EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

“Groeimarkten waren zelden zo goedkoop gewaardeerd”

Het coronavirus heeft er voor weten te zorgen dat de wereldeconomie op dit moment voor een groot deel plat ligt. Met name EUROPA wordt op dit moment hard getroffen door het dodelijke virus. Maar, ook in de rest van de wereld is de onrust groot. En dat is bij beleggers ook niet onopgemerkt gebleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

ECB wil er alles aan doen om banen te behouden

De Europese Centrale Bank (ECB) zal er alles aan doen om de werkgelegenheid en productiviteit in EUROPA te behouden. Dit schrijft centralebankpresident Christine Lagarde in een donderdag gepubliceerd opiniestuk in de Volkskrant.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

EUROPA produceert door coronacrisis ruim 1,46 miljoen minder voertuigen

Het stilleggen van de autoproductie vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft er in EUROPA toe geleid dat in de afgelopen weken ruim 1,46 miljoen voertuigen niet gebouwd zijn, meldt de Europese brancheorganisatie ACEA donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2020

Dienstensector krijgt het midscheeps vol voor de kiezen

In de VS gaat de dataverzameling van de eerste corona-effecten een stuk sneller dan in EUROPA. En de resultaten liegen er niet om: heel genuanceerd geformuleerd waren de vertrouwenscijfers 'volkomen waardeloos'. En dat terwijl de eerste problemen nog maar van vier weken geleden stammen. En inmiddels sijpelen de eerste data ook hier binnen: niet goed.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Wie gaat stortvloed aan premies en steun betalen? “Er zal geen twijfel over bestaan: we zullen met z’n allen langer moeten werken”

De Krant De coronacrisis maakt regeringen in EUROPA guller dan ooit. Het regent premies, steunmaatregelen en belastingvoordelen. Ook bij ons keert men de schatkist ondersteboven om de economie te stutten. Die kist moet ooit echter weer gevuld worden. “Tenzij we in België plots op een oliebron stoten, zal de rekening gedekt moeten worden met belastingen en besparingen.”

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs