EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
31
kliks
28
kliks
Bron: Investing.com
27
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

Macron: “EUROPA moet nieuwe dialoog met Rusland voeren”

EUROPA zou een nieuwe dialoog met Rusland moeten voeren om het wederzijdse vertrouwen weer te herstellen. Dat zei de Franse president Emmanuel Macron eerder deze week in een interview met de Zwitserse televisiezender RTS. Hij verdedigde een multilaterale wereldorde, waarin de veiligheid van EUROPA niet alleen via de NAVO gegarandeerd kan worden.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

EU en Rusland dichter bij handel in euro’s

EUROPA en Rusland hebben opnieuw een stap gezet richting het gebruik van de euro voor internationale handel. De Russische minister van Financiën Anton Siluanov en de vice-president van de energie-unie van de Europese Commissie Maroš Šefčovič hebben namelijk afgesproken om een werkgroep op te zetten die zich over dit vraagstuk zal buigen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Bancaire waakhond waarschuwt voor nieuwe witwasgolf in EUROPA

De Europese Unie heeft niet de juiste middelen om een nieuwe golf aan witwaspraktijken te voorkomen, waarschuwt de baas van de bancaire waakhond EBA.

De EBU heeft vorig jaar meer bevoegdheden gekregen naar aanleiding van het witwasschandaal bij de Deense bank Danske Bank. Daarbij werden tussen 2007 en 2015 voor honderden miljarden aan dubieuze geldstromen werden verwerkt via de tak in Estland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

De economiehorizon van de VS kleurt rood

Rode cijfers in de Verenigde Staten: het begrotingstekort blijft maar oplopen. Niet heel verrassend, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. De nieuwe belastingwetgeving van Trump was heel gunstig voor Amerikaanse bedrijven, maar de inkomsten staan onder druk, want de uitgaven stijgen veel harder. Dat tempert de groei. Ook de inflatie wil nog niet op niveau komen. In EUROPA is de heilige graal van de inflatie 2 procent, maar in de VS halen ze dat niet. Voor de koopkracht betekent dat een minimale stijging en dat betekent ook dat voor hele grote groepen de koopkracht gedaald is. Een hele grote groep Amerikanen merkt er dus niets van de langzaam aantrekkende economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

'Oost-Europese arbeiders trekken weg om economische groei in thuisland'

Doordat de economieën in Oost-EUROPA het goed doen, zullen veel arbeiders die daar vandaan komen Nederland verlaten. Dat voorspelt het economisch bureau van ABN AMRO. Het vertrek van deze krachten zal het Nederlandse bedrijfsleven raken door krapte op de arbeidsmarkt.

"Vooral de agrarische sector, bouw, industrie en de transportsector worden hierdoor getroffen, omdat bedrijven hier nu al worstelen met een groot personeelstekort", zegt econoom Nora Neuteboom.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs