EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 16 maart 2020

Openbaar leven komt stil te liggen. In EUROPA en straks waarschijnlijk in heel de wereld

Standaard Liveblog: ‘Vanaf maandag blijven alle scholen, crèches en sportclubs, en de horeca in Nederland dicht, om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken. Horeca en sportclubs moeten al om 18 uur vanavond dicht. De maatregelen gelden al zeker tot 6 april. Dat hebben minister Bruno Bruins (Medische Zorg, VVD) en minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, ChristenUnie) zondag bekendgemaakt op een persconferentie. ‘We vragen alle Nederlanders om, waar mogelijk, gepaste afstand van elkaar te bewaren, ook bij het boodschappen doen.’ Dat komt volgens minister Bruins neer op zo’n anderhalve meter. De minister vroeg mensen bovendien niet te hamsteren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 15 maart 2020

Europese Commissie maakt 37 miljard euro vrij voor bestrijding coronavirus

De Europese Commissie heeft 37 miljard euro vrijgemaakt voor de bestrijding van het coronavirus in EUROPA, zo maakte voorzitter Ursula von der Leyen vrijdag bekend tijdens een extra persconferentie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2020

Ook Frankrijk in Lockdown – Wanneer volgt Nederland?

Frankrijk is sinds zaterdagavond 14 maart in lockdown. Alle restaurants, cafés en andere winkel moeten de deuren sluiten. Spanje van zelfde laken een pak. De situatie in EUROPA wordt met de dag penibeler. Denemarken sluit de grenzen. In Italië kwamen er in één dag 3500 bij en tevens vele nieuwe doden (nu in totaal bijna 1500).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

De coronabeursschade in beeld gebracht…

Het coronavirus domineert al weken de voorpagina’s. En dat is ook niet verwonderlijk, want het dodelijke virus weet zich steeds verder te verspreiden. Met name in EUROPA is de snelle verspreiding zorgwekkend te noemen. Ondertussen zijn de wereldwijde beurzen geconfronteerd met forse koersverliezen. Welke beurs heeft eigenlijk het meeste last van het coronavirus?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

Bloedbad op de financiële markten

De beurzen gaan vandaag hard onderuit, ondanks nieuwe stimuleringsmaatregelen van de ECB. De AEX index staat op het moment van schrijven bijna 10% lager, net als veel andere indices in EUROPA. De Euro Stoxx 600 staat momenteel 9,5% in de min, terwijl de Europese index voor bankaandelen 12% lager staat. In de Verenigde Staten werd de handel vrijwel direct na opening voor 15 minuten stilgelegd, omdat de index haar limiet van -7% bereikte.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs