EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

ECB-voorzitter hard voor Italië als begroting faalt

Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank, spreekt harde taal omtrent de begroting- en budgetteringsplannen van Italië. Hij is niet van plan om financiële steun te verlenen aan de Italiaanse regering mochten ze geen akkoord vinden. De nieuwe Italiaanse regering had eerder laten weten om de Europese budgetteringsregels aan hun laars te lappen.

De spanningen in EUROPA lopen redelijk hoog op sinds de nieuwe Italiaanse regering heeft laten weten om zich geen sikkepit aan te trekken van de vooropgestelde Europese budgetteringsregels. Dit Italiaanse ‘je m’en foutisme’ werkt beleggers, investeerders en Mario Draghi serieus op de zenuwen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Belangrijke veranderingen op komst!

-4%, -5% en -7%… het zijn de weekuitslagen van de beurzen in respectievelijk Amerika, EUROPA en Azië. Het was de grootste aderlating in maanden. Ook wij waren weer even verrast. Vooral van de snelheid waarmee de daling zich plots ontwikkelde. Het is helaas de aard van het beestje. Wij hebben dit spektakel al tientallen keren meegemaakt, maar toch ben je telkens weer verrast. Je wordt maandenlang in een figuurlijke slaap gewiegd, om dan plots wakker te schieten van het koersgeweld.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 13 oktober 2018

Wereldprimeur: gezondheidszorg in de blockchain én betalen met crypto

Het Londense Medicalchain is de eerste firma die de complete gezondheidszorg in de blockchain brengt. Meer zelfs: patiënten mogen de dokter van hun keuze betalen in cryptomunt. Daarmee levert het meteen een wereldprimeur. De pilot of try out met The Groves Medical Centre in London is tot nu toe een succes. Medicalchain wil eerst het VK veroveren, daarna EUROPA en dan de rest van de wereld. Grootse plannen dus. Weer een toepassing van formaat voor blockchain technologie. We durven nu wel gerust te stellen: niets zal ooit nog hetzelfde zijn, in positieve zin dan wel!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2018

Crypto Biflatie Bulletin: over de groeiende Aziatische vraag en een Paypal-voor-crypto’s

Cryptomunten worden steeds meer geaccepteerd en verhandeld in Azië. Dat is momenteel the place to be. Terwijl activiteiten als R&D zowat gelijk verdeeld zijn over Azië, EUROPA en de VS. Het zou momenteel een heel geschikt moment zijn om in deze markt te stappen. Omdat de veiligheid is verhoogd, de acceptatie ook door bedrijven. Vanwege het pessimisme dat heerst en de koersen van crypto relatief laag staan. We vernemen dit en meer van Eric Wade van Crypto Capital, een Amerikaanse beleggers-adviesservice. Hier volgt een interview met hem.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Beurzen wereldwijd in de min, wat is er aan de hand?

Beleggers deden wereldwijd hun aandelen voor flinke lagere koersen van de hand op woensdag en donderdag. Zo daalden Amerikaanse aandelenindexen plotseling van 3 tot ruim 4 procent en stonden in EUROPA rond donderdagmiddag de indexen zo'n 2 procent lager.

Maar een specifieke katalysator konden handelaren en analisten niet zomaar aanwijzen en de economie in zowel de Verenigde Staten als in EUROPA gaat nog steeds als een trein.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs