EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: woensdag 3 april 2019

Biedt EUROPA het antwoord op de inkomensongelijkheid? Blijkbaar wel...

De World Wealth and Income Database (WIL) publiceert dinsdag zijn meest recente rapport over de ongelijkheid in EUROPA. Daaruit blijkt dat EUROPA een van de continenten is die in de periode 1980 – 2017 best bestand bleef tegen de toename van de inkomensongelijkheid.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Hoogste wolkenkrabber van EUROPA komt op Deense platteland

Het Deense schiereiland Jutland krijgt een wolkenkrabber met een hoogte van 320 meter. Daarvoor heeft het gemeentebestuur van de gemeente Brande, waar de toren moet komen, zijn toestemming gegeven. De werken zouden mogelijk nog dit jaar van start kunnen gaan. Dat heeft de Britse krant The Guardian gemeld. De toren, die het nieuwe hoofdkwartier van de Britse modegroep Bestseller zal herbergen, zal zich tot hoogste wolkenkrabber van EUROPA kunnen kronen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

Brexit of Bremain: aftellen naar 12 april 2019

Bent u de Brexit/Bremain story nog niet beu? De Britse bevolking vast wel. We zagen iemand op straat aldaar die letterlijk sprak: “We’re sick of the word”. Ondertussen houdt deze never ending story (?) wel de hele Europese Unie in haar greep. Waar het VK tot nader order nog altijd deel van uitmaakt. De patsituatie roept reminiscenties op aan de song van Talking Heads: ‘Road to Nowhere’. Lang kan het niet meer duren evenwel, zou je denken, tot een beslissing (hard of zacht? nieuwe verkiezingen? uitstel? nieuw referendum?) zich vanzelf opdringt. 12 April 2019 komt er met rasse schreden aan. Het zou meteen het laatste uitstel betekenen dat het VK krijgt van EUROPA.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 april 2019

EUROPA richt haar blik naar het oosten

Vorige week vond een historische ontmoeting plaats tussen de belangrijkste Europese regeringsleiders en de Chinese president Xi Jinping. De Chinese president werd ontvangen in het paleis aan de Champs-Élysées, waar hij sprak met de Franse president Macron, de Duitse bondskanselier Merkel en de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. Inzet van de besprekingen was het versterken van de handelsrelatie tussen EUROPA en China, een onderwerp waar we de komende tijd nog veel vaker over zullen horen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

De grote Aziatische invloed op de bitcoinkoers

Wie geïnteresseerd is in cryptomunten en het nieuws errond volgt, zou kunnen denken dat Amerika en EUROPA centraal staan. Nochtans wordt al zeker de koers van de belangrijkste digitale munt, bitcoin, voornamelijk door Azië gestuurd. Het team van Mosaic, Cryptoasset Data and Research Platform, bestudeerde de invloed van de Aziatische media. Zij deden dit helemaal teruggaand tot de oorsprong, januari 2009. De koersreactie van BTC is wel opvallend.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs