EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Europa.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord EUROPA

Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Onzekerheid in Duitsland neemt toe en dat kan grote gevolgen gaan hebben

De meest recente resultaten uit de ‘Ifo Business Climate Survey’ maken duidelijk dat de onzekerheid in Duitsland is toegenomen. En aangezien Duitsland de groeimotor is van de Eurozone, moeten we deze toegenomen onzekerheid uiterst serieus nemen.

De Ifo Business Climate Survey wordt door velen gezien als de leidende indicator voor de Duitse economische activiteit. Vanwege de economische positie van Duitsland (het is de grootste economie van EUROPA en de op drie na grootste economie ter wereld), wordt de Ifo-enquête zowel wereldwijd als door Duitse analisten goed bekeken. De meest recente cijfers zijn helaas niet om over naar huis te schrijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De piek is eraf

De rek is er een beetje uit in de Verenigde Staten. Het derde en vierde kwartaal zullen niet zo mooi zijn als het eerste halfjaar. Dat is onder andere te zien aan het dalende consumenten- en producentenvertrouwen. Op de lange termijn is er ook nog eens veel te weinig geld om de pensioenen te dekken en de VS blijft dat probleem maar voor zich uit schuiven. Maar de VS is niet de enige met dalende cijfers: vertrouwenscijfers in EUROPA beginnen ook te kraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Ontzaglijk afgenomen

De Europese begrotingstekorten in EUROPA zijn 'ontzaglijk afgenomen', ziet Kees de Kort. 'Waar in EUROPA de richting van de beweging door heel EUROPA heen omlaag is, is dat in de VS duidelijk omhoog. Het begrotingstekort daar is aan het oplopen en niet een klein beetje ook. Dat is een van de redenen waarom de Amerikaanse economie het wat beter gaat doen dan de Europese, omdat ze veel en veel meer geld in die economie pompen. Dat heeft wel economische effecten.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Handelsconflict? Er is nog niet aan de hand

Het handelsconflict tussen de Verenigde Staten, EUROPA en China stelt volgens BNR-economiecommentator Kees de Kort nog weinig voor. 'Het aantal goederen met hoge tarieven is eigenlijk nog heel beperkt, alleen er wordt heel erg veel over gepraat en gedreigd. Nu is er niet zoveel aan de hand, maar het heeft de potentie om veel groter te worden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Westerse elite doodsbang dat Trump en Putin pad naar vrede en samenwerking inslaan

Stel je voor, vrede en samenwerking met Rusland – dat moeten we niet hebben. Dat is ongeveer de strekking van de houding van verreweg de meeste politici en media in EUROPA en Amerika. Omdat het overgrote deel van de burgers argeloos in de flagrante media leugens over het ‘bewezen’ neerhalen van MH17 en de ‘annexatie’ van de Krim door Rusland is getrapt, staan ook zij heel sceptisch tegenover de topontmoeting tussen beide wereldleiders in Helsinki. Ook tijdens de recente NAVO top bleek wederom dat de gevestigde orde Trump en zijn onorthodoxe aanpak haat.

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs