EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Deze recessie-indicator slaat alarm...

[...]

Vanaf de buitenkant gezien lijkt er dus nog geen wolkje aan de lucht te zijn. Toch ziet het plaatje er aan de binnenkant er een stuk minder rooskleurig uit. Volgens Bloomberg is de New York FED recessie-indicator immers gestegen naar het hoogste niveau sinds 2008. En op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat deze recessie-indicator tijdens de laatste recessies haar waarde heeft bewezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Trump roept nationale noodtoestand uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze

De Amerikaanse president Donald Trump ondertekent vrijdag een FEDerale begroting die een nieuwe sluiting van overheidsdiensten verhindert. Maar daarin zit onvoldoende geld voor de bouw van de muur die Trump sinds 2015 aan zijn basis belooft. Daarom roept hij tegelijkertijd een nationale noodtoestand uit om aan de Mexicaanse grens die muur te kunnen bouwen. Hij wil op die manier de illegale immigratie in de VS tegengaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Duitsland ontsnapt net aan een recessie in vierde kwartaal

De Duitse economie is in het vierde kwartaal van 2018 met 0 procent groei gelijk gebleven. Daarmee ontsprong Duitsland net een recessie, waarbij er sprake is van krimp. De verwachting was een groei van 0,1 procent.

Nu er meer details bekend zijn over het vierde kwartaal, blijkt ook de groei over heel 2018 minder te zijn. Volgens nieuwe ramingen van het Duitse FEDerale statistiekbureau komt die op 1,4 procent uit, terwijl eerder 1,5 procent groei werd vermeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

We moeten accepteren dat economische groei zijn grenzen heeft bereikt

De onzekerheden op de financiële markten lijken anno 2019 weer volledig uit zicht te zijn nu de FED besloten heeft niet meer al te hard op de rentetrommel te slaan. Bijgevolg hoeft Trump (even) geen angst meer te hebben door de FED voor de voeten te worden gelopen. Met een stijging van bijna 8% gaf de beurs in de voorbije maand weer vol gas, met de beste performance sinds de Wall Street crash in 1987.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

Centrale banken overspoelen het systeem met liquiditeit

De wereldwijde centrale banken overspoelen het systeem met liquiditeiten. Zoals u kunt zien in de onderstaande grafiek, is enkel de FED gestopt met het uitbreiden van hun balans. De reste van de centrale banken zijn nog altijd volle bak bezig met kwantitatieve verruiming. Chart via Realinvestmentadvice

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs