EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2020

Ook de ECB heeft de geldkraan volledig opengedraaid

Er wordt in de media regelmatig gesproken over het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De FED heeft onlangs de geldkraan volledig opengedraaid. Op deze manier hoopt de centrale bank een harde val van de economie te voorkomen. Overigens lijkt de ECB precies hetzelfde te doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 mei 2020

Febelfin: “Bijna helft Belgische jongeren heeft financiële problemen door coronacrisis”

Zowat 45 procent van de Belgische jongeren heeft financiële problemen door de coronacrisis. Bij 13 procent zijn dat zelfs zware financiële problemen. Dat meldt bankenFEDeratie Febelfin op basis van een onderzoek bij een duizendtal jongeren tussen 16 en 30 jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 mei 2020

Voorzitter FEDeral Reserve: 'Amerikaanse economie krimpt tot 30 procent'

De Amerikaanse economie kan dit kwartaal "makkelijk" 20 tot 30 procent krimpen vanwege het coronavirus, zei de directeur van de Amerikaanse centrale bank, Jerome Powell, zondagavond in een interview op de Amerikaanse televisiezender CBS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Banken gaven al meer dan 230.000 keer betalingsuitstel door coronacrisis

De banken hebben in ons land tijdens de coronacrisis al meer dan 230.000 keer uitstel van betaling gegeven voor de aflossing van kredieten van particulieren en bedrijven. Dat blijkt uit een nieuwe update van bankenFEDeratie Febelfin.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

FED lanceert opkoopprogramma voor bedrijfsleningen

De FEDeral Reserve startte deze week een nieuw opkoopprogramma om de markt voor bedrijfsobligaties te ondersteunen. De centrale bank gaat aandelen van ETF’s opkopen die obligaties van verschillende Amerikaanse bedrijven aanhouden. Het gaat dan voornamelijk om ‘investment grade’ obligaties, maar ook de meer risicovolle ‘high yield’ obligaties komen in aanmerking. De FED werkt ondertussen aan een tweede opkoopprogramma, waarmee ze rechtstreeks obligaties van bedrijven kan opkopen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs