EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

Benzineprijs zakt naar laagste peil sinds maart

De maximumprijs van benzine 95 E10 daalt vrijdag met 3 cent naar 1,41 euro per liter, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Het is van maart dit jaar geleden dat de benzineprijs nog lager stond, blijkt uit de gegevens van de Belgische Petroleum FEDeratie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Ongebruikelijk: FEDeral Reserve gaat zichzelf onderzoeken

De FEDeral Reserve gaat in 2019 onderzoeken of het nodig is om zijn middelen en doelstellingen wat te herzien. Ook wil de Amerikaanse koepel van centrale banken via speciale bijeenkomsten met belanghebbenden uitvinden of het zijn monetaire beleid wel op de juiste manier communiceert met de financiële markten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Geeft de FED het startsein voor een Bear Market?

Een grote groep beleggers maakt zich zorgen om het huidige monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De verwachting is dat de FED tijdens de volgende maand opnieuw de rentestand zal gaan optrekken. En niet alleen Trump is daar ontevreden over, ook steeds meer beleggers zien er de gevaren van in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

FEDeral Reserve trekt zich niets aan van Trumps kritiek en handhaaft rente

De FEDeral Reserve houdt de rente in de Verenigde Staten nog even gelijk. Dat blijkt uit een nieuw rentebesluit van de Amerikaanse koepel van centrale banken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 november 2018

‘Point of no Return’ is reeds lang gepasseerd

Onzekerheid en waarschuwingen omtrent de huidige ontwikkelingen blijven aan de orde van de dag maar dat impliceert niet dat nu al voor de uitgang gekozen wordt. Een uiting als ‘irrational exuberance’ (uitspraak van ‘good old’ FED president Alan Greenspan in 1997) leidde evenmin direct tot een vertwijfeling. Sterker, de dotcom implosie volgde pas drie jaar nadien. Intussen verkeren we in een tijdsbestek van ongeëvenaard hoge schulden en diverse (geopolitieke) spanningen – verzwakte positie van Mrs. Europa, Angela Merkel, internationale handel, emerging markets, Brexit, Italië en niet te vergeten Trump.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs