EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 4 september 2020

Amerikaanse centrale bank houdt rente tot 2022 op rond de nul procent

De FED houdt de rente tot 2022 rond de nul procent. Dat blijkt uit de notulen van de vergadering van het stelsel van Amerikaanse centrale banken.

De centrale bank zegde ook toe geljf;lkf;lsa f;ljsa f;l;lfj sld in de economie te blijven pompen in het licht van de coronacrisis. Naar verwachting krimpt de Amerikaanse economie dit jaar met 6,5 procent en is aan het eind van dit jaar meer dan 9 procent van de beroepsbevolking werkloos.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juni 2020

België: Bijna tien miljard euro in totaal: het prijskaartje van elke steunmaatregel doorgelicht

Bijna 10 miljard euro: dat is het kostenplaatje van de maatregelen die de FEDerale regering genomen heeft sinds het begin van de coronacrisis. Om erger te voorkomen, klinkt het in koor. Maar hoe is dat bedrag verdeeld? En welke maatregel is de grootste slokop? We lijsten het gros van de facturen voor u op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

De exponentiële stijging van de FED-balans in beeld gebracht

Het zal geen belegger zijn ontgaan dat de Amerikaanse centrale bank op dit moment de geldkraan volledig open heeft staan. Door middel van haar opkoopprogramma probeert de FED de rust op de financiële markten te bewaren. En vooralsnog weet ze daar goed in te slagen. Toch moeten de gevolgen van dit beleid niet onderschat worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

Centrale banken schakelen de markt uit met bail-outs

Ben Bernanke, voormalig centraal bankier van de FEDeral Reserve, gaf in 2009 een interessante speech. Hij stelde dat de economie pas kon groeien als de financiële sector weer goed functioneerde. De klap die de sector destijds moest verwerken was natuurlijk erg groot. Dus heel vreemd klonken deze woorden niet. We beleven nu als gevolg van de coronacrisis de tweede diepe financiële en economische crisis in tien jaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 juni 2020

België: FEDeraal Planbureau: Belgische economie zal in 2020 grootste krimp sinds WOII noteren

Door de coronacrisis zou het begrotingstekort voor ons land dit jaar oplopen tot 40 à 45 miljard euro. Dat zegt minister van Begroting David Clarinval (MR) na de publicatie van de nieuwe vooruitzichten van het Planbureau. Volgens die cijfers zou de Belgische economie in 2020 krimpen met 10,6 procent. In 2021 zou dan het gedeeltelijk herstel volgen, met een groei van 8,2 procent. De binnenlandse werkgelegenheid zou over 2020 en 2021 samen met 111.000 personen afnemen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs