EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

Yellen: “FED moet de rente langdurig laag houden”

Janet Yellen liet onlangs tijdens een conferentie in The Brookings Institution weten dat de Amerikaanse centrale bank wellicht de rentestanden voor een langere tijd laag moet houden. Yellen gaf aan het begin van dit jaar het stokje over aan Jerome Powell. De voormalige FED-voorzitter kan alleen nog steeds invloed uitoefenen op het beleid. Het is dus de moeite waard om te horen wat zij te zeggen heeft.

Yellen lijkt het eens te zijn met Donald Trump. Trump liet namelijk al eerder doorschemeren dat hij niet blij was met de renteverhogingen van de FED. De woorden van Yellen kan een lossere monetaire beleidskoers impliceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Tien jaar na crisis: "Vertrouwen in banksector nog altijd te laag"

Tien jaar na de financiële crisis is het vertrouwen in de financiële sector nog altijd te laag. Dat zegt Febelfin, de sectorFEDeratie, die zich baseert op de Edelman Trust Barometer die jaarlijks het vertrouwen van de maatschappij in bedrijven en sectoren meet. “De financiële sector blijft onderaan bengelen. Zelfs na dieselgate geniet de automobielsector nog altijd zo’n 20 procent meer vertrouwen dan de financiële sector. Terwijl vertrouwen in de banksector net zo belangrijk is.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Banken waarschuwen voor fraude met internetbankieren: "Het is een echt plaag"

In de eerste helft van dit jaar is het aantal gevallen van fraude met internetbankieren - phishing - fors gestegen. Dat blijkt uit cijfers van bankenFEDeratie Febelfin. “We mogen spreken van een echte plaag”, klinkt het.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Oud-FED-baas Bernanke: Gevolgen financiële crisis flink onderschat

Volgens Bernanke was niet verwacht hoe groot de economische schade zou zijn door de crisis die uitbrak na de val van zakenbank Lehman Brothers in 2008. ''Niemand zag aankomen hoe wijdverspreid en verwoestend de crisis zou zijn'', stelt Bernanke. De paniek die het financiële systeem in zijn greep kreeg was volgens hem de belangrijkste reden voor de zware diepte van de recessie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 september 2018

“Nog twee FED-renteverhogingen zijn dodelijk voor de markt”

De algemene verwachting is nog steeds dat de Amerikaanse centrale bank nog twee keer dit jaar de rentestand zal gaan optrekken. Toch is de situatie de afgelopen weken enigszins veranderd gezien de invloed die Trump heeft uitgeoefend op de FED. Mochten de twee renteverhogingen wel doorgevoerd worden, dan kan dat dodelijk zijn voor de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs