EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2020

‘De FED kan geen goud printen’/Op naar de $3.000

Dat is de titel van een rapport van Bank of America. In ‘The FED can’t print gold’ geeft de bank een koersdoel af van maar liefst $3.000 in 2021. De ‘Ultimate Store Of Value’ noemt zij het gele edelmetaal. Het ultieme waardebehoud, zouden we dat kunnen vertalen. Zerohedge.com sneert dat de bank overneemt wat de (sublieme, kritische, zeer goed geïnformeerde) website 9 jaar geleden schreef. Zerohedge:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

“Het wordt nooit meer zoals voorheen”: econoom Koen Schoors over de impact van corona

Economie Volgens het IMF wordt de Grote Lockdown de ergste wereldwijde recessie sinds de Tweede Wereldoorlog. “Hoog tijd dat onze politici een échte FEDerale regering vormen”, vindt econoom Koen Schoors. “De speeltijd is voorbij; de school staat in brand.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2020

Trump komt met driestappenplan voor opstarten Amerikaanse economie

De Amerikaanse president Donald Trump kwam donderdag met FEDerale richtlijnen om de economie na de lockdown weer op gang te kunnen brengen. Gebieden waarin de epidemie onder controle is, kunnen de economie in drie fases opstarten door noodmaatregelen stapsgewijs te versoepelen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2020

Gaat de FEDeral Reserve ook aandelen opkopen?

In love and war…en zeker in een verkiezingsjaar én Coronatijden?

In love and war…en zeker in een verkiezingsjaar én Coronatijden?

Wie zoiets zou geschreven hebben, of zelfs maar bij zichzelf gedàcht een paar maanden geleden, men zou je voor gek verklaard hebben. Alleen al het idéé. ‘The times they are a-changin’, zong Bob Dylan nog in de sixties. Toen zag het immers nog naar uit dat de wereld ten goede zou veranderen. Ook (voormalig) president Barack Obama beloofde change. Helaas, er is allemaal weinig goeds of duurzaams van voort gekomen. Goede bedoelingen, vast. We veronderstellen dat hij tegen windmolens vechtte.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 april 2020

Banken kenden al voor miljard euro betalingsuitstel toe aan 86.000 particulieren en bedrijven

Na één week hebben de Belgische banken voor meer dan 46.000 kredieten voor ondernemingen betalingsuitstel toegekend. De banken gaven ook al 40.000 particulieren uitstel van betaling voor hun woonkrediet. Hiermee wordt 1 miljard euro extra ademruimte in onze economie gecreëerd, zegt sectorFEDeratie Febelfin vrijdag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs