EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2019

Ruim 2.700 pensioenspaarders trappen in fiscale val

2.742 pensioenspaarders krijgen een kleiner fiscaal voordeel dan ze hadden ontvangen als ze iets minder hadden gespaard. Dat schrijft De Tijd op basis van cijfers van de FEDerale overheidsdienst Financiën.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Nog een angstaanjagend teken uit de obligatiemarkt: 30-jarige Amerikaanse rente lager dan de FED-rente

Onlangs gebeurde er iets in de obligatiemarkt dat ook gebeurde voor vijf van de afgelopen zes recessies. De rente op Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 30 jaar daalde onder de 2,5 procent. Dat betekent dat je door je geld uit te lenen voor 30 jaar minder rente krijgt dan de kortetermijnrente ingesteld door de FED.

Normaal gezien zou je een premie moeten krijgen als je geld langer uitleent. Dat is logisch, want hoe langer de periode is dat je geld uitleent, hoe meer risico er is dat het geld niet wordt terugbetaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

Rente op 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kan opnieuw gaan stijgen

Sinds het begin van dit jaar staan de rentes op de Amerikaanse staatsobligaties al flink onder druk. En dat is natuurlijk te danken aan het gewijzigde monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. Als gevolg van tegenvallende macrocijfers ziet de FED zich genoodzaakt om een ‘ruimhartiger’ monetair beleid te gaan voeren. De dalende rentes kunnen echter mogelijk van korte duur zijn.

De kans op een renteverlaging tijdens het volgende rentebesluit van de FED (deze maand) is inmiddels gestegen naar 100%. Met andere woorden rekenen de beleggers deze maand op een renteverlaging. De kans op een tweede renteverlaging dit jaar is daarnaast gestegen tot boven de 80%. En deze renteverwachtingen zitten uiteraard al verwerkt in de huidige rentes op de staatsobligaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

België leent gratis: hoelang kan dit blijven duren? En moet je nu naar de bank om je lening opnieuw te onderhandelen?

Wilt u graag 10 jaar lang uw spaargeld aan de FEDerale overheid toevertrouwen en daar niets voor terugkrijgen? Ga gerust uw gang. Maar ook als u dat niet ziet zitten, voelt u de gevolgen. Op uw spaarboekje, of bij uw lening bijvoorbeeld. Wij verzamelden alle tips en adviezen over hoe uw geld in 2019 wel iets opbrengt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Trump nomineert twee kandidaten voor bestuurszetels FEDeral Reserve

De Amerikaanse president Donald Trump heeft twee kandidaten genomineerd voor bestuurszetels bij de FEDeral Reserve, de koepel van centrale banken in de Verenigde Staten. Het gaat om Judy Shelton en Christopher Waller. Beide kandidaten zouden voorstander zijn van een renteverlaging door de FED.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs