EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

FEDeral Reserve to the rescue?

De Amerikaanse centrale bank, de FEDeral Reserve, heeft het afgelopen jaar verschillende renteverhogingen doorgevoerd tot grote spijt van de financiële markten. Maar onlangs klonk er positiever nieuws vanuit de FEDeral Reserve, ze gaan hun rentebeleid namelijk afstemmen op de beurzen en dus minder renteverhogingen doen dit jaar.

Het lijkt wel op een belofte van FED voorzitter Jerome Powell. Tijdens een interview zei hij dat er geen ‘preset path’ is voor toekomstige renteverhogingen en dat ze zeer zorgvuldig zullen luisteren naar de financiële markten alvorens een beslissing te nemen inzake het rentebeleid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Wat doet de FED in 2019 met de rentestand?

De Amerikaanse centrale bank heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat kritiek moeten incasseren. Deze kritiek was hoofdzakelijk afkomstig van president Trump. Trump is van mening dat de Amerikaanse centrale bank op dit moment een bedreiging vormt voor de groei van de Amerikaanse economie. Volgens de president moet de FED stoppen met het optrekken van de rentestand. Gaat dat in 2019 gebeuren?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

Zijn dit de voortekenen van een nieuwe depressie?

De maand december liet het meest sombere beursverloop sinds december 1931 zien. Voortekenen van een nieuwe depressie? De beursstemming zwabbert al geruime tijd tussen hoop en vrees. In 1929 heerste er een ware hosanna-stemming. Daarvan is de afgelopen jaren evenwel nooit sprake geweest. In tegendeel, het is de toegenomen twijfel en zorg over de gevolgen van de renteverhogingen op de economie waarover Trump en Powell (FED) “enigszins” van mening verschillen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2018

Kan de FED wel doorgaan met het verhogen van de rente?

Vorige week woensdag besloot de Amerikaanse centrale bank om voor de vierde keer dit jaar de rentestand met een kwartpunt te verhogen. Deze renteverhoging wist te leiden tot sterk dalende beurskoersen. Deze dalende beweging werd extra ondersteund door de uitspraken van FED-voorzitter Jerome Powell.

Donald Trump heeft zich de afgelopen maanden meermaals negatief uitgelaten over de door hem aangestelde FED-voorzitter Jerome Powell. Volgens de president is dit niet het moment om de rente te verhogen. Hiermee remt de FED immers de groei van de Amerikaanse economie af. Powell benadrukte vorige week woensdag nogmaals dat de Amerikaanse centrale bank onafhankelijk dient te handelen. Met andere woorden kan Trump zich beter bezig gaan houden met andere politieke vraagstukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 december 2018

Koers van FEDEx voorspelt weinig goeds voor de wereldeconomie

FEDEx Corp. leverde op weekbasis bijna 15% in. Sinds de top van januari heeft het beursgenoteerde bedrijf al meer dan 40% van haar beurswaarde verloren. De harde klappen van afgelopen weken werden hoofdzakelijk veroorzaakt door de verlaging van de winstverwachting. Tevens is het management bijzonder somber gestemd over de toekomst. En daar is een duidelijke oorzaak voor te geven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs