EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Belgische economie krimpt mogelijk met 8 procent door coronaschok, begrotingstekort van 7,5 procent

Het reëel bruto binnenlands product (bbp) in België, een goeie graadmeter voor de economie, zou in 2020 met 8 procent kunnen krimpen als gevolg van de coronacrisis. Dat blijkt uit een analyse van de Nationale Bank en het FEDeraal Planbureau.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Anthony Scaramucci: ‘USA heeft meer helikoptergeld nodig’

De Verenigde Staten zijn momenteel het nieuwe epicentrum van het coronavirus. Het aantal besmettingen loopt er fors, om de 45 seconden sterft er wel iemand ten gevolge van COVID-19. De FEDeral Reserve heeft al laten weten extra inspanningen te zullen doen om de economische impact te minimaliseren maar volgens de heer Scaramucci is er meer helikoptergeld nodig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Grafiek: Het stimuleringspakket van de FED is ongekend groot

De FED kondigde nog niet zo lang geleden aan dat het weer voor het eerst in jaren staatsobligaties gaat opkopen. Vanaf dat moment ging officieel het nieuwe stimuleringspakket (QE4) van start. Tijdens de afgelopen weken is duidelijk geworden dat dit stimuleringspakket ongekend groot is en totaal niet te vergelijken is met de eerdere steunpakketten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

Amerikaanse bankenkoepel pompt liefst 2,3 biljoen dollar extra in economie

De FEDeral Reserve heeft weer een reeks maatregelen aangekondigd om de Amerikaanse economie door de coronacrisis te loodsen. Het gaat alles bij elkaar om zo’n 2,3 biljoen dollar extra hulp. Dat is liefst 2.300 miljard dollar of 2.104 miljard euro. De miljardensteun dient om onder meer kleine en middelgrote bedrijven en lokale overheden aan leningen te helpen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 9 april 2020

FED gaat voor $2,3 biljoen bedrijfsleningen kopen

De FEDeral Reserve gaat voor $2,3 biljoen aan bedrijfsleningen opkopen. De centrale bank neemt deze leningen – en daarmee ook het risico – over van banken. Op deze manier probeert de FED het vertrouwen in het banksysteem te herstellen. Ook moet het de banken vertrouwen geven om krediet te blijven verstrekken aan bedrijven. Naast bedrijfsleningen gaat de centrale bank ook ...

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs