EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

‘Studentenbubbel’ in de maak?

De totale schuld van studenten in de Verenigde Staten is enorm gestegen sinds de financiële crisis. Momenteel bedraagt deze 1,46 biljoen dollar. Alleen tegelijkertijd is ook het aantal wanbetalers gestegen. De totale schuld van studenten met een betalingsachterstand van 90 dagen of meer neemt toe.

Het totaal aantal wanbetalers was in het vierde kwartaal van 2018 goed voor 166,4 miljard dollar volgens data van de FEDeral Reserve Bank van New York. Omdat zowel de totale uitstaande studentenschuld, als het aantal wanbetalers steeg, blijft het ratio wanbetalers gelijkt op zo’n 11 procent.

Ira Jersey van Bloomberg gaf aan waarom het aantal wanbetalers stijgt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Schuld Amerikaanse huishoudens stijgt naar nieuw record

De totale schuld van Amerikaanse huishoudens groeit alsmaar door. In het vierde kwartaal van 2018 was de totale schuld nog nooit zo hoog, namelijk 13,55 biljoen dollar. Dat blijkt uit data van van de FEDeral Reserve Bank van New York.

De totale schuld is al een tijd hoger dan het hoogte punt in de financiële crisis. Vooral het aantal niet-hypotheekschulden groeit stevig. Deze bedragen momenteel 4,01 biljoen dollar en krijgen daarmee een steeds groter aandeel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Centrale bankiers bereiden wereld voor op "kapitalistisch communisme"

De wereld is op weg naar kapitalistisch communisme. Dat kan worden afgeleid uit de laatste interventies van Jerome Powell, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, FEDeral Reserve.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Deze recessie-indicator slaat alarm...

[...]

Vanaf de buitenkant gezien lijkt er dus nog geen wolkje aan de lucht te zijn. Toch ziet het plaatje er aan de binnenkant er een stuk minder rooskleurig uit. Volgens Bloomberg is de New York FED recessie-indicator immers gestegen naar het hoogste niveau sinds 2008. En op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat deze recessie-indicator tijdens de laatste recessies haar waarde heeft bewezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

Trump roept nationale noodtoestand uit om muur te bouwen. Hij heeft geen andere keuze

De Amerikaanse president Donald Trump ondertekent vrijdag een FEDerale begroting die een nieuwe sluiting van overheidsdiensten verhindert. Maar daarin zit onvoldoende geld voor de bouw van de muur die Trump sinds 2015 aan zijn basis belooft. Daarom roept hij tegelijkertijd een nationale noodtoestand uit om aan de Mexicaanse grens die muur te kunnen bouwen. Hij wil op die manier de illegale immigratie in de VS tegengaan.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs