EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 31 maart 2020

Dieselprijs op laagste niveau in 2,5 jaar

Diesel tanken wordt woensdag opnieuw goedkoper. Dat meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. De maximumprijs van een liter diesel (B7) zakt 2,5 cent tot 1,2730 euro per liter. Het gaat om de laagste prijs in meer dan 2,5 jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2020

Is het steunpakket van de FED de redding voor de aandelenmarkten?

De Amerikaanse centrale bank heeft tijdens de afgelopen weken vergaande steunmaatregelen aangekondigd. In officiële termen kunnen we zeggen dat QE4 begonnen is. Sinds de uitbraak van de financiële crisis moest de FED drie keer eerder een steunpakket lanceren. En dat leidde tijdens de voorgaande keren altijd tot een beursstijging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

Powell legt de ondergrens van domheid nóg lager

Jerome Powell heeft zichzelf overtroffen, hij heeft de ondergrens van domheid zondagavond nóg lager gelegd. De FED gaat de rente verlagen én obligaties en aandelen kopen. Waarmee je ziet dat de FED in totale totale paniek is geraakt. Het is chaos. En als de beleidsmakers in paniek raken, dan wordt het hoog tijd om zelf ook in paniek te raken. En dat zie je nu gebeuren op de financiële markten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2020

'Trump gebruikt Korea-oorlog-wet om duizenden coronatests te krijgen'

De regering van de Amerikaanse president Donald Trump gaat dinsdag een wet uit de jaren vijftig gebruiken om zo'n 60.000 coronatests in handen te krijgen, zegt het hoofd van de Amerikaanse FEDerale hulporganisatie FEMA dinsdag tegen CNN.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2020

FED-kopstuk voorspelt 46 miljoen werklozen in VS door coronavirus

Maatregelen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus in de Verenigde Staten in te dammen, kunnen er op korte termijn voor zorgen dat tot wel 46 miljoen Amerikanen zonder werk komen te zitten. Daarvoor waarschuwt FED-bestuurder James Bullard van de centrale bank in St. Louis.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs