EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
50
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
38
kliks
Bron: Biflatie.nl
32
kliks
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019

Gigantische corruptie weegt op Russische ruimtevaart

De Russische ruimtevaartindustrie wordt door een gigantische corruptie geplaagd. Dat zegt de Russische Sledstvennyi Komitet (Sledkom), tegenhanger van het Amerikaanse FEDeral Bureau of Investigation (FBI). Opgemerkt wordt dat miljarden roebels aan financiële middelen zijn verdwenen. Een aantal leidende figuren van de sector zit inmiddels in een Russische gevangenis of is naar het buitenland gevlucht. De problemen zouden inmiddels zo zwaar zijn geworden dat de activiteiten van het Russische ruimtevaartbureau Roskosmos in het gedrang zouden komen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

Voormalig FED-bestuurder: dit is een heel sterk signaal dat de FED de rente zal verlagen

De markt is al vrijwel zeker dat de Amerikaanse centrale bank dit jaar de rente zal verlagen. Maar een voormalig bestuurder van de FED, Sarah Bloom Raskin, is dat ook. Volgens haar heeft de FED al een “heel sterk signaal” gegeven dat het de rente zal verlagen.

Raskin diende in het bestuur van de FED tussen 2010 en 2014. Uit een recente speech van de FED-voorzitter Jerome Powell maakt ze op dat de rente in de Verenigde Staten omlaag zal gaan. Powell zei namelijk in een speech:

En volgens Raskin zegt deze zin enorm veel:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

FEDeral Reserve hint op renteverlaging?

Wie dacht dat de FEDeral Reserve klaar was om de rentes stilaan te verhogen, zit vermoedelijk mis. Uit de speech van FED-voorzitter Jerome Powell kunnen we afleiden dat de Amerikaanse centrale bank eerder geneigd is om de rentes opnieuw te verlagen om gepast te reageren op de macro-economische situatie van het land en de wereldeconomie. Er staat ons dus waarschijnlijk geen verkrapping van het rentebeleid te wachten maar eerder een versoepeling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 juni 2019

FEDEx doelwit China in handelsvete met VS

De Chinese autoriteiten zijn een onderzoek begonnen naar de Amerikaanse pakketbezorger FEDEx. Volgens Peking heeft het bedrijf de “legitieme rechten en belangen” van Chinese klanten ondermijnd door Chinese pakketten niet bij de juiste afnemers te leveren. Met de beschuldigingen tegen FEDEx voeren de Chinezen de handelsstrijd met de Verenigde Staten verder op.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2019

Valt de groei van het Amerikaanse BBP stil?

Tot verbazing van velen weet de Amerikaanse economie zich op dit moment nog dapper staande te houden. De handelsoorlog heeft voorlopig nog weinig effect gehad op de groei van het Amerikaanse bruto binnenlands product. Toch is de kans groot dat de groei van het Amerikaanse BBP binnenkort stilvalt. En dat kan grote gevolgen gaan hebben voor de machtspositie van Donald Trump.

Tijdens de afgelopen maanden zijn er negatieve cijfers verschenen over de Chicago FED National Activity Index. De Chicago FED National Activity Index is een maandelijkse index ontworpen om de algehele economische activiteit en de daarmee samenhangende inflatoire druk te meten. De gegevens voor deze index worden afgeleid uit productie en inkomen, werkgelegenheid, werkloosheid, persoonlijke consumptie en huisvesting. En sinds medio 2018 is er al sprake van een dalende trend bij de Chicago FED National Activity Index.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs