EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Trump haalt weer uit naar FEDeral Reserve: "We betalen veel te hoge rentetarieven"

Donald Trump heeft opnieuw uitgehaald naar de FEDeral Reserve. De Amerikaanse president verwijt de Amerikaanse koepel van centrale banken de rentetarieven onnodig hoog te houden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2019

Met wat voor renteverlaging moeten we rekening houden?

Tijdens de laatste dag van juli staat het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank op het programma. De verwachting is dat FED-voorzitter Jerome Powell op 31 juli een renteverlaging zal gaan aankondigen. De vraag is niet meer óf er een renteverlaging komt, maar hoe groot de renteverlaging zal zijn.

Op dit moment beweegt de Amerikaanse rentestand in de bandbreedte van 2,25%-2,50%. En volgens analisten schatten beleggers de kans op 100% in dat Powell aan het einde van deze maand een renteverlaging zal gaan doorvoeren. Dit heeft hij zelfs onlangs min of meer al verklapt. De vraag is alleen wel hoe groot de renteverlaging zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

De slachtoffers van inflatie

De FEDeral Reserve, Amerikaanse centrale bank, staat op het punt de intrestvoet te verlagen. We schrijven juli 2019. De beurskoersen zijn er gek op. Beleggers zijn er gek op. Verslaafd als ze zijn aan immer meer goedkoop geld. Dat haast vanzelf zijn weg naar de aandelenbeurzen vindt. Maar ook in Europa wordt inflatie voorgesteld als een positief iets. Ze is te laag, heet het dan. (Zo laag dat de reële intrestvoet in meer en meer landen negatief is.) Maar zijn er dan geen negatieve effekten van inflatie? Is er niemand die de prijs betaalt van ‘gratis’ geld? Toch wel, en het zijn altijd weer dezelfden…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Instex betaalsysteem voor Iran in gebruik genomen

Het nieuwe INSTEX betaalsysteem dat Europese landen kunnen gebruiken voor handel met Iran is klaar voor gebruik. Dat heeft FEDerica Mogherini, de vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de Europese Unie, begin deze week bekendgemaakt. Het betaalsysteem werd in januari al gelanceerd, maar kan nu ook daadwerkelijk door verschillende Europese landen worden gebruikt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

‘De FED mag niet al zijn wapens tegelijk inzetten’

De FEDeral Reserve heeft reeds aangegeven het rentebeleid te gaan versoepelen. Eind deze maand wordt verwacht dat ze de rente met 25 basispunten gaan verlagen. De markten verwachten nog meer acties van de Amerikaanse centrale bank, maar dat is volgens Deutsche Bank CIO niet aangewezen. Hij verwacht een rustigere en afwachtende aanpak van de FED.

Christian Nolting, CIO van de Deutsche Bank Wealth Management, is er van overtuigd dat de FEDeral Reserve eind deze maand de rente gaat verlagen met 25 basispunten. De komende 12 maanden zal de Amerikaanse centrale bank waarschijnlijk nog eens de rente gaan verlagen. Meer acties van de FEDeral Reserve moeten we niet verwachten, aldus Christian Nolting.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs