EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

That's all folks, de FED is uitverhoogd!

De opmerkelijke draai van de FED, ingezet in november vorig jaar, is eerder deze week volledig uitgevoerd. Het in december 2015 begonnen tijdperk van renteverhogingen in de VS lijkt definitief ten einde te zijn gekomen.

[...]

Lees verder op GoldRepublic
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

Grootste vrijhandelszone ter wereld gaat van start: EU en Japan vormen markt van meer dan 600 miljoen mensen

De grootste vrijhandelszone in de wereld treedt vandaag in werking. Het gaat om een pact dat de Europese Unie en Japan na jaren van onderhandelen hebben gesloten om een markt van meer dan 600 miljoen mensen te vormen. Ze willen importheffingen en andere handelsbelemmeringen wegnemen. Ook Belgische bedrijven kunnen daarvan profiteren, zegt werkgeversFEDeratie VBO.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

De FED ligt plat op z'n rug

De FED heeft besloten om de rente niet te verhogen. En dat is een totale capitulatie voor de financiële markten, zegt macro-econoom Kees de Kort. De FED heeft veel tijd nodig gehad om volledig op z'n rug te gaan liggen voor de markten. Tijdens de voorlaatste vergadering in december zei de FED dat het goed ging met de economie en dat ze de rente 1 of 2 keer konden verhogen. Nu zijn we 6 a 7 weken verder: volgens de FED draait de economie nog steeds redelijk, maar gaat de rente niet verhoogd worden. En dat dankzij de koersdalingen. Ergo, ondanks het economische verhaal gaat de FED mee met de markten. Een complete capitulatie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Stopt de FED definitief met het verhogen van de rente?

De Amerikaanse centrale bank besloot gisteren om de rentestand niet opnieuw op te trekken. En daarmee lijken de FOMC-leden gehoor te geven aan de wens van Trump om te stoppen met het verhogen van de rente. Is dat een goed of een slecht teken voor de financiële markten?

Jerome Powell liet gisteren tijdens de persconferentie weten dat de centrale bank zich niet genoodzaakt ziet om de rente opnieuw op te trekken. Gezien de economische spanningen in de wereld moet de groei van de Amerikaanse economie immers niet verder afgeremd worden. En daarmee lijkt Powell het verzoek van Trump in te lossen als het gaat om het stoppen met het verhogen van de rentestand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

FEDeral Reserve verandert rente in VS niet

De FEDeral Reserve laat de rente in de Verenigde Staten zoals verwacht ongemoeid. Dat blijkt uit een nieuw rentebesluit van de Amerikaanse koepel van centrale banken. Daarin is tevens de eerder gebruikelijke verwijzing weggelaten naar het streven om de rente geleidelijk te verhogen.

Kenners gingen er over het algemeen al vanuit dat de FED dit keer een pas op de plaats zou maken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs