EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

USD: dé financiële barometer!

We kregen in de afgelopen weken wel vaker de vraag waar we de overtuiging vandaan haalden om positief te blijven in deze markten. Want de gevaren stapelen zich op: stijgende rente, afbouw FED-balans, excessieve economie, hoog consumentenvertrouwen… Volgens diverse lezers van onze nieuwsbrieven zijn dit stuk voor stuk signalen die enkel voorkomen bij de top van een markt. En daar hebben die waarnemers overschot van gelijk bij.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Steeds meer fraude met bitcoins

De Belg verloor al meer dan twee miljoen euro aan fraude met bitcoins. Dat staat in De Tijd en wordt bevestigd door de FEDerale Overheidsdienst (FOD) Economie, die dit jaar al 329 klachten binnenkreeg.

Het gaat het vaakst om mensen die belegd hebben in virtuele munten, maar hun geld niet meer kunnen recupereren. Toch geven niet alle gedupeerden de fraude aan. Peeters schat dat de echte schade door bitcoin-fraude op 130 miljoen euro per jaar ligt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Poetin ondertekent wet over tegensancties: "Ons antwoord op vijandige houding van VS"

De Russische president Vladimir Poetin heeft een wet ondertekend over tegensancties als antwoord op “de vijandige houding” van de Verenigde Staten en andere landen. Het document werd op 22 mei goedgekeurd door de Doema (het Russische parlement; nvdr) en op 30 mei door de FEDeratieraad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Dieselprijs daalt, maar de staat houdt wat meer over

De maximumprijs van diesel gaat morgen naar omlaag. De prijsdaling wordt echter afgetopt omdat het zogenoemde cliquetsysteem wordt toegepast, zo meldt de FEDerale overheidsdienst Economie. Concreet daalt de maximumprijs nog met 0,9 cent per liter, tot 1,525 euro per liter.

Het cliquetsysteem houdt in dat bij een daling van de dieselprijs, een deel van de daling ongedaan wordt gemaakt door een stijging van de bijzondere accijns. Het is de vierde keer dat het cliquet dit jaar wordt toegepast.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Als onze buurman de lotto wint, gaan we zelf meer uitgeven

Buren van lottowinnaars hebben de neiging om meer uit te geven aan opvallende goederen, meer geld te investeren in speculatieve beleggingen zoals aandelen en meer geld te lenen en lopen uiteindelijk ook een grotere risico op een faillissement. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Georgetown University, de University of Alberta en de FEDeral Reserve Bank of Philadelphia, gebaseerd op een analyse van meer dan 7.300 Canadese lottowinnaars.

De onderzoekers ontdekten dat een lottoprijs ter waarde van de mediaan van het jaarinkomen - 29.000 Canadese dollar - het risico op een faillissement in de wijk met 6,6 procent deed toenemen.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs